Quote Originally Posted by titates1 View Post
adaletsiz olduğunu kabul ediyorsunuz dimi ikinizde ?

bir karar verin bu öym'ler adaletli mi adaletsiz mi ?

baktığı her davaya orda burda küfür et ama konu fenerbahçe olunca , adaletli olsun , hem öbür yandan yine adaletsizliği bağırmaya çalış , kafa karıştırıyorsunuz diyecem de , işinize geldiği gibi konuştuğunuzu hepimiz biliyoruz.

mükemmel yazdım he
Benim ÖYM'lere küfür ettiğimi nerede gördünüz çok merak ettim.Bu söylediğimden de ÖYM'leri desteklediğimi anlamayın ama sadece soru çünkü sizin zihniyette birşeye bir kere ak dediysen sonra kara demek yanlış oluyorda.Sanki her söylediği %100 tutarlı insanlarmışsınızda bizim söylediklerimizdeki tutarsızlıkları eleştiriyorsunuz.

Diyelim ki mahkeme adaletsiz.Neden bu kadar olaylar döndü maddeler değişti? He doğruya Trabzonspor tesvik verdi teşvik verende suçlu kabul edildiği için dimi size göre öyle.Niye namus davnızı çektiniz? Ülke menfaati diyordunuz.Adamlar başvuran fazla olmadı diye Avrupa kupası ev sahipliği başvuru süresini falan uzattı.Söylendiği gibi olsaydı temiz temiz verirlerdi bize.Saygıdeğer başbakanın açıklamaları.Demiörenin kapı kapı gezmesi.Etik kurul raporları vs bunlar zaten haksızlık olduğunu kanıtlıyor.Bunlara ek birçok şey çıkar araştırıp yazmaya bakar.ÖYM'ler adaletsiz diyerek suçsuzmuşsunuz edası vermeye luzum yok.

Neyse sürekli aynı şeyleri konuşmayalım.Size göre Fener sütten çıkmış ak kaşık ama diğer herkes adaleti kendi menfaati için destekleyen kimseler.