Dayanamadım vallaKiralama yöntemiyle pek birşey gelmez ki dediğin oyuncular benim jokerlerim.Gebhart'ı listeden almıştım derinlik için, Lamela'yada çok iyi teklif gelmediği sürece göndermem.Bakalım şimdi Trapp ile anlaştım Perin'e yol vericem.Onunla birlikte Biyik ve Zimling'i de önerdim.Nerden baksan 10M gelir.İyi para.Seneye ancak düze çıkarız
Totti'yi kovabilsem kovacaktım geçen sene
Yönetim izin vermedi.Tamam efsane oyuncumuz ki benim Roma'yı sevmemdeki en büyük sebeptir kendisi Batistuta ile beraber.Ama bu yılllık 12.5 M$ maaş almasını gerektirmiyor
Neyseki emekli oldu da kurtuldum.
Esbjerg kariyerin zevkli geçecektir emin ol.10 puan fark atmayanı döverler zaten bırakta kolay geçsin ilk sezon
Ne güzel işte![]()

Yedekteki Gebhart ve Lamela'yı kiralayarak biraz gelir elde edebilirsin sanki. Totti kaptanda bırakmamış takımını yine.
Kiralama yöntemiyle pek birşey gelmez ki dediğin oyuncular benim jokerlerim.Gebhart'ı listeden almıştım derinlik için, Lamela'yada çok iyi teklif gelmediği sürece göndermem.Bakalım şimdi Trapp ile anlaştım Perin'e yol vericem.Onunla birlikte Biyik ve Zimling'i de önerdim.Nerden baksan 10M gelir.İyi para.Seneye ancak düze çıkarız
Alıntılı Yanıtla