
Originally Posted by
Bordo61Mavi
Benmi yuhladim ? Her taraftar grubunda cahil bir kesim var, simdi ornekler cikartirma. Bu ulkede bir gun yuhlanirsin diger gunu kral olursun. Burak trt'de Besiktasliyim dedikten sonra Besiktas macinda kotu oynuyordu ozaman bile kufur edenler vardiki gecen seneyi hatirlamiyacak kadar beyinsiz taraftarlardi onlar. Burnu kirik maci bitirmisti 10-11 sezonunda Besiktasa karsi hatta son dakikada gol atip 3 puanimizi almisti. Bunlari bile 1 macta unutabilenler var.
Ha tabi Buraka en cokta Trabzonsporda sahip cikildi, saha icinde arkadaslarini azarladi, her duran topun basina o gecti ona o ozgurluk ve ozguven verildi, 1-2 kisi kufur etmis onu herkese maal edemez.
Avrupa avrupa diye tutturup Istanbulun avrupa yakasina gececekseniz bu soylemleri biraksinlar. Baba-ogul boyle dediler sezon boyunca, sezon bitti Ingiltereden istiyorlmis yok Italyadan istiyorlarmis, Burak Moskova uzerinden Galatasarayin yolunu buldu. 1 sezon boyunca bol bol yalan soylemis, bu videoda ona isyandir.