Burak Yilmazi hic sevmiyor ve rakimda istemiyordum.Bunu her zaman derim.Bence Burak'in kalitesini bu transfer donemide ortaya koydu.Suan avrupada ne paralar verilirken Burak'a pesin 5 milyon verip alacak iyi bi takim yok.Bu adam cok super olan ligin gol krqli 34 gol atmis falan filan ama kimse 5 milyonu bile vermiyor.Artik gitsede su haberler bi son bulsa.Yeterki gitsin hangi takima oldugunun bi onemi yok.
Bi gidemedin Burak![]()
http://www.al-raqi.net/showthread.php?t=378606
Araplarin Colman hayranligi baslamis![]()
Colman gitsin, adam bizim maçlarda ekstra oynuyor. Olan hep bize oluyor.![]()
Son Dakika : Trabzon Lokomotiv moskova ile anlasamadi.
burak twitter hesabindanda bunu yazmis. : Bgn e kadar Trabzonspor un istekleri dogrultusunda davranmaya calistim,cesitli sebeplerden dolayi resmi teklif yapan kuluplerle anlasilmadi.
Burak bize geliyor diyebiliriz bu durumda![]()
Bgn e kadar Trabzonspor un istekleri dogrultusunda davranmaya calistim,cesitli sebeplerden dolayi resmi teklif yapan kuluplerle anlasilmadi.
Burak Yılmaz @byilmaz17
Kamplar basladi maclar cok yakinda basliyor artik kendi gelecegimi dusunmek ve kararimi vermek durumundayim.
Sadece anlamadigim madem bukadar avrupa avrupa dedin durdun, madem avrupada kulup bulamadim gel adam gibi kampina. Ha illede Galatasaray diyorsun ozaman cikta soyle, senin bu tavirlarin yuzunden bi ton insan yonetime salliyor. Son 3 senedir 10,000+ kombine satan kulup bu sene neredeyse hic satamamis![]()
Trabzon Türk olarak kimleri aldı şimdi? Bizi bayağı ilgilendiryor da bu durum![]()
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
OZELESTIRI: Burak isinden basim dondu acikcasi.. Ya biz kotu gazeteciyiz ya muhataplarimiz cok yalanci.. Ama galiba cocuk da biraz oynak..![]()
Hazır Burak'tan para geliyorken ligdeki yerlilere yönelsek keşke. Alper, Aykut Demir, Muhammet veya Cenk. Çok iyi olurdu ama sadece hayal olacak gibi.
Sene basi urun ve bilet satmak icin boyle gorseller yayinlaniyordu resmi sitede mesela
Taraftar boyle yaparsa "Giray Kacar"
Taraftar boyle yaparsa "Volkan Sen " olmaz
Simdide taraftar versiyonu geldi![]()
Isyan bizimde hakkimiz
[YOUTUBE="rIalWXTYvgw"][/YOUTUBE]
Güzel video olmuş.Buda gösteriyor ki artık 'Bu takım için ölürüm,ben zaten doğuştan x takımlıyım' gibi cümleler bitti.Bunlar sadece lafta kalan şeyler.Futbolcular para nerdeyse oraya gidiyor.Eskisi gibi değil maalesef.
Ben cogu taraftarin yapacagi gibi kufur etmem bu futbolculara ama su laflari biraksinlar artikSoylemeyin abi, hani soylemeseniz okadar pesinizden laf olmiyacak.
Bizimde isyanimiz bu videoyu paylasarak olsun![]()
burak 3-4 hafta gol adamadı stadtaki taraftarınızın etmediği küfür kalmadı adam 30 barajını aşmış istanbula geliyo playoff ta maç için hava alanında adamı yuhalıyosunuz ben olsam bende ayrılırdım arkadaş bu adam size ne yaptı sürekli medaya da görünse falan neyse ayrıca selçuk ne dicekti trabzondan ilk fırsatta ayrılmak istiyorum falan mı ? engini siz yolladınız zorla kovdunuz resmen neyin kafasında oraya engini koyan ?
Kufur olmiyan bi stad gosterEmre'ninde okadar emeklerine karsilik adama yillardir kufur ediyorsunuz ? Emre size ne yapti ?
Benim icin gittigi yer hic onemli degil heryere gidebilir ama su laflari etmesinler artik.
Benmi yuhladim ? Her taraftar grubunda cahil bir kesim var, simdi ornekler cikartirma. Bu ulkede bir gun yuhlanirsin diger gunu kral olursun. Burak trt'de Besiktasliyim dedikten sonra Besiktas macinda kotu oynuyordu ozaman bile kufur edenler vardiki gecen seneyi hatirlamiyacak kadar beyinsiz taraftarlardi onlar. Burnu kirik maci bitirmisti 10-11 sezonunda Besiktasa karsi hatta son dakikada gol atip 3 puanimizi almisti. Bunlari bile 1 macta unutabilenler var.
Ha tabi Buraka en cokta Trabzonsporda sahip cikildi, saha icinde arkadaslarini azarladi, her duran topun basina o gecti ona o ozgurluk ve ozguven verildi, 1-2 kisi kufur etmis onu herkese maal edemez.
Avrupa avrupa diye tutturup Istanbulun avrupa yakasina gececekseniz bu soylemleri biraksinlar. Baba-ogul boyle dediler sezon boyunca, sezon bitti Ingiltereden istiyorlmis yok Italyadan istiyorlarmis, Burak Moskova uzerinden Galatasarayin yolunu buldu. 1 sezon boyunca bol bol yalan soylemis, bu videoda ona isyandir.
Yok ben yonetimi suclamam Burak izin istedi, avrupadan kulup bulmaya sonunda bulmus . Yonetimin ustune boyle bir yuk birakmasi yeterli ona kizmam icin, iyi niyetle izin verilmis karsiligindada yonetimi taraftarin onune atmis. Hayirlisi diyelim konu amacindan sapmasin![]()
Tabi Burak gitsin diye hatta bedeva yollayalim birde Lazioya.Gotsin yahu istersen aamator takima gitsin veldigi gunden beri sevmiyor,iwtemiyor ve kufur ediyordum hala ediyorum ve o hala iyi bi oyuncu dwgil.30 gol atmistir ama kendi basina atmadi.Attigi golleride gorduk.Iyi bir oyuncu olsaydi 30 gol atan adami GS degil elit bir kulup alirdi.Artik bu gereksiz tartismanin yapilmasina luzum yok.Karakteri olsa bazi kisilerin bu tarz konusmaz konussada konustugunun arkasinda olur.
Artik tartisilmasi gereken Trabzonspoun kadrosunu guclendirmek icin ne yapacagidir.