1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@ walter sakana
    ya senin verdiğin örneklerin aynısı dünyada futbol oynanan heryerde olan şeyler. Hata ile şikeyi karıştırıyorsun. Senin gibi düşününce benimde aklıma onlarca Galatasaray golü geliyor.
    mesela Servet'in denizlispor'a 90. dk attığı galibiyet golü. Hani şu kalecinin topu tutupta sonradan direğe çarptırdığı top.

cüneyt çakır'a laf ediyosun FB'ye kıyak geçti penaltı yarattı diye ee o zaman bu sene manisa maçında muslera gol atsın diye verilen penaltılar neydi? (arif olaylarına hiç girmiyorum)

2000'de kaleci Fevzi direk şikenin kralını yapmıştır senin mantığına göre.

2010'da da leo franco'nun selçuk'tan yediği gol de şike ürünüdür.

2008'de de sanctis'de carlos frikik atarken tek kişilik baraj yaptırdı. o da şikeci.ayrıca emra aşık'ta kendi kalesine attı boş pozisyonda.

volkan'da 2005'te schalke maçında şike yaptı sattı maçı.

daha örnek verelim mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yukarıda Ankaragücü paylaşılmış ve penaltılar irdelenmiş : )
    Ne ilginçtir ki maçın hakemi şuan Avrupa'nın 2 numaralı hakemi ve o maçta yüksek bir puan almıştı.
    Şimdi yürütülen mantığa göre ;
    Hakem şike yapmış
    Gözlemci şike yapmış
    Ankaragücü oyuncusu şike yapmış
    Ankaragücü yöneticisi şike yapmış
    Ankaragücü hocası şike yapmış

Ama ne hikmetse mahkeme kararına göre Ankaragücü-Fenerbahçe maçında ceza alan tek kişi Aziz Yıldırım. Bu tecavüz davası değil ki tek taraf suçlu olsun, sonuçta bu işi karşılıklı yaparsın, karşı taraf nerede ?

Neyse bu başlıkta kaç mesajım var bilmiyorum ama dönüp dönüp aynı kişilere aynı şeyleri yazmak gerçekten enteresan, bloklar arasında bağlantı, sırtı dönük tehlikeli yazılar haline dönüyor vs : )

Walter Sakana hakem ve penaltı irdelemek istiyorsan bir zahmet İstanbulspor-Galatasaray maçının son dakikasında çalınan, tribünlere beste olmuş, Türk futbol tarihinin en kirli kararı hakkında da birşeyler karala. Hani vardı ya Vahap Beyaz-Fatih Terim-Arif Erdem muhteşem üçlüsü. Sen bilirsin o zamanları.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    @ walter sakana
    ya senin verdiğin örneklerin aynısı dünyada futbol oynanan heryerde olan şeyler. Hata ile şikeyi karıştırıyorsun. Senin gibi düşününce benimde aklıma onlarca Galatasaray golü geliyor.
    mesela Servet'in denizlispor'a 90. dk attığı galibiyet golü. Hani şu kalecinin topu tutupta sonradan direğe çarptırdığı top.

cüneyt çakır'a laf ediyosun FB'ye kıyak geçti penaltı yarattı diye ee o zaman bu sene manisa maçında muslera gol atsın diye verilen penaltılar neydi? (arif olaylarına hiç girmiyorum)

2000'de kaleci Fevzi direk şikenin kralını yapmıştır senin mantığına göre.

2010'da da leo franco'nun selçuk'tan yediği gol de şike ürünüdür.

2008'de de sanctis'de carlos frikik atarken tek kişilik baraj yaptırdı. o da şikeci.ayrıca emra aşık'ta kendi kalesine attı boş pozisyonda.

volkan'da 2005'te schalke maçında şike yaptı sattı maçı.

daha örnek verelim mi?
    Senin mesaj arada kaynamış : )

Hata ile şikeyi karıştırmıyorum güzel kardeşim. Şike yapan bir futbolcu gol yemek için yaptığı hareketi hata gibi gösterir onu anlatmaya çalışıyorum. Her hata şike değildir elbette ama şike şüphesi olan bir maçta yapılan hataların zan altında olması da normaldir. Süper finaldeki TS-GS maçında Tolga'nın yediği goller için ne muhabbetler dönmüştü forumda, çabuk unutuyoruz. O zaman neredeydi aklınız, aynı cümleleri neden o zaman da kurmadınız.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

Hata ile şikeyi karıştırmıyorum güzel kardeşim. Şike yapan bir futbolcu gol yemek için yaptığı hareketi hata gibi gösterir onu anlatmaya çalışıyorum. Her hata şike değildir elbette ama şike şüphesi olan bir maçta yapılan hataların zan altında olması da normaldir. Süper finaldeki TS-GS maçında Tolga'nın yediği goller için ne muhabbetler dönmüştü forumda, çabuk unutuyoruz. O zaman neredeydi aklınız, aynı cümleleri neden o zaman da kurmadınız.
    Abi mesela Bekir'in pozisyonunu tartıştın burda hata değil dedin bilerek yaptı dedin ben şunu merak ediyorum durum 4-0 dakika olmuş 70 küsür(tam bakmadım kacıncı dakika) puan almaları imkansız adam bilerek neden bıraksın zaten 4-0, 5 olsa ne olucak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

yarın obur gun unal aysal veya fikret orman birinin kuyruguna bastıgında o maclardan oyuncu , hakem , baskan , teknik direktor yargılanmamasına ragmen sadece pozisyonlara bakarak karar verilebilir demekki cunku yuce adalet boyle dedi ? bu mudur ?

Mesaj Yetkileri