Originally Posted by
Tuskarr
Formaları çok beğendim.Ben de Gloucester City'yi yönetiyorum BSBN'de.Bizim renk de turuncu takımın lakabı "The Tigers" ,kaplan kardeşliği
Ben de takıma forma yapmak istiyorum ama bildiğim kadarıyla photoshop ile yapılıyordu forma.daha önce facepack ve logopack yapmıştım ama eğer daha pratik bir yöntemi varsa benle paylaşırsan sevinirim.
Agyei transferine de değinmeden geçemeyeceğim oyunun en iyi ön liberolarından biri

Originally Posted by
AlperKSK
Smart Shirt Designer ı indir kolayca yapabilirsin..

Originally Posted by
Tuskarr
teşekkürler hocam deneyelim bir

Originally Posted by
AlperKSK
Rica ederim
Sana da Blue Square Bet North'da başarılar dilerim hocam. O ligleri bilirim, delirtiyor adamı fakirlikten, ağız kokusundan
Yine North iyi, South daha kötü
Sorunun cevabını Alper abimiz vermiş. Ben de o programdan yaptım. Sponsor formalarını internetten jpg olarak indirince arkaplan da beyaz oluyor, o nedenle Türk bayrağının ve Adanaspor armasının arkaplanını beyaz bir kısma denk getirmeye çalıştım. Çok zor oldu ama yapmayı başardık
Agyei için dediğin laflara da ayriyetten teşekkür ediyorum. Kaliteli bir oyuncu gerçekten. Başarılar Tiger Brother 
Bu arada şey diyeceğim ya, forma yapmanın oyuna özel bir katkısı yok. Kendimi tatmin etmek için yaptım sadece. Oyuncuların sahada giydiği formalar falan aynı kalıyor yani. Sadece kulüp ekranında ve maç istatistiklerinde falan gözüküyor. En beğendiğim forma paketi için şöyle bir link de vereyim, ihtiyacın var galiba:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103769

Originally Posted by
DadasTrobzonLee
Formalar güzel olmuş.
Eyvallah hocam. Sayende
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."