Quote Originally Posted by RasAnt View Post
Problemi bir takıma yüklemek bence yanlış 3 tarafta suçlu

1-TS kulübü elindeki oyuncunun değerini bileceksin 5 m değer biçmiş isen o paraya gidince ağlamayacaksın,Selçuğun sözleşmesinide bitimine 1 ay varken değil 1 yıl varken uzatacaksın.

2-Burak-Selçuk-Engin vs Trabzona ölürüm burda çok mutluyum Tr de başka takıma gitmem,doğuştan şu takımlıyım diye abuk sabuk konuşup kendini küçük düşürmeyeceksin bu örneklere Mehmet Topuz,Serdar Kesimalda eklenir.

3-Satın alan kulüp,önce futbolcunun aklını çeliyor teklifi ona yapıyor,önce kulübüne teklif yaparsın sonra usulü neyse parayı verir alırsın.Bu sözleşmesi 1 yıl içinde sona erecek futbolcu için geçerli değil,daha sözleşmesinin bitmesine çok olan Amrabat örneği gibi Beşiktaşın Mehmet Topuz örneği gibi oyuncular için geçerli.

Dolayısıyla 1 futbolcunun adam gibi transferi için adam gibi 3 unsurun bulunması gerekir.

F.Bahçe-Liverpool-Kuyt
F.Bahçe-Kayseri-Topuz-Serdar-Hasan gibi.
Çok doğru söylemişsin sırf taraftarın tepkisini azaltmak için bize saldırıyor Sadri Şener.

Bu oyuncuyla görüşme konusunda benim fikrim biraz farklı. Ben Türkiye'de bu işin fazla abartıldığını düşünüyorum. Ben kimsenin oyuncunun önüne sözleşmeyi koyup sen bunu imzala biz kulübünü hallederiz dediğini düşünmüyorum. Oyuncu ya da menajeri aranıyordur. Böyle böyle biz seni almak istiyoruz eğer sende bizde oynamak istersen kulübünle görüşelim deniliyordur. Bu olayın bazı takımlar tarafından fazla abartıldığını düşünüyorum. Ya da şu an Pollyanna kıvamına geldim o da olabilir