Sayfa 202 / 447 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon
6,031 ile 6,060 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mail meselesi de Murat'ın dediği gibi. Trabzonsporlular haklarının yendiğini düşünüyor ve mail atıyor. Herkesin kendine göre nedeni var. Tersi durum olsaydı Fenerbahçeliler de sineye çekmez, haklı olduklarını düşündükleri için mail atmak gibi şeyler yaparlardı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

FB TV'de stajyer olarak çalışan GS'li Selin Yağcıoğlu'nun işine son verilmiştir.

Taraftar gaza getirdi ve amacına ulaştı.Ancak bir yönden haklı buluyorum taraftarıda eski twitleri paylaşıldı.
    Ballı Fener tarzı rahatsız edici mesajı var.Taraftarda gaza geldi anında başladı twitter'da twit atmaya ve sonunda amacına ulaştı.
    Eski eskide kalmış bence yanlış bir hareket kimsenin ekmeği ile oynanmaz şuanda size bir zararı yokken.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen katılıyorum.Kimsenin ekmeği ile oynanmamalı.Haberleri sunarken kulübe bir saygısızlığı veya işini yaparken bir hatası yokken kendi görüşlerini belirtti diye işinden oldu.Aslında çok da masum bir yazı.''Ballı Fener'' yazmış.Yani ona göre Fenerbahçe diğer takımlara göre biraz daha şanslı.Sırf bu yazı yüzünden, yazık gerçekten çok yazık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Bir yıldır taraflar birbirine düşman edildi, aradaki rekabet, rekabet olmaktan çıkıp düşmanlığa dönüştü. Bunda şüphesiz saygın (!) yöneticilerimizin ve teknik adamlarımızın katkısı büyük. Alın işte sonuç.

Bu saatten sonra nasıl toparlayacaksınız merak ediyorum. Sağduyulu yaklaşılmadı, bundan sonraki her maçta yine olaylar çıkacak, yine saha kapatma cezaları. Gerçekten 3 Temmuz süreci "TEMİZ FUTBOL İÇİN MİLAT OLACAK" dendi ama "TÜRK FUTBOLUNUN YERLEBİR OLMASININ VE ŞİDDETİN GÜNBEGÜN ARTMASININ MİLADI" oldu.

Ertem Şener benim anlatmak istediklerime de tercüme olmuş, harika bir yazı kaleme almış.

Juventus şike yaptı tescillendi;
    Avrupa’da rakiplerinden ,
    Kimseden ses yok…
    Bunu kendi sorunu olarak görmüş;
    Inter’i de,
    Diğerleri de…
    Hatta az buçuk şike yaptı denilen
    Milan’ı da ,Roma’yı da Lazio’yu da
    Kattılar işin içine.
    ‘Eğer birbirimize sallarsak,kavgaya dökersek,
    Bana da bulaşır ucu' dediler,
    Hepsi de …
    Sonra ?
    *
    Sonra, Juve’nin,Milan’ın ,İtalyanların adı okununca Avrupa kupaları kurasında,
    Çıt var mıydı,
    Lazio’nun rakibi Vaslui’de ?
    Diğer ülkelerde ?
    Şşşş ses yok
    Sakin !
    Olmaz tabi
    Biz dürüstüz ya tek!
    En dürüst,en küfür etmeyen,en misafirperver,en soğukkanlı…
    Kendi işimizi kendi içimizde halledemedik
    Rezil olduk !
    Vır vır vır konuştuk

*
    Ya şikesi tescillenen Porto?
    Rakipleri bir şey dedi mi?
    Manchester United mesela dedi mi ;
    ‘Eyvah şikecilerle oynuyoruz?’
    Dedi mi?
    Demedi…
    Niye ?
    Çünkü Portekiz’de kaldı o iş.
    Çıkmadı dışarı!
    Almanya,Fransa,Belçika,Yunanistan…
    Hepsi içerde halletti,
    İçeride çözdüler,
    Dışarı malzeme vermediler…
    *
    1907’de kurulan
    Sevin ya da nefret edin,
    Türkiye’yi temsil eden,
    Attığı golle bile Trabzon’a, Galatasaray’a, Beşiktaş’a puan kazandıran Fenerbahçe için
    Elin Vasluisi için Romanya basını
    ‘Deprem 7 yıldızlı şikecilerle maçımız var’ manşetini atıyor…
    10 yıl önce kurulan
    Bacak kadar Vaslui‘nin çapına bakmadan
    ‘Yıldızlı şikecilerle oynayacağız’ diyor…
    *
    Devamı: http://www.haberedikkat.com/haber_34...enerbahce.html

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sadece ballı fener değil Trabzonspor ve Galatasaray i öven twitleri var. Çok yerinde oldu işine son verilmesi. Ekmek yediğin yere saygılı olacaksın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sadece ballı fener değil Trabzonspor ve Galatasaray i öven twitleri var. Çok yerinde oldu işine son verilmesi. Ekmek yediğin yere saygılı olacaksın.
    Çok eski olduğunu duydum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ertem Şener'in zırvalamalarını okudum bende.Söylediği ülkelerde o şike yapan takımları kurtarmak için 40 takla atmadılar.Neyse cezaları hemen kesip işlerine baktılar.Juvemtus gibi bir kulüp 2. lige düşürüldü.İtalyada başbakan çıkıp şike sahaya yansımamıştır demedi yada Juve düşerse futbol biter marka değeri kalmaz denmedi.Milan'ın puanları silindi.Juventusun 2 şampiyonluğu alındı.Orda ülke kendi içinde adaletli olduğu için kimse sağa sola çıkarmadk olayı.

Bizim ülkemizde de türlü şaklabanlıklar yapılmayıp suçluya cezası verilseydi kimse ne mail atardı nede hakkını dışarıda arardı.Sonra kimsede senin şike yapan takımınla dalga geçmezdi.Bu iş bu kadar baist.

Ertem yabancı takıma sallayacağına önce bu işleri buraya getirenlerin karşında durmayı bilsin ama olur mu rant var.Kim para kazanacak bu işten.Fener düşerse ülke futbolu biter marka değeri kalmazya.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne olursa olsun kimsenin ekmeğiyle oynanmalı, işini yapıyorsa, yaptığı işte yetersiz değilse, hoş olmamış.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Haber yalan olabilir ama Sow oruç tutuyor diye biliyorum.Bana göre gereksiz bir davranıs.Emekli olunca tutarsın orucunu arkadaş.
    Öncelikle sow oruç tutmaya fenerbahçede başlamadı, adamın tuttuğu zaten belliydi araştırmalarını (sowu araştıranlara sözüm) iyi yapsalardı bunu göze alır veya almaz başka bir oyuncu düşünürlerdi. Kişisel inançlara karışılamaz sow isterse der ki benim için öğleden sonra antrenman yapmak günah ben buna inanıyorum ve antrenman yapmıyorum, siz ona da karışamazsınız, verebileceğiniz tepki oyuncuyu takımınıza almamak olabilir ancak. Eğer Aykut Kocaman'ın dedikleri gerçekse, ben de diyorum o zaman aykut hocama sen bu oyuncuyu takımına almadan önce bilmiyor muydun bu durumu ?

inananalar için : Ayrıca konuyu saptırmak istemem ama "Bana göre gereksiz bir davranıs.Emekli olunca tutarsın orucunu arkadaş." böyle bir şey söz konusu değil. Borsa oynamıyoruz burda zaman zaman yap zaman zaman yapma şeklinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ertem Şener'in zırvalamalarını okudum bende.Söylediği ülkelerde o şike yapan takımları kurtarmak için 40 takla atmadılar.Neyse cezaları hemen kesip işlerine baktılar.Juvemtus gibi bir kulüp 2. lige düşürüldü.İtalyada başbakan çıkıp şike sahaya yansımamıştır demedi yada Juve düşerse futbol biter marka değeri kalmaz denmedi.Milan'ın puanları silindi.Juventusun 2 şampiyonluğu alındı.Orda ülke kendi içinde adaletli olduğu için kimse sağa sola çıkarmadk olayı.

Bizim ülkemizde de türlü şaklabanlıklar yapılmayıp suçluya cezası verilseydi kimse ne mail atardı nede hakkını dışarıda arardı.Sonra kimsede senin şike yapan takımınla dalga geçmezdi.Bu iş bu kadar baist.

Ertem yabancı takıma sallayacağına önce bu işleri buraya getirenlerin karşında durmayı bilsin ama olur mu rant var.Kim para kazanacak bu işten.Fener düşerse ülke futbolu biter marka değeri kalmazya.
    Hala sike diyor hakim misin savci misin yoksa o sene trbzonu bjkyi gsyide mi satin aldi fb
    Bukemedigin eli opeceksin
    Last edited by LaigLeNoiR : 23.Temmuz.2012 at 19:56 Reason: dikkat edelim

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Vaslui forveti Wesley'i çok beğendim, aktif ve fiziksel olarak çok iyi bir oyuncu.Rövanş'ta bişeyler rahat yapacaktır.

İlk maçta olmaması iyi oldu bence çünkü çoğu savunmayı zorlayacak adam...

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu arada yazık Ertem Şener böyle bir yazı yazdı diye neler diyenler var.Ne Trabzonlular adama sövüyorlar yazık cidden.

Adam da halen insan gibi anlatmaya çalışıyor bişeyleri ama biz yıllardır deniyoruz be abi diyesi geliyor insanın.Kızıyorsun yorumuna tamam ama adam kaç yaşında adama neden sövüyorsun ki ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Hala sike diyor hakim misin savci misin yoksa o sene trbzonu bjkyi gsyide mi satin aldi fb
    Bukemedigin eli opeceksin aglamayacaksin sagda solda

Hakim değil savcı değil şuanda öğrenciyim.

O sene bizi satın almadı diğer takımları ne yaptı bilemem.O yıl Avni Aker'de kazandık.Deplasmanda yenildik.Hala şike diyorum evet.58 değişti.CAS namus davası geri çekildi.Başbakan bile işin içine girdi 'Sahaya yansıyan birşey yok'dedi.Etik kurul raporu şikeyi doğruladı.Demirören gidip UEFA'larda ceza alınmaması için garantiler falan aldı vs vs daha çok şey yazılır ama siz hala şike yok demeye devam edin.Neyse.

Hakim değil savcı değil şuanda öğrenciyim.

O sene bizi satın almadı diğer takımları ne yaptı bilemem.O yıl Avni Aker'de kazandık.Deplasmanda yenildik.Hala şike diyorum evet.58 değişti.CAS namus davası geri çekildi.Başbakan bile işin içine girdi 'Sahaya yansıyan birşey yok'dedi.Etik kurul raporu şikeyi doğruladı.Demirören gidip UEFA'larda ceza alınmaması için garantiler falan aldı vs vs daha çok şey yazılır ama siz hala şike yok demeye devam edin.Neyse.
    Dostum hem kalkıp şimdi Başbakan'ı eleştiriyorsun, sürecin başında senin başkanın değil miydi "iktidar partisi seçimlerde Trabzon'da rekor oy aldı" (yanılmıyorsam %68 oy) diye? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama.

Sürecin başından beri hep çelişki içindesiniz, bir söyleminiz olsunuz da biz de anlayalım ne demek istediğinizi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Dostum hem kalkıp şimdi Başbakan'ı eleştiriyorsun, sürecin başında senin başkanın değil miydi "iktidar partisi seçimlerde Trabzon'da rekor oy aldı" (yanılmıyorsam %68 oy) diye? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama.

Sürecin başından beri hep çelişki içindesiniz, bir söyleminiz olsunuz da biz de anlayalım ne demek istediğinizi.
    Trabzonda oy rekoru kırıldı diye Başbakanı eleştirme hakkım yok mu benim.Ben zonguldakta yaşıyorum bak bakalım zonguldakta kim çıkmış.

Ayrıca seçimde oy verildi diye sonradan yanlışını görünce insanlar sesini çıkaramayacak mı ? Sen Akp'ye oy verdin sus sesini çıkarma.

Trabzonda oy rekoru kırıldı diye Başbakanı eleştirme hakkım yok mu benim.Ben zonguldakta yaşıyorum bak bakalım zonguldakta kim çıkmış.

Ayrıca seçimde oy verildi diye sonradan yanlışını görünce insanlar sesini çıkaramayacak mı ? Sen Akp'ye oy verdin sus sesini çıkarma.
    Bu kadar çabuk fikirlerin değişiyorsa benim yapabileceğim bir şey yok.

Haziran'da seçim, Temmuz'da aynen devam, Başbakan Mart'ta açıklama yapınca hemen zıt bir dönüş.

İşinize geldi mi Başbakan iyidir, arkasındayım, %68 oy.
    İşinize gelmedi mi Başbakan'ı eleştirirsiniz.

Başbakan "Kişilerin suçlarını kurumlar çekmemeli" diye son noktayı koydu, ardından da ÖYM'leri kaldırdı. Ayrıca Sayın Başbakan'a yakın bir isim olan Demirören TFF'nin başına geçti.

Kusura bakma ama her zaman her istediğin olmaz. Sayın Başbakan'ın tavrını gayet doğru buluyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Mükemmel yazmışsın Mustafa.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kusura bakma ama her zaman her istediğin olmaz. Sayın Başbakan'ın tavrını gayet doğru buluyorum.
    Bir Fenerli olarak doğru bulmaman hata olur zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor'lu arkadaşlar iddianameyi okurken kendi yönetimlerinin sezon sürerken bırakın ceza almamayı "şampiyonluk" istediğini gördü mü acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Mükemmel yazmışsın Mustafa.
    adaletsiz olduğunu kabul ediyorsunuz dimi ikinizde ?

bir karar verin bu öym'ler adaletli mi adaletsiz mi ?

baktığı her davaya orda burda küfür et ama konu fenerbahçe olunca , adaletli olsun , hem öbür yandan yine adaletsizliği bağırmaya çalış , kafa karıştırıyorsunuz diyecem de , işinize geldiği gibi konuştuğunuzu hepimiz biliyoruz.

mükemmel yazdım he

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by titates1 View Post

baktığı her davaya orda burda küfür et ama konu fenerbahçe olunca , adaletli olsun , hem öbür yandan yine adaletsizliği bağırmaya çalış , kafa karıştırıyorsunuz diyecem de , işinize geldiği gibi konuştuğunuzu hepimiz biliyoruz.

mükemmel yazdım he
    Benim ÖYM'lere küfür ettiğimi nerede gördünüz çok merak ettim.Bu söylediğimden de ÖYM'leri desteklediğimi anlamayın ama sadece soru çünkü sizin zihniyette birşeye bir kere ak dediysen sonra kara demek yanlış oluyorda.Sanki her söylediği %100 tutarlı insanlarmışsınızda bizim söylediklerimizdeki tutarsızlıkları eleştiriyorsunuz.

Diyelim ki mahkeme adaletsiz.Neden bu kadar olaylar döndü maddeler değişti? He doğruya Trabzonspor tesvik verdi teşvik verende suçlu kabul edildiği için dimi size göre öyle.Niye namus davnızı çektiniz? Ülke menfaati diyordunuz.Adamlar başvuran fazla olmadı diye Avrupa kupası ev sahipliği başvuru süresini falan uzattı.Söylendiği gibi olsaydı temiz temiz verirlerdi bize.Saygıdeğer başbakanın açıklamaları.Demiörenin kapı kapı gezmesi.Etik kurul raporları vs bunlar zaten haksızlık olduğunu kanıtlıyor.Bunlara ek birçok şey çıkar araştırıp yazmaya bakar.ÖYM'ler adaletsiz diyerek suçsuzmuşsunuz edası vermeye luzum yok.

Neyse sürekli aynı şeyleri konuşmayalım.Size göre Fener sütten çıkmış ak kaşık ama diğer herkes adaleti kendi menfaati için destekleyen kimseler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bana devlet tarafından hukuksuz diye kaldırılmıs bir mahkemenin hala nasıl hukuka uygun bir karar verebilecegini acıklayın , baska sorum yok.

Allah icin biri gelsin acıklasın sunu bunu ne zaman yazsam mesajıma cevap alamıyorum , sadece buna cevap verin baska cevap istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

şike sadece para vererekmi yapılıyor trabzon a hatır şikesi yapılmadımı diğer bütün kulübler trabzon şampiyon olsun isteyerek sahaya çıkmadılarmı?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by titates1 View Post

mükemmel yazdım he
    Evet kabul ediyorum ama ÖYM'lerin değil, tahkim/pfdk kararlarının ve mahkeme kararlarının adaletsiz olduğunu. Öym'ler falan umurumda değil, benim beklentim bu dava sonucunda hakedenlerin hakettikleri cezaları almalarıydı. Yargıtay'dan çıkacak sonuç adaletin yerini bulup bulmayacağını belirleyecek ancak şuan ki gidişat bulmayacağı yönünde çünkü gerek Başbakan tarafından gerek Federasyon tarafından müthiş bir kurtarma operasyonu yürütülmekte. Lehinize olan herşeyi aleyhinize gibi yansıtıp çarpıttığınız için bazı şeyleri anlatmak güç size o yüzden fazla uzatmayacağım.

Ezbere ve genelleyerek yorum yapmayı bırakırsanız ve birazcık olsun araştırma zahmetine girerseniz kimin ne yazdığını bilir ona göre yorum yaparsınız. Mustafa gibi ben de sorayım: Benim Öym'leri savunduğumu veya eleştirdiğimi nerde gördünüz? Öym'lerle ilgili tek yorumum balde_mir_07'ye yazdığım bir cevapta davanın Öym'de görülmesinin yasal olarak normal olduğuydu (işin içine örgüt suçlaması girdiğinden).

Ben çıkan kararları hep eleştirdim ve ceza alanlar dışında ceza alması gerekirken paçayı kurtaranlar da olduğunu düşündüğümü belirttim. En baştada eski TFF başkanı Mahmut Özgener olmak üzere. Adaletsiz olduğunu düşünmemin sebebi kişilerle kurumların ayrılıp açık açık Fenerbahçe için şike yapmış veya yapmak için teşebbüste bulunmuş insanlar ceza alırken Fenerbahçe'nin aklanması (tabi bana göre aklanmamıştır o ayrı). Daha birçok şey var ama dönüp dolaşıp tekrar aynı şeyleri tartışmanın lüzumu yok.

Ha bu yazdıklarımdan sonra adalet bekçileri diye sallayabilirsiniz her zaman yaptığınız gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    şike sadece para vererekmi yapılıyor trabzon a hatır şikesi yapılmadımı diğer bütün kulübler trabzon şampiyon olsun isteyerek sahaya çıkmadılarmı?
    Ligimizde hatır şikesi her sezon olmuştur diye tahmin ediyorum (kimin yaptığını gözetmeden) ancak bu şekilde sorulara cevap bulamazsın maalesef.

Tartışma da gereksiz uzamış.Bi son verilmese mi ?
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Ligimizde hatır şikesi her sezon olmuştur diye tahmin ediyorum (kimin yaptığını gözetmeden) ancak bu şekilde sorulara cevap bulamazsın maalesef.

Tartışma da gereksiz uzamış.Bi son verilmese mi ?
    bende son verilsin istiyorum ama sürekli ısıtıp ısıtıp gündeme getiriliyor .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yazdıklarınıza cevapmar zaten 100 kere verildi forumda , ben bir tek yukarıdaki soruma cevap arıyorum , onun dısında zaten isin icinden cıkamayanlar tabikide gostermelik ceza vereceklerdi , yoksa olay adalet olsa jet hızıyla aklanan davalar , itiraflar , balıklar falan da girerdi iddianameye he o zaman biz olmazdık iceride o ayrı.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

http://www.ligtv.com.tr/haber/vaslui-kacamadi-ozet
    Vaslui'nin bu haftasonu oynadığı lig maçının özeti

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu Wesley leblebi gibi gol atıyor.Rövans maçı napacak merak ediyorum.

Mesaj Yetkileri