Sayfa 833 / 1204 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
24,961 ile 24,990 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

@ibrahimseten
    Ali Durust bu aksam "Baslarim sizin cileginize.. Melo'yu aliriz, gerisi icin Eylul'e kadar vaktimiz var" dedi..

Bence çilek nene saffet ulusoy durup dururken bana neneyi anlatın iyi futbolcu mu diye sorar mı

Saffet Ulusoy kim abi kulübün başkanı mı transfer komitesi başkanı mı? ne dese doğru mu olacak yani kaptırmayın kendinizi şu adamlara yahu isterse 50 tane transferi söylesin önceden.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Saffet Ulusoy kim abi kulübün başkanı mı transfer komitesi başkanı mı? ne dese doğru mu olacak yani kaptırmayın kendinizi şu adamlara yahu isterse 50 tane transferi söylesin önceden.
    aynen prim yapıyorlar sayenizde
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Question

Quote Originally Posted by byariff View Post
    nuri gelirse meloya gerek yok ozman selcuk yada hamit oynar orda.
    Hocam Nuri gelirse Selçuk-Nuri oynar fakat Melo'da ki yırtıcılık , hırs var mı Nuri'de ?

Tamam Nuri oynasa yabancı sol bek alıp ligdede oynatabiliriz ama dediğim gibi ?

Nuri de yeterince hırslı ve yürekten oynayan bir oyuncudur.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Cool

Nuri de yeterince hırslı ve yürekten oynayan bir oyuncudur.
    Melo kadar yırtıcı mı ?

Ben meloyu sevmiyorum açıkçası onu belirteyim başta. Ama genelde takıma katkısı olan bir oyuncuydu alınması mantıklı olacaktır.
    Nuri ile karşılaştırmak yersiz. Melo bir brezilyalı ve taraftara nasıl oynanır çok iyi biliyor. Çok iyi kendini taraftarın gözde yapmayı başarabilen bir oyuncu. Nuri'nin bu taraklarda bezi olmadığı için bu yönünü sergilememiş olması melo kadar galibiyet hırsı olmadığını göstermez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Eğer lig maçlarını izleseydiniz.Melo ile Nuri arasındaki farkları rahatlıkla görürdünüz. Maçları izleyenler bilir Melo baskı yapmaya gittiği rakibinden kolay kolay çalım yemiyor tıpkı arda gibi oda rakibinin bir sonraki hamlesini kestirip sıkıştırıyor adamı ve topu çalıyor. Ben kaç kere "eyvah şimdi yiycek kırmızıyı "dediğim pozisyonlarda koşarak geliyor yerinde müdahale yapıyor ve topu alıyordu. Ayrıca her ileri çıkışında ya çok kritik bir gol atıyor yada golün kıyısından dönüyor. Yeri geliyor kimse bişey yapmazken o birşeyler yapmaya çalışıyor insiyatif alıyor. Ben nuriyi fazla izlemedim milli takım maçlarında gördük sadece ama isterse RM nin ilk onbirinde oynasın yinede bi Melo olamaz. Bence Melo çok kaliteli bir futbolcu ve tam bize göre bir futbolcu.
    Last edited by kasım akdemir : 21.Temmuz.2012 at 17:04 Reason: "S" basmıyor arkadaş...

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Eğer lig maçlarını izleseydiniz.Melo ile Nuri arasındaki farkları rahatlıkla görürdünüz. Maçları izleyenler bilir Melo baskı yapmaya gittiği rakibinden kolay kolay çalım yemiyor tıpkı arda gibi oda rakibinin bir sonraki hamlesini kestirip sıkıştırıyor adamı ve topu çalıyor. Ben kaç kere "eyvah şimdi yiycek kırmızıyı "dediğim pozisyonlarda koşarak geliyor yerinde müdahale yapıyor ve topu alıyordu. Ayrıca her ileri çıkışında ya çok kritik bir gol atıyor yada golün kıyısından dönüyor. Yeri geliyor kimse bişey yapmazken o birşeyler yapmaya çalışıyor insiyatif alıyor. Ben nuriyi fazla izlemedim milli takım maçlarında gördük sadece ama isterse RM nin ilk onbirinde oynasın yinede bi Melo olamaz. Bence Melo çok kaliteli bir futbolcu ve tam bize göre bir futbolcu.
    Arkadaşım dümdüz melo hakkındaki görüşlerini yazmışsın da benim bunları düşünmediğimi nereden çıkartıyorsun ben onu anlamadım. Nuri ile Melo'yu ben karşılaştırmadım benden önce başlamıştı bu zaten ve gereksiz olduğunu da söyledim. Melo-Nuri arasında ben her zaman Nuri derim ama bu saydığın özellikler Nuri'de olduğu için değil bu tercihim. Nuri daha akıllı ve ne yapacağını bilen bir adam bana göre. Melo ise bazen insanı deli edebiliyor.
    Ayrıca lig maçlarını 3-4ü dışında izledim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Ben sana yazmadım onları karşılaştırma yapılmış bende görüşlerimi yazdım. Ayrıca yaşın doğru gözüküyorsa ben senin arkadaşın olamam. hitaplara dikkat edin.

kasım akdemir,
    Melo-Nuri arasında ben nuriyi öne çıkarırken, siz diğer "arkadaşın" öne çıkardığı meloyu daha ön planda tutmuşsunuz. dolayısıyla bana karşı söylediğinizi düşünmüştüm.

29 yaşındaki birisinin 21 yaşındaki birisiyle arkadaş olamayacağını düşünmeniz de enteresan geldi doğrusu.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    kesinlikle çok doğru. trt3'de maçları gösteriyorlar bişey bulamadıkları için. Bende izliyorum ve bu melo ne yapmış diye. Toplu oyunda olduğu kadar topsuz oyunda da Melo mükkemmel. Defanstan Semih mesela sağ kanada yaklaştığı zaman hemen Semih'in yerine geçip yakındaki oyuncuya fiziksel müdahalede bulunuyor, karşısındakini yıldırıyor. Hatırladığım kadarıyla Pektemek'e yapıyordu. Melo ile nuri kıyasalanamayacak oyuncular çünkü görevleri farklı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

kasım akdemir,
    Melo-Nuri arasında ben nuriyi öne çıkarırken, siz diğer "arkadaşın" öne çıkardığı meloyu daha ön planda tutmuşsunuz. dolayısıyla bana karşı söylediğinizi düşünmüştüm.

29 yaşındaki birisinin 21 yaşındaki birisiyle arkadaş olamayacağını düşünmeniz de enteresan geldi doğrusu.
    Ne demek istediğimi gayet iyi anladın sen. Bunu tartışmıycam seninle.Ayrıca yeri değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu Melo gelsin de ortasaha göbeğini sağlama alalım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kazım West Ham'a gidiyor sanırım tweetleri o yönde.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kazım'a verilen şans Sercan'a verilse serbestlik tanınsa neler olurdu kim bilir. Halen West Ham gibi takımlar ile anılıyor adam.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Culio --> Mersin diyorlar.

Nicklas Bendtner'in adı mirror'da ve bir ispanyol gazetesinde Galatasaray ve Milan ile anılmış. 7milyon sterlin diyorlar bonservise. bence kötü bir hamle olur.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence de Elmander'in yanına hızlı bi isim lazım Bendtner'le Elmander zaten aynı görevi yapıyorlar...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bence de Elmander'in yanına hızlı bi isim lazım Bendtner'le Elmander zaten aynı görevi yapıyorlar...
    aldık ya zaten ? bkz. Burak Yılmaz gerek yok daha forvete bence

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Burak Yılmaz'la yola çıkmam ben Ş.L'de şahsen...5 Forvetimiz var gerçi aslında Burak'ı sağ açıktada deneyebiliriz ilk mevkisi ora sonuçta...Geriye 4 forvet kalır hadi Baros gitti diyelim 3...2 Adam oynayacağına göre 1 forvet daha alınabilir...

Elmander-Burak-Umut-Necati. 4 forvetimiz var diye düşünelim barosu göndeririz sercan da işe yaramaz zaten. Kanat olarak değerlendirilebilecek isim Burak değil bence Umut olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    ya Melo'yu isteme sebebimiz çok kaliteli oluşu değil aslında Selçuk ile gösterdikleri uyum. Yoksa Diarra da gelse belki uyum sağlayamayacaklar hiç bir halta yaramayacak o kadar üstün özellikleri vs. bu yüzden inşallah en kısa zamanda hallederler Melo'yu.
    Melo çok kaliteli değil mi? Valla Xabi Alonso'yu alabilsek alırdık da elimizde Melo var şimdilik.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Melo çok kaliteli değil mi? Valla Xabi Alonso'yu alabilsek alırdık da elimizde Melo var şimdilik.
    Kaliteli değil dememişim bir daha okursan anlarsın. Kaliteli olduğu için degil daha çok uyumları çok iyi olduğu için istiyoruz demişim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bugün hayırlısıyla Melo için görüşmelere başlandığı ya da direk anlaşıldığı açıklanacak.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Nerden biliyorsun ? Özel bir gün mü ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Nerden biliyorsun ? Özel bir gün mü ?
    Ardımdan salladım abi belki tutar Totem denemeleri vol. 694357
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Melo en geç yarina açiklanir rahat olun

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Melo açıklansada kurtulsak Melo'yu alıp kapatmamız lazım transferi.

Mesaj Yetkileri