Quote Originally Posted by MeMo View Post
Necati olayında Antalyaspor maçından bir gün önce bitmedi değil mi transfer ? Transfer dönemiydi ve görüştüğü takıma karşı oynatılmadı çünkü lig oynanıyordu.

Burak, Play-Off'ta sonraki maçta oynasa da kafası karışık falan filan denilerek oynatılmadı. Açıklamanda sebep de sunmamışsın hayal kırıklığına uğradım. Ayrıca ben Burak'ın 5 milyon olayıyla falan da bir eleştiride bulunmadım zaten.

Culio transfer sayılmasa da en ilginciydi bence. Culio, Galatasaray'a geri dönmek istiyor haberleri çıkıyor ve bir anda kadro dışı kalıyor. Buraya kadar her şey normal gibi. Ama işin ilginci tam bunlar olurken yine Galatasaray-Orduspor maçı var o günlerde.

Dediğim gibi benim derdim ilgilenilen oyuncunun kendisiyle ilgilenen takımla oynanacak maça çıkmaması. DisCo'nun dediği gibi Emenike olayı suçsa bunlar da suç. Çünkü yaşanan çok açık.

Ön yargıyla baktığınız için anlamıyorsunuz. İgilenilen oyuncu kendisiyle ilgilenen takımla oynanacak maça çıkmıyor. Bu suç mu size soruyorum. Eğer suçsa Emenike'ye yazık değil mi ?
Mantıksız argümanlarla geliyorsun maalesef. Emenike ile yapılan görüşmeler transfer dönemi dışında idi. Burak ve Necati ise yasal dönemlerde oldu.

Burak için konuşacak olursak, Burak'ın madem kafası karışıktı, neden arka arkaya 2 Süper Final maçının ikisinde de oynamadı ? Mantıklı bir sebep değil bu sunduğunuz. Zaen Burak kafası karışık falan diye değil sakatlığı dolayısıyla oynatılmadı.

Necati içinse, Antalya maçının transfer dönemine denk gelmesi sizin ağzınıza sakız olmamıza sebep olan bir tesadüften ibaret. Oyuncuyu oynatıp oynatmamak Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek'in insiyatifinde bir durum. O da Necati'yi transfer olmak üzere olduğu takıma karşı oynatırsam ve kötü oynarsa şike şüphesine düşmüş olurum korkusuyla oynatmamış olabilir.

Culio içinse ortalığı kızıştıran videodan anlaşılacağı gibi tamamen Nedim Türkmen. Madem böyle bir madde var, anlaş kulübüyle, yatır parayı, oyuncu da isterse alırsın, konu da kapanır. Zaten şike gibi bir düşünce olsa ilk maç sırasında da yapılırdı bu.

Özetle Galatasaray bu 3 futbolcunun hiçbirini ayartmamıştır. 2. partiyi de anlatmış oldum böylece. Bakalım kaçıncıda anlayacaksın ?