Mahkeme kararlarını ciddiye aldığınızı bilmiyordumAma ne hikmetse mahkeme kararına göre Ankaragücü-Fenerbahçe maçında ceza alan tek kişi Aziz Yıldırım.
Maçın hakeminin Avrupa'da başka Türkiye'de başka yönettiği de Türkiye'de sıkça tartışılan bir gerçek.
Benim anlamadığım diğer kulüplerden size (FB'ye) ne. Siz başkalarının kirliliğini kanıtlamaya çalışacağınıza kendi temizliğinizi ispat etmeye odaklansanız ya. Ha yapamıyorsanız ondan dolayı başka yerlere çamur sıçratmaya çalışıyorsanız o ayrı. Sana "şike yaptın" dendiğinde "Galatasaray'da yaptı" "Trabzon'da yaptı" dediğinde zaten şikeyi kabullenmiş oluyorsun. Hoş sizin kabullenip kabullenmemeniz bir şeyi değiştirmez.
Kaçıncı kez tekrar ediyorum bilmiyorum ama tahkim, pfdk ve mahkeme kararlarını yeterli bulmuyorum. Ceza alanlar kadar paçayı kurtaranlar da olduğunu (bence) defalarca yazdım.
Galatasaray hakkında iddia ettiklerinizle ilgili bir soruşturma açılsın o zaman istediğiniz kadar konuşalım. 3 Temmuzdan bu yana ortada kanıtlanmış bir şey yok deyip insanların rahat yorum yapmasına engel olanların soruşturma bile açılmamış bir konuda Galatasaray hakkında böyle iftiralar atılmasına nasıl göz yumulduğu da görülüyor.

Alıntılı Yanıtla