1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Madem yüce(!) Türk adaletine güvenip herkes şike tescillendi diyo bende diyorum ki Futbol federasyonumuz sahaya yansıyan bişey bulamadı sahada bişey yok bu kadar

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Madem yüce(!) Türk adaletine güvenip herkes şike tescillendi diyo bende diyorum ki Futbol federasyonumuz sahaya yansıyan bişey bulamadı sahada bişey yok bu kadar
    bana gore sahaya yansiyip yansimadigini anlamak biraz guctur. bence yargitay asamasini da gectikten sonra sureci yeniden degerlendirmeli. yargitay da mahkeme kararlarini onaylarsa ve mahkumiyet cikarsa hukukun ustunlugune inanan biri olarak sikenin somut hale geldigini dusunurum. tum bu olanlara bir FBli olarak inanmak istemiyorum arti sike ve tesvik yasasinin cikarilmasinin hemen akabinde bu kadar pislige bulasmanin mantiksiz ve izah edilemez oldugunu dusunuyorum. TFF nin sahaya yansimamistir, kisiler kurumlar bagimsizdir izahi da sacmasapan birseydir. Fena halde gulunc ve tasvip etmiyorum sahsen. hersey yargitayin kararina bagli bundan sonra, bana kalirsa sportif kararlari da etkiler olumsuz bir karar cikarsa, etkilemelidir de.

Mesaj Yetkileri