Sayfa 201 / 447 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon
6,001 ile 6,030 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Sonuçta şikeci olarak anılmıyor musunuz ? He cümle farklı olunca şikeci olarak anılmak rahatsız etmiyorsa sizi bilemiycem.

Arkadaşımız Rumen basınının bir haberini koymuş keyif almış olabilir eğlenmiş olabilir ama kimse haberi koydu diye bir şey diyemez ona.Sonuçta twitterdan falan bir şey paylaşmıyor.O basının kendi yazdığı gerçek,ciddi bir şeyi paylaşıyor.

Fenerbahçe yüzünden men edilince tabi ki herkes Fenerbahçe'ye yüklenir doğal bir şey bu.Sonuçta onların şikesinin cezasını tertemiz takımlar çekmiş olacak.Üzülmek ayrı laf sokmak ayrı.
    Dünyanın yarısı bizi Arap sanıyor mesela bu beni, şikeci anılmaktan daha fazla rahatsız eder ama bir şey değişiyor mu?

Ya da Juventus'un, Milan'ın şikeci olarak anılması burada bir şey değiştiriyor mu? Juventus gidip liginde şampiyon oluyor, Milan gidip ŞL'yi kazanabiliyor ve bu takımları destekleyenler de dünyanın dört bir yanında yer alıyor, sadece İtalya'da kendi şehirlerinde değil.

Dünyanın yarısı yine hindi diye dalga geçiyor bizimle ama değişen ne?

Rumen basının haberi, şike depremi şeklinde. Sonrasında yazılan yorum art niyetli, bunu ne kadar ciddiye alırsın?

Fenerbahçe'ye yüklenilmemesinden bahsetmedim, Fenerbahçe ile geçilecek dalganın keyfi, gidememenin üzüntüsünü unutturur anlamında yazdım, benim fikrim bu yöndedir.

Tabi bu arada kendini çok akıllı sandığın için özenle seçtiğin kelimelerle kurduğun cümleler karşı salağa yatayım, anlamamış gibi yapayım da, sen o keyfi yaşayama.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Sonuçta şikeci olarak anılmıyor musunuz ?
    ÖZEL YETKİLİ MAHKEMELER sayesinde anılıyoruz aziz yıldırımında bu durumda katkısı var tabiki.
    Bakın gidin twitterden facebooktan herhangi bir yerde BALYOZ davası ile ilgili bir haber paylaşın hemen herkes özel yetkili mahkemelere saldırır allah o savcının belasını versin derler fakat şike davası ile ilgili birşey paylaşın bakın insanlar nasıl 180 derece dönüyorlar.Savcıya mahkemeye övgüler adalet sağlandı gibi laflar gırla gidiyor.

Bu iki davanın ortak noktası sadece savcısı mahkemesi değil bir de savunucuları var başta taraf gazetesi yazarları rasim ozan kütahyalı,mehmet baransu ve diğer yazarlar bunlara ek olarak talip doğan karlıbel gibi dolandırıcılıktan hüküm giymiş yüzlerce dolandırıcılık olaylarına karışmış biri var.Bunda bir bit yeniği yok mu sizcede ?.Ammann ne uğraşıyon ki fener yıllardır şike yapıyor diğer kulüplerimiz tertemiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

7 yıldızlı şikeci değil o başka bişey yanlış yazılmış orada. Doğrusunu anlayan anladı zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"fransız"lar kadar olsaydık zaten en başta , trabzon gitmeyi kabul etmez , birbirimizle dalga geçmeye "çalışmaz" , geçen sene şampiyonluk değil , kümede kalma yarışındayken , kalkıp alakası bile yokken olayla , taraftarı , yöneticisi , şikayet mektuplarıyla , sırtından vurmaya çalışmazdı birileri.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beyler Arif'e yüklenmenizi saçma buluyorum adam haber paylaşıyor siz ona laf yetiştiriyorsunuz adam ne yaptı yahu haber paylaşmakta mı suç şaka gibisiniz vallaha...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

romanya basinina sanki ben dedim bu takim 7 yildizli sikeci diye yahu adamlar haber yapmis bende paylastim daha 2 gun once bir fenerbahceli arkadas vaslui baskaninin konusmasini paylasinca bu takim sole bole diyince hepiniz ooo onlara gununu gostercez diyordunuz biz haber paylasinca suçlu biz oluyoruz sen bize sikeci demek istiyon diyorsunuz iste diyorum ya insanin içi fesat olmucak =)

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ya siz mi inadına böyle konuşuyosunuz ben anlamıyorum . Haber paylaşmak var haber paylaşmak var. Adam dalga geçer gibi dünya klübü oldunuz falan gibi şeylerden dem vuruyor aklı sıra dalga geçiyo sonra biz bişey diyince yinede suçlu biz oluyoruz. Ramazan, ramazan böyle seçme yapıyosunuz sanki anlayamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Beyler Arif'e yüklenmenizi saçma buluyorum adam haber paylaşıyor siz ona laf yetiştiriyorsunuz adam ne yaptı yahu haber paylaşmakta mı suç şaka gibisiniz vallaha...
    Esas şaka bu heralde. O resmin üstündeki yazı resme mi ait sence ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    romanya basinina sanki ben dedim bu takim 7 yildizli sikeci diye yahu adamlar haber yapmis bende paylastim daha 2 gun once bir fenerbahceli arkadas vaslui baskaninin konusmasini paylasinca bu takim sole bole diyince hepiniz ooo onlara gununu gostercez diyordunuz biz haber paylasinca suçlu biz oluyoruz sen bize sikeci demek istiyon diyorsunuz iste diyorum ya insanin içi fesat olmucak =)
    Romanya basını da 7 yıldızlı şikeci demiyor sen hala diyorsun ben mi dedim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Birileri Galatasaraylı arkadaşlara Arif'in paylaştığı haberden çok yorum olarak yazdığı şeylerden dolayı(kendi yorumu değilmiş diye iddia ettiği hani) tepki gösterdiğimizi anlatabilir mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arif sıkıntı haber eklemende değil. O avrupa takımı şeklinde yaptığın yorumda. O yorum sana ait veya kopyala yapıştır yapmışsın farketmez. Sonuçta alaycı bir yaklaşım içeren yazı eklemişsin buraya. Gelen tepkiler doğal. Ben evdeki durumlar sebebiyle tam takip edemedim konuyu ama şimdi o kısım silindi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

O değil de iyi oldu böyle basın oyunları deli gibi gaza gelip vaslui'yi dağıtacaz.

düzenleme:takımımın öyle anılmasından memnun değilim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Esas şaka bu heralde. O resmin üstündeki yazı resme mi ait sence ?
    Ben o yazıyı görmedim dostum o yüzden ne yazdığını bilmiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vaslui heralde şansımız yok biraz üstlerine oynayalım mantığıyla olaya yaklaşıyor.Psikolojik baskı olayı.İlginç maçlar olacak Vaslui ile.Şimdiden ortam gergin bakalım Kadıköy'de nasıl tepkiler olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ya aklınız almıyor mu her ne kadar vurgu yapsalarda 7 yıldızlı şikeci diye kimse bir ibare kullanmaz. Bildiğiniz anlatım bozukluğu fakat. Sizin işinize geliyor. Gelmiyor diyorsanız da bizi inandıramazsınız. İnanmıyoruz. İşinize geliyor.

Yani herhangi bir yerde 7 yıldızlı şikeci diye bir başlık atılabileceğine inanıyorsanız o sizin sorununuz. Gerçekten böyle bir olduğuna inandı iseniz pes.

Türk gazetelerinde doğru yazan tek şey tarihtir.
    Haim Revivo

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Basın ahlaksızlıgını sürdürüyor.Bilmediklerinden mi öyle çevirdiler o yazıyı ? Hiç sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aklını Başına Al

Oruç tutmakta ısrar eden Senegalli ile görüşen Kocaman: Senin için büyük fedakarlıklar yaptık. Profesyonelsin. İşine sarıl
    F.Bahçe'de gündem Moussa Sow krizi... Geçen sezon devre arasında Lille'den 10 milyon euro'ya transfer edilen Senegalli golcünün kamptaki isteksiz tavrı, teknik direktör Aykut Kocaman'ı harekete geçirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, oruç tutmaktaki ısrarı ile dikkat çeken yıldızla önceki gün Avusturya'da kaldıkları otelde bir toplantı yaparak hem derdini sordu hem uyardı. İdari menajer Hasan Çetinkaya'nın da yer aldığı toplantıda şu diyaloğun yaşandığı öğrenildi:

TÜRKİYE'YE UYUM SAĞLAYAMADIM, MUTSUZUM!
    Kocaman: Sende genel bir isteksizlik var. Bunun nedeni nedir? Sow: Takıma uyum sağlayamadım. Kimseyle ilişki kuramıyorum. (K): Profesyonelsin. Önce işini düşünmelisin. Kafanı temizle. (S): Mutsuzum. Türkiye'ye alışamadım. (K): Seni büyük fedakarlıklarla aldık.
    Aklını başına topla. Böyle gidersen forma giymen zor... Görüşme sonrası Sow'un çok üzgün olduğu belirtildi.

DİA GİDİNCE YIKILDI
    Moussa Sow'un isteksiz tavrının altında Issiar Dia'nın takımdan ayrılmasının yattığı sanılıyor. Duygusal yapısı olan Senegalli yıldızın, en yakın arkadaşı ve vatandaşı Dia'nın Katar'a gitmesiyle iyice içine kapandığı belirtildi. İnançlarına çok bağlı olan Sow'un uzun günlerde oruç tutmasının idman performansını düşürmesinin de doğal olduğu kaydedildi.

FOTOMAÇ

Bir futbolcunun oruç tutması kadar saçma birşey olabilir mi ya ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yalan haberdir bence o
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman ve Sow görüşüyor, görüşmede Hasan Çetinkaya da var. O zaman siz nereden biliyorsunuz?

Kimden öğrendiniz, kim tarafından bildirildi, belirtildi, öğrenildi?

Kasıtlı bir haber, Aykut Kocaman oruç tutturmuyor, Aykut Kocaman en yakın arkadaşını sattı, Aykut Kocaman, Aykut Kocaman.

Aykut Kocaman ile alakalı yine kasıtlı olduğunu düşündüğüm haberler çıkmıştı ama yemezler, Aykut Kocaman'ı Fenerbahçe'den ayıramaz kimse.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Haber yalan olabilir ama Sow oruç tutuyor diye biliyorum.Bana göre gereksiz bir davranıs.Emekli olunca tutarsın orucunu arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hala oruc tartisiliyor adam sanki ilk defa bu sene basladi oruca

Haber yalan merak etmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bildiğim kadarıyla Hakan Şükür de futbolculuk hayatı boyunca hep oruç tutmuştu.Kişiye göre değişebilir tabi ki ama performans düşüklüğü çok normal.Hele bu sıcakta o kadar koş yorul bi şey yeme içme çok çok zor.Biz oturduğumuz yerden çok zorlanıyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bence maç günleri dışında tutup tutmaları tamamen kendine kalmış bişey de maç günü tutmamaları performans açısından önemli bişey

Konu çok derin yerlere gidebilir. Bu din meselesi olduğu için kimsenin ne yapacağı başka biri tarafından kısıtlanamaz. Bence diye başlayan cümleler kullanılmamalı.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Adam siyahi dayanıklı tutar be.
    Last edited by LaigLeNoiR : 23.Temmuz.2012 at 13:27 Reason: Irkçı söylemden kaçınalım :)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

arkadaşlar niye ertem şener in yazısını koymuyorlar buraya acaba çok merak ettim şimdi?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok doğru yazmış Ertem Şener.Umarım Fenerbahçe farklı skorlar alarak turu geçer de bir nebze ağızlarının payını vermiş oluruz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Birak romanyayi o haberi agizlarinin suyunu akita akita facede twitterde paylasan gsliler var dostlarimizdan firsat bulursak dusmanlarimizla mucadele edecez

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Birak romanyayi o haberi agizlarinin suyunu akita akita facede twitterde paylasan gsliler var dostlarimizdan firsat bulursak dusmanlarimizla mucadele edecez
    Bunda yadırganacak bir durum yok bence.

G.Saray'lısı hata yapar, diğerleri onla dalga geçer.
    Fenerlisi hata yapar, diğerleri onla dalga geçer.
    Beşiktaşlısı hata yapar, diğerleri onla dalga geçer.

Bu Ülke'de yıllardır bu böyle devam eder. O yüzden bence abartılacak durum yok.

Ne ilk defa F.Bahçe'nin başına geliyor, ne de diğer takımların başına hiç gelmedi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri