1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

karar verilmiş(fedarosyon ve uefa tarafından) herkes öyle herkesin içinde kafasına göre konuşamaz konuşur diyorsanız aha sonu böyle olur

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    karar verilmiş(fedarosyon ve uefa tarafından) herkes öyle herkesin içinde kafasına göre konuşamaz konuşur diyorsanız aha sonu böyle olur
    Mahkeme kararını unuttun sanırım...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Yargı süreci devam ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    hayır unutmadım benim içn bağlayıcı olan uefa ondada sorun olmadığına göre boşa laf tüketmeye gerek yok kupa yerine bardak alınca ts garip işler yapıyor tokadı yiyor yapacak bişey yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    hayır unutmadım benim içn bağlayıcı olan uefa ondada sorun olmadığına göre boşa laf tüketmeye gerek yok kupa yerine bardak alınca ts garip işler yapıyor tokadı yiyor yapacak bişey yok.
    Mahkemenin beyni yıkanmaz , gizli görüşmelerle iş bağlanmaz o yüzden o sizi bağlamıyor değil mi TFF ve Uefa ile görüşmek bedava diğer kulüplerle olduğu gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Mahkemenin beyni yıkanmaz , gizli görüşmelerle iş bağlanmaz o yüzden o sizi bağlamıyor değil mi TFF ve Uefa ile görüşmek bedava diğer kulüplerle olduğu gibi.
    Özel Yetkili Mahkeme diye bir şey duydun mu ? Türkiye'de varmış galiba ? Bu mahkemenin esas olayı gizli görüşmeler zaten. Var olma amacı.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    bu yoruma sadece gülerim tff ve uefa nın beynini yıkayanlar mahkemenin yıkayamıyorlar sizin işinize öyle geliyor olmasın şu yorumuna ayrıca güldüm.. TFF ve Uefa ile görüşmek bedava diğer kulüplerle olduğu gibi. ne yani mahkeme paralımı? oda bizdemi yok?

Mesaj Yetkileri