Quote Originally Posted by Stan13 View Post
Sanırım Necati, Burak ve Culio'yu kastediyorsun. Birkaç defa açıklamam gerekecek anlaman için, o yüzden ilk parti ile başlayayım.

1.si Necati, bize karşı normal sezon maçlarından Antalya'daki maçta forma giymiş, Arena'da 1-1 berabere kaldığımız maçta giymemiş. O konuda yasa dışı hiçbir işlem yok. Bu sezonun geç başlamasından ötürü lige ara verilmedi ve transfer döneminde de maçlar oynandı. Bu sebeple sizin gibi fırsatçılara ekmek çıktı. Necati'nin transferi, resmi transfer döneminin son günlerinde yapılmış yasal bir transferdir ve hiçbir usülsüzlük bulunmamakta bu transfer hakkında.

2. olarak Burak Yılmaz'a gelelim. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor ile oynadığımız 4 maçın 3ünde forma giymiş ve 1 de gol atmış bize karşı. Oynamadığı maç da Süper Final'de Trabzon'da 4-2 kazandığımız maç. Burak hakkında neden bu tarz söylentiler çıkıyor anlamış değilim. Eğer Sadri Şener oyuncuyla yeni kontrat imzalarken bu kadar çıkış yapabileceğini öngörmeyip böyle bir madde koyuyorsa oyuncunun sözleşmesine, bu ne Galatasaray'ın, ne Burak Yılmaz'ın ne de başkasının suçudur. Burak'ın ayrılmasının tek sebebi Trabzonspor yönetimidir. Galatasaray takımı, sırf Trabzonspor ile bulunan sözde dostane ilişkiler zedelenmesin diye fazladan 2 milyon € teklif etti kulübüne. O teklifi reddedince yasal minimum bedel olan 5 milyon €'yu TFF'ye yatırdı ve transfer için hukuki süreç başladı. Bu transferde de herhangi bir ayartma söz konusu değildir. Galatasaray kulübü Burak'la sezon içinden beri ilgilense bile oyuncunun aklının karışmaması için resmi teklifi resmi transfer döneminde yapmıştır. Geçiniz...

Son olarak da Culio. Culio bilindiği üzere bizim sözleşmeli oyuncumuz ve Orduspor'da kiralık oynadı. Sözleşmesinde de Orduspor'a öncelik tanıyan ve 1 milyon € civarı serbest kalma bedeli barındıran bir madde vardı. Orduspor da devre arasında bu bedeli aynı bizim yaptığımız gibi yatırıp Culio'yu alabilirdi ama ne teklif yapıldı ne de birşey. Ayrıca Culio da kendisi kulübüne döneceğini belirtti ve kadro dışı bırakıldı yanlış hatırlamıyorsam Amrabat gibi.

Görüldüğü üzere bu 3 başlıkta da Galatasaray'ın hiçbir usulsüzlüğü bulunmamaktadır. Sizin gibi fırsatçı tipler kendi kulübünün hatalarını örtbas etmek için bu tarz yollara başvuruyor. Galatasaray'lı arkadaşlar itibar etmezler umarım bu şahıslara.
Necati olayında Antalyaspor maçından bir gün önce bitmedi değil mi transfer ? Transfer dönemiydi ve görüştüğü takıma karşı oynatılmadı çünkü lig oynanıyordu.

Burak, Play-Off'ta sonraki maçta oynasa da kafası karışık falan filan denilerek oynatılmadı. Açıklamanda sebep de sunmamışsın hayal kırıklığına uğradım. Ayrıca ben Burak'ın 5 milyon olayıyla falan da bir eleştiride bulunmadım zaten.

Culio transfer sayılmasa da en ilginciydi bence. Culio, Galatasaray'a geri dönmek istiyor haberleri çıkıyor ve bir anda kadro dışı kalıyor. Buraya kadar her şey normal gibi. Ama işin ilginci tam bunlar olurken yine Galatasaray-Orduspor maçı var o günlerde.

Dediğim gibi benim derdim ilgilenilen oyuncunun kendisiyle ilgilenen takımla oynanacak maça çıkmaması. DisCo'nun dediği gibi Emenike olayı suçsa bunlar da suç. Çünkü yaşanan çok açık.

Ön yargıyla baktığınız için anlamıyorsunuz. İgilenilen oyuncu kendisiyle ilgilenen takımla oynanacak maça çıkmıyor. Bu suç mu size soruyorum. Eğer suçsa Emenike'ye yazık değil mi ?