1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Quaresma'nın bu takımda kalması gerektiğini bugün daha iyi anladım. Üretkenlik, yaratıcılık hemen hemen hiç yoktu. Uğur Boral, önünde de Q7 bence sol tarafı çok iyi götürür bu sene. Q7 yerine göre sağa da geçer, forvet arkasına da, 2. forvet olarak forvetin hemen gerisine de. Samet Aybaba da nedense sistemime uymuyor demişti, Q7 için. Sen şuna, 'bende onu yönetebilecek kapasite yok, Q7 ile baş edemem' desene hocam.

Anıl;
    Bence sol bek dışında sağ bek ve forvet de şart. Ayrıca kaleci transferi de mutlaka yapılmalı. Stoper bölgesine de transfer düşünülüyor; fakat o olmasa da olur. Onun yerine; geriden oyunu kuracak, yaratıcı orta saha alınmalı.
    Aynen Quaresma kötü oynarsak bile her an gol atabilen ve attirabilen bir oyuncu. Sisteme uymuyor bahane zaten aldigi maas yüksek oldugu için düsünülmüyor.

Sol bek ve sag bek almazlar bence. Umit Karaal için iyi diyorlar fakat daha çok genç ve fizik olarak çok zayif. Erkan Kas fizik olarak iyi durumda o da sol bek oynayabilir.

Ugur Boral/Erkan Kas ve iyilestikten sonra Ismail sol bek oynarlar.
    Hilbert/Tanju sag bek

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Aynen Quaresma kötü oynarsak bile her an gol atabilen ve attirabilen bir oyuncu. Sisteme uymuyor bahane zaten aldigi maas yüksek oldugu için düsünülmüyor.

Sol bek ve sag bek almazlar bence. Umit Karaal için iyi diyorlar fakat daha çok genç ve fizik olarak çok zayif. Erkan Kas fizik olarak iyi durumda o da sol bek oynayabilir.

Ugur Boral/Erkan Kas ve iyilestikten sonra Ismail sol bek oynarlar.
    Hilbert/Tanju sag bek
    Ümit Karaal değil; ama Erkan Kaş bence de oynayabilir takımda. Takıma yerleştirilmesi düşünülen genç futbolculardan birisi olabilir. Hilbert'in olmadığı maçlarda Tanju yeterli olur mu, bilemiyorum. Ben aslında dileğimi yazdım, sağ ve sol bek konusunda. Uğur Boral, İsmail sakat olduğu için o bölgeye alındı zaten. Sağda da Hilbert ve Tanju dışında ayrıca Mehmet Akgün'ü düşünüyor hoca.

Bakalım ne kadar yeterli gelecekler, göreceğiz.

Mesaj Yetkileri