Originally Posted by
MeMo
Aksine dediğim çok açık ve dediklerinden bambaşka bir yerde. Fark ettin mi aklıma gelen 3 tane oyuncu saydım. 1 değil 2 değil. Zorlarsam ve azıcık araştırmayla Yiğit'i, Amrabat'ı falan da katabilirdim. 5 bile olabilirdi. O zaman anlamam için klavyeni baya zorlamak zorunda kalacaktın.
Emenike de bize ilk maçında gol atmıştı ama ağızlarda hala Emenike ? Trabzon maçında da oynamamıştı. Mahkeme boşuna dosya açmış o zaman. Ayrıca Emenike'nin transfer görüşmelerinin sezon içerisinde yapıldığını nereden biliyorsun ?
Burak'ın kafası karışık diye Şenol Güneş söyledi diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir.
Necati olayında transfer dönemi bildiğim kadarıyla 2 hafta falan yani 2-3 gün değil. Bunu dillere düşürmeden yapabilmek mümkün değildi dersen ona diyecek lafım yok.
Culio yine dediğim gibi haberlerin çıkması, Culio'nun Galatasaray'ı özleyesi tutması, kadro dışı kalması falan ilginç tesadüfler.
Bu 3 olayda da ben transferin yapılış biçiminden değil oynamamalarından dert yanıyorum. Bunlara cevap vereceğine önüme sözleşmeleri sereceksin neredeyse.
Kaldı ki benim derdim bu da değil. Bu olayların tanımı suçsa Galatasaray bu suçu işledi. "Suçsa".
Bu arada Galatasaray'ı durdurma konusunda neler yapıldı hiç bilmiyorum biri beni özel,vs. falan konusunda aydınlatırsa sevinirim.