Fulham kariyerimde 3.Sezonu geride bıraktım

Ligte geçen sezon tam bir enkaz kadro kurduk istemeden de olsa ve ligi anca 6.sırada tamamlamıştık.Bu sene o hatayı yapmamak için daha dikkatli bir transfer çalışması içine girdik ve bana göre çok iyi bir kadro kurarak sezona başladık.Geçen sezon kadro uyumu olayından çok çekmiştim ancak bu sezonda hemen hemen aynı sayı da oyuncu alıp satınca tırstımAllah'tan takım hem taktiğe hem birbirine çabuk uyum sağlayınca beklentilerin üzerinde bir sezon geçirirz diye düşünüyordum.Zira Chelsea'yi 5-0 Liverpool'u 3-0 ve en büyük rakibimiz City'i 3-2 devirince iyice inanmaya başladım şampiyonluğa.Sağolsun City yenilmek bilmeyince aradaki puan farkı çok az da olsa kapayamadık ve 2.olarak ligi tamamladık.Eğer City biraz puan kaybetmeyi becerse şampiyon olmuştuk bile artık seneye kaldı

Bu sezon oynayan kadrom bu şekildeydi.Bu sene alabilirsem Damiao ve bir ön libero ile transferi bitiririm diye düşünüyorum.Paraya bağlı

Uefa Kupasını ise 3.sezonunu geride bıraktığım kariyerimde 2.kez müzemize götürmeyi başardık.Finale kadar genel olarak rahat gelsemde Genoa çok zorladı.Neyseki kupaya uzanan biz olduk.Darısı Şampiyonlar Ligine

Son olarak birkaç şey söylemek istiyorum.Fulham'ı alacaklar zor bir kariyere hazırlıklı olsunlar EPL almak bile ölüm görüldüğü üzere.Takımı buraya getirene kadar çektiğimi bir ben bilirim.Çok zevkli ve çok zor kariyer oluyo tartışmasız.Bu sene veya daha önceki serilerde bi takımla bu kadar uğraştığımı bilmiyorum daha da olmaz galiba