Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 204 arası toplam 204 sonuç

Konu: Bir araştırmacının Veda kariyeri...[Galatasaray Sk.][2.Sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

12.2.2 karddesim
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Ligde 20.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Ligde 21. Hafta

Neymarın sovu ile cosuyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kardeşim ayıptır sorması nedir bu? Neyin kafası, nasıl bir tatmin? Okurken sinirim bozuldu yeminle. Nasıl bir maaş, transfer bütçesi bu, nasıl bu adamlar 15, 25 milyon euroya gidiyor? Veda kariyeri yazmasa hadi neyse.

140 CA lı Selçuk'a 15 milyonu kim verdi, 200 Milyon Euro'luk transferi 48 ayla yaptın anladım, ordaki adamların toplam maaş bütçeleri 450-500.000 haftalık, onu nasıl karşıladın? Neymar'ı, Pastore'yi Napoli'ye getiremiyorum ben, sen 1.5 sezonda nasıl Galatasaray'a getirdin?

Ilımlı yaklaşırım genelde böyle durumlarda kariyerden soğumasın insanlar diye, ama artık soğutulacak bir yanı da kalmamış ki, veda kariyerinmiş zaten.

Daha da yazmam zaten bu konuya, kal sağlıcakla iyi eğlenceler sana da

İnsanları salak yerine koymak gerçekten ayıp yahu. Nasıl bir mantıktır bu ? İlk seneden Asamoahlar, Oscarlar. Hadi aldın diyelim, 1 sene dolmadan Oscar'ı nasıl sattın 19a ? Baros'u ilk seneden 5m €'ya zor okuturken sen 12 milyon £'a satmışsın. Burada herkes yıllardır oynuyor bu oyunu ve şu yaptıklarını direkman yapmak imkansız gibi birşey. Bari açık açık söyleseydin fantezi kariyeri olacak veya hileli olacak diye, herkes de bilseydi.

Neymar'ı falan oyunda hiçbir kulüp alamıyor, sen gidip 46 milyona almışsın. Onu geçtim Pastore'yi 25e nasıl aldın ? Hadi aldın onu da, arkadaşın dediği gibi maaşlarını nasıl karşıladın ? Utanmadın mı hiç bizi salak yerine koyarken. Yazık ya, gerçekten yazık...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dostum takımı ne yapmışsın ya 174 Milyon harcamışsın 94 Milyon kazanmışsın 48 ay yaptın tamam bir şey demiyorum ona da ne zevk alıyorsun yani üstelik Galatasaraysın aldığın adamlarda şahsen gelmeyecek türden adamlar...Pastore'yi mesela nasıl alabildin maaşını nasıl karşıladın ? sonra Arda 1 sene aradan sonra nasıl geldi ?...İnandırıcı gelmedi şahsen bana...Ayrıca Sonogo ve Federico Urfa'ya gitmeyi niye kabul etsin yahu ? Galatasarayla daha sağlıklı bir oyun oynanabilirdi 48 aysız,kadroyu çok bozmadan...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Arastirmaciya yakismayan hareketler ben olsam yarin kariyeri kapattirirdim. 2.ci sezonda neymar-arda-pastore ne demek yahu ? onlarida geçtim urfaya o oyunculari nasil kiralik yolladin

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Kardeşim ayıptır sorması nedir bu? Neyin kafası, nasıl bir tatmin? Okurken sinirim bozuldu yeminle. Nasıl bir maaş, transfer bütçesi bu, nasıl bu adamlar 15, 25 milyon euroya gidiyor? Veda kariyeri yazmasa hadi neyse.

140 CA lı Selçuk'a 15 milyonu kim verdi, 200 Milyon Euro'luk transferi 48 ayla yaptın anladım, ordaki adamların toplam maaş bütçeleri 450-500.000 haftalık, onu nasıl karşıladın? Neymar'ı, Pastore'yi Napoli'ye getiremiyorum ben, sen 1.5 sezonda nasıl Galatasaray'a getirdin?

Ilımlı yaklaşırım genelde böyle durumlarda kariyerden soğumasın insanlar diye, ama artık soğutulacak bir yanı da kalmamış ki, veda kariyerinmiş zaten.

Daha da yazmam zaten bu konuya, kal sağlıcakla iyi eğlenceler sana da
    1)-48 ay taksitle öneri yapmayı denedin mi hiç sen.. ?
    2)-oyuncu zaten bomba gibi gecirdigi sezonun sonunda satılmış bunda da bir yamuk yok.
    3)- ayrıca satılık listesindeki oyuncuları büyük ugraslar sonucunda alıyorum hep.
    4)-anlayamadıgım sey şu bir cok büyük oyuncu küçük sayılacak takımlara bile giderken benim kariyerimde hata yokken neden bu kadar abes görünmesi bir deneyip ugras derim. medyayı da işin içine kat bakalım sende yapabilecekmisin su transferleri.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Arastirmaciya yakismayan hareketler ben olsam yarin kariyeri kapattirirdim. 2.ci sezonda neymar-arda-pastore ne demek yahu ? onlarida geçtim urfaya o oyunculari nasil kiralik yolladin
    O da işin ayrı boyutu. Yaya Sanogo'lar, Gökhan Zan'lar, Emre Can'lar Şanlıurfaspor'a gitmiş. Baya fantastik...

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by byariff View Post
    görüldügü üzere hile felan yok isteyene save game atabilirim.
    ayrıca urfaspor ilk sezondan beri pilot takımım.. kariyeride kapatmaya gerek yok kardeşim. kimseye bir sey isppat etmek zorunda degiliz..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hay hay save dosyani ozelden atarsan sevinirim

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    görüldügü üzere hile felan yok isteyene save game atabilirim.
    ayrıca urfaspor ilk sezondan beri pilot takımım.. kariyeride kapatmaya gerek yok kardeşim. kimseye bir sey isppat etmek zorunda degiliz..
    Koyar mısın save game'i ? Bir bakalım nasıl olmuş bu transferler. Reputationlarla oynanmış mı, ek menejerler var mı merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Koyar mısın save game'i ? Bir bakalım nasıl olmuş bu transferler. Reputationlarla oynanmış mı, ek menejerler var mı merak ediyorum.
    düştügümüz duruma bak. hay hay kardeş özel degilde genelde koyacam hepsini. ek menejer o kadar geri kafalı olsam heralde gecen sezon double yapardım ligde

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    düştügümüz duruma bak. hay hay kardeş özel degilde genelde koyacam hepsini. ek menejer o kadar geri kafalı olsam heralde gecen sezon double yapardım ligde
    Bekliyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir araştırmacının hazin sonu..
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Daha save koyacaktın ama...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

su saveyi at bizede oyle sil kariyeri dostum

Kardeş internet yavaş galiba ? Yükleyemedin mi saveyi ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hadi her şeyi anladım, mantıklı durumları vardır hepsini ama Bony Wilfried'in 2.500.000 £ serbest kalma maddesi eğer oyun 12.2.2 ise yok ki, en azından kendi oyunumda göremedim bunu, üstelik bu serbest kalma maddesi takımlar için değil ligler içindir.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Birader koyacan mı save'i artık ? Kendine güveniyorsan o kadar ya koy inceleyelim,akla kendini, ya da açık açık anlat. Hangisini seçeceksin ?

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

HG Selman abi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Birader koyacan mı save'i artık ? Kendine güveniyorsan o kadar ya koy inceleyelim,akla kendini, ya da açık açık anlat. Hangisini seçeceksin ?
    Neyi koyacak Allasen saveyi koyacak adam niye kariyerini kapattırsın zaten Oğuz yapmış yapacağını konuşmaya gerek yok artık...HG Selman reyiz...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yeni fmtre sürümü geldi abim almak istersen ulaşabilirsin
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Şimdi bu konu forumun gündemine ışık tutan güzel, eğlenceli bi konu olmuş kardeim tamam mı. Save de gelirse tadından yenmeyecek gerçekten.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri