1 ile 30 arası toplam 204 sonuç

Konu: Bir araştırmacının Veda kariyeri...[Galatasaray Sk.][2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Arastirmaciya yakismayan hareketler ben olsam yarin kariyeri kapattirirdim. 2.ci sezonda neymar-arda-pastore ne demek yahu ? onlarida geçtim urfaya o oyunculari nasil kiralik yolladin

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Arastirmaciya yakismayan hareketler ben olsam yarin kariyeri kapattirirdim. 2.ci sezonda neymar-arda-pastore ne demek yahu ? onlarida geçtim urfaya o oyunculari nasil kiralik yolladin
    O da işin ayrı boyutu. Yaya Sanogo'lar, Gökhan Zan'lar, Emre Can'lar Şanlıurfaspor'a gitmiş. Baya fantastik...

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by byariff View Post
    görüldügü üzere hile felan yok isteyene save game atabilirim.
    ayrıca urfaspor ilk sezondan beri pilot takımım.. kariyeride kapatmaya gerek yok kardeşim. kimseye bir sey isppat etmek zorunda degiliz..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    görüldügü üzere hile felan yok isteyene save game atabilirim.
    ayrıca urfaspor ilk sezondan beri pilot takımım.. kariyeride kapatmaya gerek yok kardeşim. kimseye bir sey isppat etmek zorunda degiliz..
    Koyar mısın save game'i ? Bir bakalım nasıl olmuş bu transferler. Reputationlarla oynanmış mı, ek menejerler var mı merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Koyar mısın save game'i ? Bir bakalım nasıl olmuş bu transferler. Reputationlarla oynanmış mı, ek menejerler var mı merak ediyorum.
    düştügümüz duruma bak. hay hay kardeş özel degilde genelde koyacam hepsini. ek menejer o kadar geri kafalı olsam heralde gecen sezon double yapardım ligde
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    düştügümüz duruma bak. hay hay kardeş özel degilde genelde koyacam hepsini. ek menejer o kadar geri kafalı olsam heralde gecen sezon double yapardım ligde
    Bekliyoruz.

Mesaj Yetkileri