1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Mesaj silme

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bir önceki isyanda da aynı şekilde cevaplar verilmişti yönetimce . Ben görevli arkadaşlara değil onların da üstü olanlara söylüyorum aslında daha çok. Forum zaten taraftar forumlarına döndü boşa inkâr etmeyin . Turnuva yapılamıyor en aktif olması gereken dönem olan yaz aylarında bakar mısınız ? En son yapılmaya çalışıldığında 3 kişi mi ne başvurdu çünkü.Madem düzen böyle gidecek , (en fanatik Fenerliyi , en fanatik Galatasaraylıyı , en fanatik Beşiktaşl'ıyı , Trabzon'luyu her neyse forum görevlisi yaptıkça bu sürecek , forum görevlisi arkadaşlara sitem etmiyorum onlara bu görevleri verenlere söylüyorum tekrarlayayım ) sohbet alanlarına yazma olaylarında kısıtlamalar yapın.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bir önceki isyanda da aynı şekilde cevaplar verilmişti yönetimce . Ben görevli arkadaşlara değil onların da üstü olanlara söylüyorum aslında daha çok. Forum zaten taraftar forumlarına döndü boşa inkâr etmeyin . Turnuva yapılamıyor en aktif olması gereken dönem olan yaz aylarında bakar mısınız ? En son yapılmaya çalışıldığında 3 kişi mi ne başvurdu çünkü.Madem düzen böyle gidecek , (en fanatik Fenerliyi , en fanatik Galatasaraylıyı , en fanatik Beşiktaşl'ıyı , Trabzon'luyu her neyse forum görevlisi yaptıkça bu sürecek , forum görevlisi arkadaşlara sitem etmiyorum onlara bu görevleri verenlere söylüyorum tekrarlayayım ) sohbet alanlarına yazma olaylarında kısıtlamalar yapın.
    Ben en fanatiğinden Trabzonsporluyumgörevde aldım hatta yetkimde vardı spor alanında ama çok aşırı olmadıkça kimsenin mesajını silmedim işte sırf bu söylem yüzünden.Dedimki ben bunu silsem 2 gün sonra bu adam gelecek 'Ben Trabzonsporla ilgili eleştiri yaptım ama bu fanatik adam sildi mesajımı.' diyecek,en iyisi başkalarına bırakmak dedim kenara çekildim.Ama ben silmesemde birinin silmesi lazım bu mesajları,onlarda farklı takımdansa onada eleştiri gelecek ama birinin silmesi lazım dimi ama?

Turnuva vs konularına hiç girmeye gerek yok.Bundan 1 hafta önce işin başındaydım ve bu yıl bu online işi çöktü.Bunun nedenide sitedeki yönetici kadrosuyla alakalı değil.Burası resmi site ve burada yapılan turnuvalarda korsan oyunda olan versiyonlarda turnuva düzenlenmiyor.Orjinal oyunda fazla kişide olmadığı için bu sıkıntılar yaşandı.Bir ara 20 kişilik bir kadro üst üst sürekli turnuva yapar oldu ve herkes şikayetçi olmaya başladı bizde son verdik.Zaten son vermesek ne olacak ligdeki durum içler acısı 2,3 kişi maçını yapmak için uğraşıyor diğerleride keyfi gelirse yapıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mesajlarin adaletsizce silindiğine inanmiyorum.silinen mesajlarim da oluyor arada.ama tamamen hakli sebeplerden siliniyor.eleştiriye ilk önce kendinizden baslayin.

Mesaj Yetkileri