1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Haber yalan olabilir ama Sow oruç tutuyor diye biliyorum.Bana göre gereksiz bir davranıs.Emekli olunca tutarsın orucunu arkadaş.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Haber yalan olabilir ama Sow oruç tutuyor diye biliyorum.Bana göre gereksiz bir davranıs.Emekli olunca tutarsın orucunu arkadaş.
    Öncelikle sow oruç tutmaya fenerbahçede başlamadı, adamın tuttuğu zaten belliydi araştırmalarını (sowu araştıranlara sözüm) iyi yapsalardı bunu göze alır veya almaz başka bir oyuncu düşünürlerdi. Kişisel inançlara karışılamaz sow isterse der ki benim için öğleden sonra antrenman yapmak günah ben buna inanıyorum ve antrenman yapmıyorum, siz ona da karışamazsınız, verebileceğiniz tepki oyuncuyu takımınıza almamak olabilir ancak. Eğer Aykut Kocaman'ın dedikleri gerçekse, ben de diyorum o zaman aykut hocama sen bu oyuncuyu takımına almadan önce bilmiyor muydun bu durumu ?

inananalar için : Ayrıca konuyu saptırmak istemem ama "Bana göre gereksiz bir davranıs.Emekli olunca tutarsın orucunu arkadaş." böyle bir şey söz konusu değil. Borsa oynamıyoruz burda zaman zaman yap zaman zaman yapma şeklinde.

Mesaj Yetkileri