Sayfa 93 / 149 İlkİlk ... 43839192939495103143 ... SonSon
2,761 ile 2,790 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, Trabzonsporlu oyuncu Burak Yılmaz'ın transferi ile ilgili net bir açıklamanın henüz erken olduğunu açıkladı. Lokomotiv Moskova takımı basın merkezi, medyada yer alan transferle ilgili haberi doğrulamayacaklarını ifade etti.

Cihan Haber Ajansı'nın haberine göre; konu ile ilgili henüz resmi bir açıklamanın olmadığını dile getiren Lokomotiv yetkilileri, takımın tam kadro olarak Slovenya'da çalışma kampında olduğunu söyledi. İki gün içinde takımın Moskova'ya döneceğini belirten Rus yetkililer, bu konunun o zaman netlik kazanacağını kaydetti. Kulüpten bir yetkili, "Biz duyumları yorumlamıyoruz. Konu ile ilgili resmi açıklama elimizde yok. Takım çalışma kampından döndüğü zaman ancak bir şeyler konuşulabilir." dedi.
    Hatırlanacağı gibi, tecrübeli forvetin Lokomotiv Moskova ile 4 yıllığına el sıkıştığı, Trabzonspor'un bu transferden 5 milyon Euro kazanacağı ve milli futbolcunun bir sonraki transferinden de yüzde 25 pay alacağı yönünde haberler basında yer almıştı. Galatasaray da golcü oyuncu Burak Yılmaz'ı renklerine katmak için çaba harcıyordu.
    Rusya Premier Ligi'ni 7. sırada tamamlayan Lokomotiv, bu sezon Avrupa'ya gidemiyor. Gelecek sezon için çalışmalar yapan Moskova ekibi, Hırvatistan Milli Futbol Takımı'nın eski hocası Slaven Biliç'i takımın başına getirdi. Lokomotiv ayrıca Hırvat oyuncu Vedran Corluka'yı transfer etti.

Düşündürücü ... İbrahim Seten'de diyor dün dedi 48 saattir Burak neden Lokomotiv'e imza atmıyor dedi bugün 72 saat oldu ben bir Galatasaray dönüşü bekliyorum yazmış az öncede

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burak Yilmazi hic sevmiyor ve rakimda istemiyordum.Bunu her zaman derim.Bence Burak'in kalitesini bu transfer donemide ortaya koydu.Suan avrupada ne paralar verilirken Burak'a pesin 5 milyon verip alacak iyi bi takim yok.Bu adam cok super olan ligin gol krqli 34 gol atmis falan filan ama kimse 5 milyonu bile vermiyor.Artik gitsede su haberler bi son bulsa.Yeterki gitsin hangi takima oldugunun bi onemi yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post

Düşündürücü ... İbrahim Seten'de diyor dün dedi 48 saattir Burak neden Lokomotiv'e imza atmıyor dedi bugün 72 saat oldu ben bir Galatasaray dönüşü bekliyorum yazmış az öncede
    bencede büyük ihtimal galatasaraya gidecek galatasaray da cidden is yapar buraka lazim olan sagina ve soluna iki tane süratli ceza sahasina pas yapan oyuncu.. ceza sahasinda top ayagina geldimi zaten %90 gol...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bi gidemedin Burak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.al-raqi.net/showthread.php?t=378606

Araplarin Colman hayranligi baslamis

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    http://www.al-raqi.net/showthread.php?t=378606

Araplarin Colman hayranligi baslamis
    Ben hala nasıl kaptırmadığımıza inanamıyorum. Takımın beyni, bizi bu sezon Buraksızlık degil Colmansızlık bitirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Colman gitsin, adam bizim maçlarda ekstra oynuyor. Olan hep bize oluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Son Dakika : Trabzon Lokomotiv moskova ile anlasamadi.

burak twitter hesabindanda bunu yazmis. : Bgn e kadar Trabzonspor un istekleri dogrultusunda davranmaya calistim,cesitli sebeplerden dolayi resmi teklif yapan kuluplerle anlasilmadi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Burak bize geliyor diyebiliriz bu durumda

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bgn e kadar Trabzonspor un istekleri dogrultusunda davranmaya calistim,cesitli sebeplerden dolayi resmi teklif yapan kuluplerle anlasilmadi.

Burak Yılmaz ‏@byilmaz17
    Kamplar basladi maclar cok yakinda basliyor artik kendi gelecegimi dusunmek ve kararimi vermek durumundayim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sadece anlamadigim madem bukadar avrupa avrupa dedin durdun, madem avrupada kulup bulamadim gel adam gibi kampina. Ha illede Galatasaray diyorsun ozaman cikta soyle, senin bu tavirlarin yuzunden bi ton insan yonetime salliyor. Son 3 senedir 10,000+ kombine satan kulup bu sene neredeyse hic satamamis

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Sadece anlamadigim madem bukadar avrupa avrupa dedin durdun, madem avrupada kulup bulamadim gel adam gibi kampina. Ha illede Galatasaray diyorsun ozaman cikta soyle, senin bu tavirlarin yuzunden bi ton insan yonetime salliyor. Son 3 senedir 10,000+ kombine satan kulup bu sene neredeyse hic satamamis
    Şayet Burak gitti diye kombine almıyorlarsa kendi ayıpları. Beşiktaş taraftarı da Quaresma diye ağlıyor hâlâ... Taraftar benim bildiğim takımı destekler en başta. Bizde tam tersi...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Trabzon Türk olarak kimleri aldı şimdi? Bizi bayağı ilgilendiryor da bu durum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Şayet Burak gitti diye kombine almıyorlarsa kendi ayıpları. Beşiktaş taraftarı da Quaresma diye ağlıyor hâlâ... Taraftar benim bildiğim takımı destekler en başta. Bizde tam tersi...
    Ayip felan bilmiyor bunlar Yillardir ayni kafadalar.

Sadri Sener cogu transfer doneminde kendine bir transfer birakmistir bu sene hic birinde yoktu elbet onunda transferi vardir.

Gecen yillarda ornek olarak Zokora,Teofilo,Jaja....

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Trabzon Türk olarak kimleri aldı şimdi? Bizi bayağı ilgilendiryor da bu durum
    Yasin Öztekin , Emre Güral , Soner Aydoğdu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
    OZELESTIRI: Burak isinden basim dondu acikcasi.. Ya biz kotu gazeteciyiz ya muhataplarimiz cok yalanci.. Ama galiba cocuk da biraz oynak..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Hazır Burak'tan para geliyorken ligdeki yerlilere yönelsek keşke. Alper, Aykut Demir, Muhammet veya Cenk. Çok iyi olurdu ama sadece hayal olacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sene basi urun ve bilet satmak icin boyle gorseller yayinlaniyordu resmi sitede mesela

Taraftar boyle yaparsa "Giray Kacar"
    Taraftar boyle yaparsa "Volkan Sen " olmaz

Simdide taraftar versiyonu geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sene basi urun ve bilet satmak icin boyle gorseller yayinlaniyordu resmi sitede mesela

Bu gerçek olamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Zeka parıltısı. Bunu yapabilmek bile mizah gerektirir. Takdiri hak ediyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Isyan bizimde hakkimiz

[YOUTUBE="rIalWXTYvgw"][/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Güzel video olmuş.Buda gösteriyor ki artık 'Bu takım için ölürüm,ben zaten doğuştan x takımlıyım' gibi cümleler bitti.Bunlar sadece lafta kalan şeyler.Futbolcular para nerdeyse oraya gidiyor.Eskisi gibi değil maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben cogu taraftarin yapacagi gibi kufur etmem bu futbolculara ama su laflari biraksinlar artik Soylemeyin abi, hani soylemeseniz okadar pesinizden laf olmiyacak.

Bizimde isyanimiz bu videoyu paylasarak olsun

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

burak 3-4 hafta gol adamadı stadtaki taraftarınızın etmediği küfür kalmadı adam 30 barajını aşmış istanbula geliyo playoff ta maç için hava alanında adamı yuhalıyosunuz ben olsam bende ayrılırdım arkadaş bu adam size ne yaptı sürekli medaya da görünse falan neyse ayrıca selçuk ne dicekti trabzondan ilk fırsatta ayrılmak istiyorum falan mı ? engini siz yolladınız zorla kovdunuz resmen neyin kafasında oraya engini koyan ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kufur olmiyan bi stad goster Emre'ninde okadar emeklerine karsilik adama yillardir kufur ediyorsunuz ? Emre size ne yapti ?

Benim icin gittigi yer hic onemli degil heryere gidebilir ama su laflari etmesinler artik.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kufur olmiyan bi stad goster Emre'ninde okadar emeklerine karsilik adama yillardir kufur ediyorsunuz ? Emre size ne yapti ?

Benim icin gittigi yer hic onemli degil heryere gidebilir ama su laflari etmesinler artik.
    emre GS dayken biz emreye küfür mü etmişiz ? burak trabzondayken buraka küfr yağdırıyodunuz hatta bu sene çok uzak değil playoff lar da geldiğinde istanbula havaalanında bi tek o çocuğu yuhaladınız

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Facx View Post
    emre GS dayken biz emreye küfür mü etmişiz ? burak trabzondayken buraka küfr yağdırıyodunuz hatta bu sene çok uzak değil playoff lar da geldiğinde istanbula havaalanında bi tek o çocuğu yuhaladınız
    Benmi yuhladim ? Her taraftar grubunda cahil bir kesim var, simdi ornekler cikartirma. Bu ulkede bir gun yuhlanirsin diger gunu kral olursun. Burak trt'de Besiktasliyim dedikten sonra Besiktas macinda kotu oynuyordu ozaman bile kufur edenler vardiki gecen seneyi hatirlamiyacak kadar beyinsiz taraftarlardi onlar. Burnu kirik maci bitirmisti 10-11 sezonunda Besiktasa karsi hatta son dakikada gol atip 3 puanimizi almisti. Bunlari bile 1 macta unutabilenler var.

Ha tabi Buraka en cokta Trabzonsporda sahip cikildi, saha icinde arkadaslarini azarladi, her duran topun basina o gecti ona o ozgurluk ve ozguven verildi, 1-2 kisi kufur etmis onu herkese maal edemez.

Avrupa avrupa diye tutturup Istanbulun avrupa yakasina gececekseniz bu soylemleri biraksinlar. Baba-ogul boyle dediler sezon boyunca, sezon bitti Ingiltereden istiyorlmis yok Italyadan istiyorlarmis, Burak Moskova uzerinden Galatasarayin yolunu buldu. 1 sezon boyunca bol bol yalan soylemis, bu videoda ona isyandir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Benmi yuhladim ? Her taraftar grubunda cahil bir kesim var, simdi ornekler cikartirma. Bu ulkede bir gun yuhlanirsin diger gunu kral olursun. Burak trt'de Besiktasliyim dedikten sonra Besiktas macinda kotu oynuyordu ozaman bile kufur edenler vardiki gecen seneyi hatirlamiyacak kadar beyinsiz taraftarlardi onlar. Burnu kirik maci bitirmisti 10-11 sezonunda Besiktasa karsi hatta son dakikada gol atip 3 puanimizi almisti. Bunlari bile 1 macta unutabilenler var.

Ha tabi Buraka en cokta Trabzonsporda sahip cikildi, saha icinde arkadaslarini azarladi, her duran topun basina o gecti ona o ozgurluk ve ozguven verildi, 1-2 kisi kufur etmis onu herkese maal edemez.

Avrupa avrupa diye tutturup Istanbulun avrupa yakasina gececekseniz bu soylemleri biraksinlar. Baba-ogul boyle dediler sezon boyunca, sezon bitti Ingiltereden istiyorlmis yok Italyadan istiyorlarmis, Burak Moskova uzerinden Galatasarayin yolunu buldu. 1 sezon boyunca bol bol yalan soylemis, bu videoda ona isyandir.
    Valla burda burak'ı suçlucağınıza yönetimi suçlayın eğer taksitte lazio ya kolaylık sağlaysaydı lazio daydı burak yönetim önüne engel koydu oda trabzon da misyonunu tamamladığını düşünüyodu son çare olarak biz vardık bizi tercih etti nede olsa GS sexy bi kulüp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yok ben yonetimi suclamam Burak izin istedi, avrupadan kulup bulmaya sonunda bulmus . Yonetimin ustune boyle bir yuk birakmasi yeterli ona kizmam icin, iyi niyetle izin verilmis karsiligindada yonetimi taraftarin onune atmis. Hayirlisi diyelim konu amacindan sapmasin

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tabi Burak gitsin diye hatta bedeva yollayalim birde Lazioya.Gotsin yahu istersen aamator takima gitsin veldigi gunden beri sevmiyor,iwtemiyor ve kufur ediyordum hala ediyorum ve o hala iyi bi oyuncu dwgil.30 gol atmistir ama kendi basina atmadi.Attigi golleride gorduk.Iyi bir oyuncu olsaydi 30 gol atan adami GS degil elit bir kulup alirdi.Artik bu gereksiz tartismanin yapilmasina luzum yok.Karakteri olsa bazi kisilerin bu tarz konusmaz konussada konustugunun arkasinda olur.

Artik tartisilmasi gereken Trabzonspoun kadrosunu guclendirmek icin ne yapacagidir.

Mesaj Yetkileri