Originally Posted by
MeMo
Necati olayında Antalyaspor maçından bir gün önce bitmedi değil mi transfer ? Transfer dönemiydi ve görüştüğü takıma karşı oynatılmadı çünkü lig oynanıyordu.
Burak, Play-Off'ta sonraki maçta oynasa da kafası karışık falan filan denilerek oynatılmadı. Açıklamanda sebep de sunmamışsın hayal kırıklığına uğradım. Ayrıca ben Burak'ın 5 milyon olayıyla falan da bir eleştiride bulunmadım zaten.
Culio transfer sayılmasa da en ilginciydi bence. Culio, Galatasaray'a geri dönmek istiyor haberleri çıkıyor ve bir anda kadro dışı kalıyor. Buraya kadar her şey normal gibi. Ama işin ilginci tam bunlar olurken yine Galatasaray-Orduspor maçı var o günlerde.
Dediğim gibi benim derdim ilgilenilen oyuncunun kendisiyle ilgilenen takımla oynanacak maça çıkmaması. DisCo'nun dediği gibi Emenike olayı suçsa bunlar da suç. Çünkü yaşanan çok açık.
Ön yargıyla baktığınız için anlamıyorsunuz. İgilenilen oyuncu kendisiyle ilgilenen takımla oynanacak maça çıkmıyor. Bu suç mu size soruyorum. Eğer suçsa Emenike'ye yazık değil mi ?