@ibrahimseten
Ali Durust bu aksam "Baslarim sizin cileginize.. Melo'yu aliriz, gerisi icin Eylul'e kadar vaktimiz var" dedi..
@ibrahimseten
Ali Durust bu aksam "Baslarim sizin cileginize.. Melo'yu aliriz, gerisi icin Eylul'e kadar vaktimiz var" dedi..
Bence çilek nene saffet ulusoy durup dururken bana neneyi anlatın iyi futbolcu mu diye sorar mı
Saffet Ulusoy kim abi kulübün başkanı mı transfer komitesi başkanı mı? ne dese doğru mu olacak yani kaptırmayın kendinizi şu adamlara yahu isterse 50 tane transferi söylesin önceden.
Nuri de yeterince hırslı ve yürekten oynayan bir oyuncudur.
Ben meloyu sevmiyorum açıkçası onu belirteyim başta. Ama genelde takıma katkısı olan bir oyuncuydu alınması mantıklı olacaktır.
Nuri ile karşılaştırmak yersiz. Melo bir brezilyalı ve taraftara nasıl oynanır çok iyi biliyor. Çok iyi kendini taraftarın gözde yapmayı başarabilen bir oyuncu. Nuri'nin bu taraklarda bezi olmadığı için bu yönünü sergilememiş olması melo kadar galibiyet hırsı olmadığını göstermez.
Eğer lig maçlarını izleseydiniz.Melo ile Nuri arasındaki farkları rahatlıkla görürdünüz. Maçları izleyenler bilir Melo baskı yapmaya gittiği rakibinden kolay kolay çalım yemiyor tıpkı arda gibi oda rakibinin bir sonraki hamlesini kestirip sıkıştırıyor adamı ve topu çalıyor. Ben kaç kere "eyvah şimdi yiycek kırmızıyı "dediğim pozisyonlarda koşarak geliyor yerinde müdahale yapıyor ve topu alıyordu. Ayrıca her ileri çıkışında ya çok kritik bir gol atıyor yada golün kıyısından dönüyor. Yeri geliyor kimse bişey yapmazken o birşeyler yapmaya çalışıyor insiyatif alıyor. Ben nuriyi fazla izlemedim milli takım maçlarında gördük sadece ama isterse RM nin ilk onbirinde oynasın yinede bi Melo olamaz. Bence Melo çok kaliteli bir futbolcu ve tam bize göre bir futbolcu.
Last edited by kasım akdemir : 21.Temmuz.2012 at 17:04 Reason: "S" basmıyor arkadaş...
Arkadaşım dümdüz melo hakkındaki görüşlerini yazmışsın da benim bunları düşünmediğimi nereden çıkartıyorsun ben onu anlamadım. Nuri ile Melo'yu ben karşılaştırmadım benden önce başlamıştı bu zaten ve gereksiz olduğunu da söyledim. Melo-Nuri arasında ben her zaman Nuri derim ama bu saydığın özellikler Nuri'de olduğu için değil bu tercihim. Nuri daha akıllı ve ne yapacağını bilen bir adam bana göre. Melo ise bazen insanı deli edebiliyor.
Ayrıca lig maçlarını 3-4ü dışında izledim.
Ben sana yazmadım onlarıkarşılaştırma yapılmış bende görüşlerimi yazdım. Ayrıca yaşın doğru gözüküyorsa ben senin arkadaşın olamam.
hitaplara dikkat edin.
kasım akdemir,
Melo-Nuri arasında ben nuriyi öne çıkarırken, siz diğer "arkadaşın" öne çıkardığı meloyu daha ön planda tutmuşsunuz. dolayısıyla bana karşı söylediğinizi düşünmüştüm.
29 yaşındaki birisinin 21 yaşındaki birisiyle arkadaş olamayacağını düşünmeniz de enteresan geldi doğrusu.
kesinlikle çok doğru. trt3'de maçları gösteriyorlar bişey bulamadıkları için. Bende izliyorum ve bu melo ne yapmış diye. Toplu oyunda olduğu kadar topsuz oyunda da Melo mükkemmel. Defanstan Semih mesela sağ kanada yaklaştığı zaman hemen Semih'in yerine geçip yakındaki oyuncuya fiziksel müdahalede bulunuyor, karşısındakini yıldırıyor. Hatırladığım kadarıyla Pektemek'e yapıyordu. Melo ile nuri kıyasalanamayacak oyuncular çünkü görevleri farklı.
Şu Melo gelsin de ortasaha göbeğini sağlama alalım.
Kazım West Ham'a gidiyor sanırım tweetleri o yönde.
Kazım'a verilen şans Sercan'a verilse serbestlik tanınsa neler olurdu kim bilir. Halen West Ham gibi takımlar ile anılıyor adam.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Culio --> Mersin diyorlar.
Nicklas Bendtner'in adı mirror'da ve bir ispanyol gazetesinde Galatasaray ve Milan ile anılmış. 7milyon sterlin diyorlar bonservise. bence kötü bir hamle olur.
Bence de Elmander'in yanına hızlı bi isim lazım Bendtner'le Elmander zaten aynı görevi yapıyorlar...
Burak Yılmaz'la yola çıkmam ben Ş.L'de şahsen...5 Forvetimiz var gerçi aslında Burak'ı sağ açıktada deneyebiliriz ilk mevkisi ora sonuçta...Geriye 4 forvet kalır hadi Baros gitti diyelim 3...2 Adam oynayacağına göre 1 forvet daha alınabilir...
Elmander-Burak-Umut-Necati. 4 forvetimiz var diye düşünelim barosu göndeririz sercan da işe yaramaz zaten. Kanat olarak değerlendirilebilecek isim Burak değil bence Umut olmalı.
Bugün hayırlısıyla Melo için görüşmelere başlandığı ya da direk anlaşıldığı açıklanacak.
Screw you guys, I'm goin' home
Nerden biliyorsun? Özel bir gün mü ?
![]()
Melo en geç yarina açiklanir rahat olun![]()
Melo açıklansada kurtulsak Melo'yu alıp kapatmamız lazım transferi.