1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye Turuncu, Avrupa Kırmızı-Beyaz! | Türkiye&Adanaspor | 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Smart Shirt Designer ı indir kolayca yapabilirsin..
    teşekkürler hocam deneyelim bir

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Rica ederim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Formaları çok beğendim.Ben de Gloucester City'yi yönetiyorum BSBN'de.Bizim renk de turuncu takımın lakabı "The Tigers" ,kaplan kardeşliği

Ben de takıma forma yapmak istiyorum ama bildiğim kadarıyla photoshop ile yapılıyordu forma.daha önce facepack ve logopack yapmıştım ama eğer daha pratik bir yöntemi varsa benle paylaşırsan sevinirim.

Agyei transferine de değinmeden geçemeyeceğim oyunun en iyi ön liberolarından biri
    Smart Shirt Designer ı indir kolayca yapabilirsin..
    Rica ederim
    Sana da Blue Square Bet North'da başarılar dilerim hocam. O ligleri bilirim, delirtiyor adamı fakirlikten, ağız kokusundan Yine North iyi, South daha kötü Sorunun cevabını Alper abimiz vermiş. Ben de o programdan yaptım. Sponsor formalarını internetten jpg olarak indirince arkaplan da beyaz oluyor, o nedenle Türk bayrağının ve Adanaspor armasının arkaplanını beyaz bir kısma denk getirmeye çalıştım. Çok zor oldu ama yapmayı başardık Agyei için dediğin laflara da ayriyetten teşekkür ediyorum. Kaliteli bir oyuncu gerçekten. Başarılar Tiger Brother

Bu arada şey diyeceğim ya, forma yapmanın oyuna özel bir katkısı yok. Kendimi tatmin etmek için yaptım sadece. Oyuncuların sahada giydiği formalar falan aynı kalıyor yani. Sadece kulüp ekranında ve maç istatistiklerinde falan gözüküyor. En beğendiğim forma paketi için şöyle bir link de vereyim, ihtiyacın var galiba:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103769

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Formalar güzel olmuş.
    Eyvallah hocam. Sayende
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Sana da Blue Square Bet North'da başarılar dilerim hocam. O ligleri bilirim, delirtiyor adamı fakirlikten, ağız kokusundan Yine North iyi, South daha kötü Sorunun cevabını Alper abimiz vermiş. Ben de o programdan yaptım. Sponsor formalarını internetten jpg olarak indirince arkaplan da beyaz oluyor, o nedenle Türk bayrağının ve Adanaspor armasının arkaplanını beyaz bir kısma denk getirmeye çalıştım. Çok zor oldu ama yapmayı başardık Agyei için dediğin laflara da ayriyetten teşekkür ediyorum. Kaliteli bir oyuncu gerçekten. Başarılar Tiger Brother

Bu arada şey diyeceğim ya, forma yapmanın oyuna özel bir katkısı yok. Kendimi tatmin etmek için yaptım sadece. Oyuncuların sahada giydiği formalar falan aynı kalıyor yani. Sadece kulüp ekranında ve maç istatistiklerinde falan gözüküyor. En beğendiğim forma paketi için şöyle bir link de vereyim, ihtiyacın var galiba:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103769

Eyvallah hocam. Sayende

Şöyle bir durum var Jpeg arkaplan falan boşuna uğraşmışsın mesela adanaspor logo olarak arattın google dan yanına birde jpeg yerine svg yazarsan arkaplan transparan geliyor uğraşmana gerek kalmaz Mesela aşağıda ki fotoyu indir bak bilgisayarına ismi dosyanın vodafone logo.svg

Mesaj Yetkileri