Avrupa ya gitmek başarılı olmuş gerçekten başlığı değiştirmek uygun olur bence eski günlerde bu başarı yoktu. Oyunda da olsa umarım avrupada yarı final oynama başarısını tarihinize yazdırırsınız. Başarılar![]()
İkinci senedeki kümede kalma olayından sonra Avrupa'ya gitmek cidden büyük bir olay,her şey yolunda gidiyor Allah'a şükür. Gelecek senelerde artık İstanbul takımlarının hegamonyasını Bursaspor'dan sonra senin de bir İzmir takımı ile sonlandırman dileğiyle
Not: Fanatik bir Beşiktaşlıyım![]()
Geçen sene son maçta kalmıştık ligde sıkıntılı bir seneydi evetArkasından böyle bir performans benimde beklediğim bir şey değildi açıkçası. Açıkçası Şampiyonluk gibi çok büyük hedeflerimde yok şuan zaten hedefimin büyük bir kısmını başardım.Bundan sonra gidişine bırakıcam başarı da zaten öyle geliyor spontane..
Not: Tamam Beşiktaş'lı kardeşim![]()
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=102768
Başlık için buradan istek yapmak lazım hocam
Ayrıca o göztepe pankartları bence hiç hoş olmamış illa 35.dk'yı hatırlatmamız mı lazım yani:P
Abi istek bölümüne linki yaz sonra istediğin başlığı yaz değiştirilmesini istiyorum yaz yeterli.
Anadolu'dan Avrupa'ya Açılan Yeni Kapı Karşıyaka
Fena olmaz.![]()
Kulüp gelişmeleri iyi.
Başlık Önerim:Avrupa Birde Bu Yakayı Görsün | 35 1/2 KARŞIYAKA SK | 3.Sezon
Çok eskiden karşıyakanın bi sözü vardı onu yap bence ( gerçi nedense daha sonra kullanılmadı o )![]()
35 buçuk kaldırıyoruz İzmir takımıyız diye, o olabilir bence.
Bu arada abi gelişmeleri tek mesaj da koyabilirsin aslında ve maçlar 3-4 maçı tek mesajda paylaşman daha iyi olabilir son olarak'da bu alıntıları tek tek yapmana gerek yok orada 3 tane insan resmi var ona basacaksın en son alıntı yapacağın kişiye geldiğinde ise alıntı demen yeterli olacaktır.
4.Sezon evet 3'ü geride bıraktık.Bu başlığı çok beğendim tek düzeltme 4.sezon olacak![]()
Es geçtin sanırsam :/ Bu arada abi gelişmeleri tek mesaj da koyabilirsin aslında ve maçlar 3-4 maçı tek mesajda paylaşman daha iyi olabilir son olarak'da bu alıntıları tek tek yapmana gerek yok orada 3 tane insan resmi var ona basacaksın en son alıntı yapacağın kişiye geldiğinde ise alıntı demen yeterli olacaktır.