Bir kamyon gol yememize rağmen ligde kalmayı başardık. Kiralık oyuncuları takımdan gönderdim ve güzel bir transfer sezonu geçirdim. Forvete Luis Gabriel Rey - Necati Ateş ikilisini getirdim.Sağ kanada Serdar Gürler sola Anas Sharbini'yi aldım. Defansa tecrübeli Juanito ile genç Udineseli Cabrera'yı aldım. Sol bekte 1 sezon görev alan Tim Atouba ile yolları ayırdık ve yerine Hayrettin Yerli Kaya-Sezer Sezgin ikilisine bıraktım sol beki. Sağ bek oynayan Feridun Sungurun sözleşmesi bitiyordu ve yeni sözleşmede yüksek bir maaş istiyordu, bunu kaldıramazdım. Onu gönderip yerine Konyaspordan Serkan Şahin'i transfer ettim paraya kıyıp. Kalecim Kerem İnan'ın sözleşmesi bitti ve yolları ayırdık. zaten genç 91 doğumlu Osman Şimşekle dönüşümlü korudular kaleyi bu sezon. Osman da gelişme gösterdi ama yeterli değil bence hala. Kale için yabancı hakkımı kullanamazdım. Ama yine de Antalyadan NDjock ile ilgilendim, pahalı geldi bıraktım. Ferhat Kaplan-Ferhat Odabaşı ikilisi arasında tercih yaparak maliyeti daha düşük olacak F.Odabaşı'yı kadroma kattım. Bonservis ödeyerek yaptığım 2. tranfer de bu oldu böylece.

Bazı transferlerim:

Hazırlık kampından önce transferleri tamamlamak sevinidirici bir gelişme oldu.

Ayrıca 48 disiplin puanıyla -en yakın takıpçimiz Samsunspor'un 61puanı vardı- Fair Play sıralamasında 1. olduk.

Takımın başına gelirken ilk amacım mali yapıyı düzeltmekti. Şu an 4.5 mn Euro kar yaptığımız açıklandı geçen sezon. Son derece sevindirici bir haber bu. Ayrıca yeni sezon bütçesi de açıklandı:
3.2MN Euro maaş bütçesi, 2.45MN Euro transfer bütçesi verdi yönetimimiz.
Bir transfer daha bu parayla sağlam, yerli bir orta saha oyuncusu getirmeyi düşünüyorum.