1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ahmet Çakar : Mahkeme, savcı, polis hatalı demek baska, ahlaksız demek baska..

Ahmet Çakar : Eğer Trabzon kollansaydi bazı tapeler ortadan kaybolurdu..

Ahmet Çakar : Şekip Bey ile 3 Temmuz'dan önce Balmumcu'da buluştum.. Ahmet abi artık oyle gelisi güzel konuşamayacaksınız.. Oyle bir kanun

Ahmet Çakar : Konuşamayacaksınız.. Oyle bir kanun cikti ki artık kıpırdayamayacaksiniz dedi.. Bu kanunun çıkmasında uç kisinin cok büyük

Ahmet Çakar ; vardır.. Şekip Mosturoglu, Lütfi Aribogan, Yunus Egemenoglu.. Kimse Mosturoglu bilmiyordu demesin!

Ahmet Çakar : Kanunun çıkartılmasından ve her süreçten Aziz Yildirim'in haberi vardı

Ahmet Çakar ; Bugün futboldakilerden bazıları daha küçük abdestini tutamazken Başbakan Vefa Stadi'nda top oynuyordu. Bu isin bütün firildak islerini bilir..

BeyazTv

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ahmet Çakar : Mahkeme, savcı, polis hatalı demek baska, ahlaksız demek baska..

Ahmet Çakar : Eğer Trabzon kollansaydi bazı tapeler ortadan kaybolurdu..

Ahmet Çakar : Şekip Bey ile 3 Temmuz'dan önce Balmumcu'da buluştum.. Ahmet abi artık oyle gelisi güzel konuşamayacaksınız.. Oyle bir kanun

Ahmet Çakar : Konuşamayacaksınız.. Oyle bir kanun cikti ki artık kıpırdayamayacaksiniz dedi.. Bu kanunun çıkmasında uç kisinin cok büyük

Ahmet Çakar ; vardır.. Şekip Mosturoglu, Lütfi Aribogan, Yunus Egemenoglu.. Kimse Mosturoglu bilmiyordu demesin!

Ahmet Çakar : Kanunun çıkartılmasından ve her süreçten Aziz Yildirim'in haberi vardı

Ahmet Çakar ; Bugün futboldakilerden bazıları daha küçük abdestini tutamazken Başbakan Vefa Stadi'nda top oynuyordu. Bu isin bütün firildak islerini bilir..

BeyazTv
    Aynı Ahmet Çakar kimse kayıp bir milyon doların song a gittiği masalını anlatmasın bizler salak değiliz 2006 da denizli de çok pis işler döndü.Ortada makbuz olmadan dünyada hiç bir klup bir futbolcuya elden ödeme yapmaz dedi.
    Şekip Mosturoğlu nun çıkacak yasayı bilmesi gayet normal şuan meclisten geçecek geçmesi düşünülen kıdem tazminatı yasassı taslağını da ben biliyorum mesela, sadece medyadan takip ettiğim halde.Kaldı ki Mosturoğlu nun mecliste bu yasanın yapılmasında çalışmalar yapan arkadaşları tanıdıkları olması bilgi paylaşımı yapıyor olmaları olası.Bunda ne gariplik var anlamadım

Mesaj Yetkileri