Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 183 sonuç

Konu: FM 2012 Takımınız Ne Durumda?

Quote Originally Posted by Ronielfayed9 View Post
    Youla iş yapar
    Stad genişletme çalışmalarında kazma, kürek veya balta olarak kullanmanın dışında bi tasarrufumuz olamaz süleyman bey için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk Sezon Şamp. Ligi Çeyrek Final Oynadım - Ligde Namağlup Şampiyon oldum , 10 gol yiyip - 105 gol attım.
    2.sezon başındayım Türkiye kupası maçında böyle bir şey yaşandı , daha önce hiçbir futbolcum bu kadar çok gol atmamıştı.

Grid Sistemini denemek için bir kariyer açtım , 4-3-3 grid oynuyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Fulham kariyerimde 3.Sezonu geride bıraktım

Ligte geçen sezon tam bir enkaz kadro kurduk istemeden de olsa ve ligi anca 6.sırada tamamlamıştık.Bu sene o hatayı yapmamak için daha dikkatli bir transfer çalışması içine girdik ve bana göre çok iyi bir kadro kurarak sezona başladık.Geçen sezon kadro uyumu olayından çok çekmiştim ancak bu sezonda hemen hemen aynı sayı da oyuncu alıp satınca tırstımAllah'tan takım hem taktiğe hem birbirine çabuk uyum sağlayınca beklentilerin üzerinde bir sezon geçirirz diye düşünüyordum.Zira Chelsea'yi 5-0 Liverpool'u 3-0 ve en büyük rakibimiz City'i 3-2 devirince iyice inanmaya başladım şampiyonluğa.Sağolsun City yenilmek bilmeyince aradaki puan farkı çok az da olsa kapayamadık ve 2.olarak ligi tamamladık.Eğer City biraz puan kaybetmeyi becerse şampiyon olmuştuk bile artık seneye kaldı

Bu sezon oynayan kadrom bu şekildeydi.Bu sene alabilirsem Damiao ve bir ön libero ile transferi bitiririm diye düşünüyorum.Paraya bağlı

Uefa Kupasını ise 3.sezonunu geride bıraktığım kariyerimde 2.kez müzemize götürmeyi başardık.Finale kadar genel olarak rahat gelsemde Genoa çok zorladı.Neyseki kupaya uzanan biz olduk.Darısı Şampiyonlar Ligine

Son olarak birkaç şey söylemek istiyorum.Fulham'ı alacaklar zor bir kariyere hazırlıklı olsunlar EPL almak bile ölüm görüldüğü üzere.Takımı buraya getirene kadar çektiğimi bir ben bilirim.Çok zevkli ve çok zor kariyer oluyo tartışmasız.Bu sene veya daha önceki serilerde bi takımla bu kadar uğraştığımı bilmiyorum daha da olmaz galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Kariyerimde Mert Günok'un Fenerbahçe'deki 20. yılı bitti. Ben bu kadar sorunsuz adam görmedim ya, adam 20 senede toplam 22 maça çıktı, her zaman takımın en az kazanan futbolcusu oldu ve şimdiye kadar çıtını çıkarmadı.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

türkiye ligini kolay olmasından bıktım artık bende kendime böyle fantezi bi lig yaptım bakalım sene sonunda neler olacak

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Galatasaray ile 5. sezonumun başındayım. Bu süre zarfında 4 kez Süper Lig, 4 kez Türkiye Kupası ve 4 kez Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadım. İlk sezonumda Konoplyanka ve Fierro'yu -bir yıl sonra gelme koşuluyla- transfer ettim. Fierro geldiği ilk sezon 44 gol atarak Tanju Çolak'a ait olan gol rekorunu kırdı. Ayrıca bu 4 sezonun 2'sinde Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali, 1'inde de yarı final oynadım. Toplam 5 sene içerisinde Dortmund, Bayern Münih, Manchester United gibi kulüplerden teklif aldım ancak reddettim. 5. sezonun başında Galatasaray'ın tanınmışlığını Continental düzeyine çıkardım. Akabinde Selçuk İnan ve Carlos Fierro ile birlikte kulübün efsaneleri arasında yerimi almış bulunmaktayım.

Bir kamyon gol yememize rağmen ligde kalmayı başardık. Kiralık oyuncuları takımdan gönderdim ve güzel bir transfer sezonu geçirdim. Forvete Luis Gabriel Rey - Necati Ateş ikilisini getirdim.Sağ kanada Serdar Gürler sola Anas Sharbini'yi aldım. Defansa tecrübeli Juanito ile genç Udineseli Cabrera'yı aldım. Sol bekte 1 sezon görev alan Tim Atouba ile yolları ayırdık ve yerine Hayrettin Yerli Kaya-Sezer Sezgin ikilisine bıraktım sol beki. Sağ bek oynayan Feridun Sungurun sözleşmesi bitiyordu ve yeni sözleşmede yüksek bir maaş istiyordu, bunu kaldıramazdım. Onu gönderip yerine Konyaspordan Serkan Şahin'i transfer ettim paraya kıyıp. Kalecim Kerem İnan'ın sözleşmesi bitti ve yolları ayırdık. zaten genç 91 doğumlu Osman Şimşekle dönüşümlü korudular kaleyi bu sezon. Osman da gelişme gösterdi ama yeterli değil bence hala. Kale için yabancı hakkımı kullanamazdım. Ama yine de Antalyadan NDjock ile ilgilendim, pahalı geldi bıraktım. Ferhat Kaplan-Ferhat Odabaşı ikilisi arasında tercih yaparak maliyeti daha düşük olacak F.Odabaşı'yı kadroma kattım. Bonservis ödeyerek yaptığım 2. tranfer de bu oldu böylece.

Bazı transferlerim:

Hazırlık kampından önce transferleri tamamlamak sevinidirici bir gelişme oldu.

Ayrıca 48 disiplin puanıyla -en yakın takıpçimiz Samsunspor'un 61puanı vardı- Fair Play sıralamasında 1. olduk.

Takımın başına gelirken ilk amacım mali yapıyı düzeltmekti. Şu an 4.5 mn Euro kar yaptığımız açıklandı geçen sezon. Son derece sevindirici bir haber bu. Ayrıca yeni sezon bütçesi de açıklandı:
    3.2MN Euro maaş bütçesi, 2.45MN Euro transfer bütçesi verdi yönetimimiz.
    Bir transfer daha bu parayla sağlam, yerli bir orta saha oyuncusu getirmeyi düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Trabzonspor ile 2019-2020 yılındayım.Resmen kupalara ambargo koydum.

Kadroyu koyuyrum ama regenler var 5,6 tane.Mesut ve Di Maria 30'lu yailarında.Şu anda ligde 15 maç oynadık ve 15 galibiyetle lideriz.Şampiyonlar liginde de guruptan lider çıktık.Kadro iyi ama 1,2 seneye bazı isimler artık miyadını doldurmuş olacak.

Bu 8 yıllık sürede antrenman sahasını en üst seviyeye getirdik.Yeni stadımız oldu.Alt yapıya önem verdik.Gençlerimizi ğişsin diye 1461'e yolladık onlarda şimdi süper ligdeler.Biraz daha oynayıp bırakırım sanırım kariyeri.

Kazanılan kupalar.

Şampiyonlar ligi serüveni

Bu sezonki kadrom

Ve bu kadronun yıldızı.Boca'dan geldi takıma ama adam fena ya gol makinaı.

Buda takımın son hali,Dünya Çapında bir kulüp olduk.Colman,ben ve Juan Pablo efsaneler arasına girdik.Colman şimdi Belediyede oynuyor.

Last edited by Trabzonspor : 21.Temmuz.2012 at 16:37

Ardeşenspor ile zevkli bir kariyer yapayım dedim. İlk sezonu geride bıraktık BAL'dan ST3L'ye yükseldik. Yavaş yavaş ileriye yönelik oyuncular almak istiyorum ama gelmiyor kimse Seneyi geçirmek için kaliteli futbolcularla anlaşıyoruz Süper Lig'e kadar çıkma planlarım var bakalım hayırlısı.

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    Ardeşenspor ile zevkli bir kariyer yapayım dedim. İlk sezonu geride bıraktık BAL'dan ST3L'ye yükseldik. Yavaş yavaş ileriye yönelik oyuncular almak istiyorum ama gelmiyor kimse Seneyi geçirmek için kaliteli futbolcularla anlaşıyoruz Süper Lig'e kadar çıkma planlarım var bakalım hayırlısı.
    Hocam alt liglerde hele o kadar altta oynarken ileriye dönük çalışma yapmak çok zor. 1-2 yıllık planlarla üst liglerde kalıcı olmayı başarabilirsen o çalışmalara girmelisin bence.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Hocam alt liglerde hele o kadar altta oynarken ileriye dönük çalışma yapmak çok zor. 1-2 yıllık planlarla üst liglerde kalıcı olmayı başarabilirsen o çalışmalara girmelisin bence.
    İşte dediğim gibi ben de sezonu kurtarmak üst lige çıkmak için yapıyorum transferlerimi. Bank Asya'ya çıktığımda belki alabilirim 1-2 tane regen üst ligde de oynayabilecek cinsten sonra ki sezon da asıl transferleri patlatıp kalıcı oluruz inş. süper ligte.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir kamyon gol yememize rağmen ligde kalmayı başardık. Kiralık oyuncuları takımdan gönderdim ve güzel bir transfer sezonu geçirdim. Forvete Luis Gabriel Rey - Necati Ateş ikilisini getirdim.Sağ kanada Serdar Gürler sola Anas Sharbini'yi aldım. Defansa tecrübeli Juanito ile genç Udineseli Cabrera'yı aldım. Sol bekte 1 sezon görev alan Tim Atouba ile yolları ayırdık ve yerine Hayrettin Yerli Kaya-Sezer Sezgin ikilisine bıraktım sol beki. Sağ bek oynayan Feridun Sungurun sözleşmesi bitiyordu ve yeni sözleşmede yüksek bir maaş istiyordu, bunu kaldıramazdım. Onu gönderip yerine Konyaspordan Serkan Şahin'i transfer ettim paraya kıyıp. Kalecim Kerem İnan'ın sözleşmesi bitti ve yolları ayırdık. zaten genç 91 doğumlu Osman Şimşekle dönüşümlü korudular kaleyi bu sezon. Osman da gelişme gösterdi ama yeterli değil bence hala. Kale için yabancı hakkımı kullanamazdım. Ama yine de Antalyadan NDjock ile ilgilendim, pahalı geldi bıraktım. Ferhat Kaplan-Ferhat Odabaşı ikilisi arasında tercih yaparak maliyeti daha düşük olacak F.Odabaşı'yı kadroma kattım. Bonservis ödeyerek yaptığım 2. tranfer de bu oldu böylece.

Bazı transferlerim:

Hazırlık kampından önce transferleri tamamlamak sevinidirici bir gelişme oldu.

Ayrıca 48 disiplin puanıyla -en yakın takıpçimiz Samsunspor'un 61puanı vardı- Fair Play sıralamasında 1. olduk.

Takımın başına gelirken ilk amacım mali yapıyı düzeltmekti. Şu an 4.5 mn Euro kar yaptığımız açıklandı geçen sezon. Son derece sevindirici bir haber bu. Ayrıca yeni sezon bütçesi de açıklandı:
    3.2MN Euro maaş bütçesi, 2.45MN Euro transfer bütçesi verdi yönetimimiz.
    Bir transfer daha bu parayla sağlam, yerli bir orta saha oyuncusu getirmeyi düşünüyorum.
    Çok şirin ve eğlenceli bir kariyer olmuş. Tebrik ederim.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Çok şirin ve eğlenceli bir kariyer olmuş. Tebrik ederim.
    Teşekkür ederim

Yeni sezonda düşündüğüm 11 de bu şekilde olacak:

Sağ kanatta Serdar-Chehachouhe dönüşümünü forvette Rey-Necati-Ali Kuçik dönüşümünü yapmak gerekebilir yabancı sınırından dolayı. Belki savunmada Cabrera-Sascha Yunisoglu yer değiştirebilir. Harbuzi'nin ise forması garantideğil çünkü arkasında Michael Laudrup'un oğlu Mads Laudrup formayı kapmak için bekliyor.

Muhammed Abu, Sharbini, Juanito, Hayrettin kadroda yeri garantide olan isimler diyebilirim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Teşekkür ederim

Yeni sezonda düşündüğüm 11 de bu şekilde olacak:

Sağ kanatta Serdar-Chehachouhe dönüşümünü forvette Rey-Necati-Ali Kuçik dönüşümünü yapmak gerekebilir yabancı sınırından dolayı. Belki savunmada Cabrera-Sascha Yunisoglu yer değiştirebilir. Harbuzi'nin ise forması garantideğil çünkü arkasında Michael Laudrup'un oğlu Mads Laudrup formayı kapmak için bekliyor.

Muhammed Abu, Sharbini, Juanito, Hayrettin kadroda yeri garantide olan isimler diyebilirim.
    Bu da bizim fakirhane işte :

Şu an 4. sezonun başındayım. Bank Asya'daki ilk senemizde şampiyon olarak Süper Lig'e çıktık ve kupada çeyrek final oynadık. Süper Lig'deki ilk senemizde tüm otoriteleri şaşırtarak şampiyonluğu son haftada kaçırdık(son haftaya lider girmiştik hatta) ancak kupada şampiyonluğa uzandık. Ertesi sezona Süper Kupa zaferiyle başlayarak müzemizdeki kupa sayısını 3'e çıkardık. Bu sene lige konsantre olmak istediğim için kupa yarı finalinde kendimi adeta ateşe attım ve elendim, ama ligi de kazanamadım. Fener kopup gidince anca 2. olabildik. Ayrıca bu sene ilk defa Avrupa'ya giderek Uefa gruplarında 4 puan toplayıp 3. olarak ülkemize döndük. 4. seneye de çifte kupa hedefiyle başladım. 12 hafta sonunda Fenerbahçe'nin 4, Galatasaray'ın 3 puan gerisinde 3. sıradayım, ama bütün büyük takımlarla oynadım.

Şu an kadromdaki en yaşlı oyuncu 27 yaşında, yaş ortalamam 22. Transfer dönemlerinde hep genç, kaliteli ve ucuz oyuncu almaya çalıştım; maaşları hep dengede tuttum. Şu an en çok maaş verdiğim oyuncu haftada 13k pound'la Caner. Onun dışında Messi'yi bedavaya ve haftalık 30k pound maaşla verseler almam, takımdaki dengeleri bozacağı için.

Transfer politikamda ''Satılmayacak oyuncu yoktur'' felsefesini belirlediğim için finansım da çok iyi oldu. Sattığımdan çok aldığım bir transfer dönemi olmadı. Şu an +10m pound balance'ımız var, sene sonunda da bu rakam yaklaşık 2 katına çıkacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca bu süre zarfında junior coaching'i 2 kez, youth recruitment network'u, training facilities'i ve youth facilities'i de 1 kez geliştirdim. Olabildiğince genç alıp yetiştirerek ya da kendi gençlerimi çıkartarak Türkiye'nin Ajax'ı, Türkiye'nin Porto'su olmaya uğraş veriyorum. Bir ekol yaratmaya çalışıyorum, bakalım nereye gidecek.

Ayriyetten bu sezon Uefa Avrupa Ligi gruplarında sürpriz üzerine sürpriz yapıyorum. 5 maçta Dnipro'yu ve Ajax'ı 1 kere yendim, Ajax'la 1 kere de berabere kaldım. Son maçta evimde Dortmund'u ağarlayacağım. Beraberlik beni gruptan çıkartıyor.

Birkaç oyuncumun profilini de koyayım. Bu oyuncuları ''ilk profillerine göre kendilerini en çok geliştirmiş oyuncular''dan ve regen oldukları için profilini bilmediğiniz oyunculardan seçtim.

Bu Bayram Olgun ilginç bir oyuncu. Şöyle ilginç, profili random veriliyor. Bazı oyunlarımda yüzüne bile bakılmazken bu oyunumda çok kaliteli bir kaleci oldu. Ben de 300k pound'a kadroma kattım yedekte oturması için.

Bu arkadaşı 3m pound'a Kızılyıldız'dan aldım. Transfer politikama göre 3m çok fazla bir rakamdı ancak daha iyisi bize gelmeyi kabul etmeyince genç yeteneği denemek istedim.

Bedelsiz olarak Altay'dan getirttik. Hem biz hem de Türk futbolu için heyecanlandırıcı bir santrfor.

30k pound'a Fildişi'nden getirttik.

Bedelsiz olarak PSV altyapısından getirttik. Bu genç yaşına rağmen Fm'de gördüğüm en profesyonel oyunculardan bir tanesi.

Bu da 150k pound'a Nijerya'dan getirttiğimiz John Odita. Zaten ''yıldız adayı'' değil, ''yıldız'' olarak getirtmiştik, öyle de oldu. Topu ayağına aldığında onu durdurabilecek oyuncu çok az.

Bu koçeronun bonservisine de 180k pound verdik, sezon sonu aramıza katılıyor. Target man hasretimi dindirmesi işten bile değil.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

2. sezondaki kadrom

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Arkadaşlar sizlerle son 2 gündür oynayıp efsane bir sezonunu henüz geride bıraktığım Atletico Madrid kariyerimi paylaşmak istiyorum

Lig ile söze başlayalım
    Takımı aldığımda çok iyi bir kadro olduğu çok netti ancak 4-3-3 oynattığım için orta üçlü biraz yetersiz sayılabilirdi onun dışında hem defansif anlamda hem ofansif anlamda muazzam bir kadroya sahiptik.Bunları göz önüne alarak taktiğimizi hazırladık ve lige start verdik.Açıkçası Real ve Barca maçlarında alacağım kritik galibiyetlerin benim için çok önemli noktalarda ligi bitirmek olduğunu biliyordum.Lige fırtına gibi başladık.Üst üste gelen galibiyetlere puanlara rağmen malumunuz Real Barca ikilisi ile önemli bir puan farkı açmak bir yana gerisinde kalmamak için anca yetiyordu.Ancak Real'in ani düşüşü rakibimizi teke düşürüyordu.Haftalar ilerledikçe iş biz ile Barcelona arasındaki muazzam bir savaşa dönüyordu.27.haftada aldığımız unutulmaz Barcelona galibiyeti ile maç eksiği olan Barcelona ile aradaki farkı 5'e çıkarıyorduk.Ardından gelen Sevilla beraberliği bizi biraz korkutsa da arkasından gelen muazzam seri ile şampiyonluk ipini göğüsledik ve Real Barca hegamonyasını ilk sezon devirmeyi başardık

Geçelim Kral Kupasına.Gittiğim takımlarda pek böyle kupaları önemsemem ciddi başarılarımda çoğu zaman olmamıştır.Burada da öyle düşünüyordum ancak çeyrek finalde Real Madrid gibi bir devi eleyince ister istemez asıldım kupaya.Guardiola'da finalde bana fazlasıyla yardımcı olunca bu kupayıda müzemize kazandırdık

Uefa Kupası Maceramızla Sözlerimizi Sonlandıralım
    Açıkçası hedef olarak şampiyonluk belirlediğim tek kulvardı ve öyle de oldu.D.Kiev,Hannover,Anderlecth,PSG ve finalde de Marsilya'yı devirerek kupaya uzanan taraf olduk.

Bu Sezon Sadece Fellaini ve Bakambu'yu aldık.Bakambu'yu yedek kadroya gönderdik gelişmesi için.Fellaini alternatifin alternatifiydi benim için Javi Martinez'i 25'e bırakan Bilbao devre arası 40 Mn € fiyat çekince mecbur aldık

Falcao'dan bahsetmeden geçemeyeceğimSalvio Reyes Arda Tiago hatta defans oyuncuları takımın attığı gollere katkıda bulunsada takımın yıldızı olduğunu gösterdi Falcao

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by enesemin53 View Post
    Kariyerimde Mert Günok'un Fenerbahçe'deki 20. yılı bitti. Ben bu kadar sorunsuz adam görmedim ya, adam 20 senede toplam 22 maça çıktı, her zaman takımın en az kazanan futbolcusu oldu ve şimdiye kadar çıtını çıkarmadı.
    Mert Günok ile tartışmıştım oyunda yedek kalmayı kabullenmediği için. Sonunda gönderdim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

2 sayfa öncesindeki Fenerbahçe kariyerim, 3. sezon sonu ŞL kazanmıştım.
    Merak edenler için de link:
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=110

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Beyler kabul etmeli miyim? Görüşleriniz?

Bu teklifin ardından kabul ettim.

Siz hiç böyle bir şey gördünüz mü bilmiyorum ama bu bütçeyi kullanınca ortaya şöyle bir sonuç çıktı
    (11.08 tarihi öncesindekiler yapay zekanın kararları)

Bazı önemli oyuncuların ss aldım.
    Diğer oyuncuları merak edenler varsa ss alabilirim.

Last edited by Cengo : 28.Temmuz.2012 at 01:07
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Devlet butcesi kadar para harcamisin

Portsmouth'la ilk sene 12. oldum, eksi beş milyon euro olan maaş bütçesini artıya çıkarabildim. Bu sene playoff hedef.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe ile nirvana seviyesine ulaşmış kadrom. Sadece 4 yabancı olmasıda cabası. Başarılarım 2 süper kupa 2 lig ve 2 Türkiye kupası.

Rakip zayıf ama bu kadar farklı oynamak gerçekten şaşıtıcı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Karşıyaka ile oynuyorum şuan 5.sezonun içindeyim.İlk sene Bank Asya 1.Lig şampiyonu oldu.2.sezon düşmekten Antalyada oynadığım ve kazandığım son maç ile kurtuldu.3.Sezon Spor Toto Süper Lig de 4.olarak sezonu tamamlayarak Avrupa Ligine katılmaya hak kazandım. 4.sezon Avrupa Ligin de 2 tur ilerleyerek elendim ve o sene sonunu Galatasarayla aynı puanda bitirerek GS'yi 2 maçta da yendiğim için Şampiyon olarak bitirdi. Şuan yani 5.sezon Şampiyonlar Ligine direk katıldığım için gruplardan başladım ve Barcelona,İnter,Sporting Lizbon ile aynı gruba düştüm.Bu gruptan da Barcelonayla aynı puan da bitirerek bir üst tura yükseldim şuan rakibim Zenit . Süper Ligde de 2.sıradayım ve lider Trabzonla aramda 7 puan var. Geriye 19 hafta kaldı..

Merak edenler için 5 sezonluk kariyerim linktedir..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108887

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    2 sayfa öncesindeki Fenerbahçe kariyerim, 3. sezon sonu ŞL kazanmıştım.
    Merak edenler için de link:
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=110

Bu teklifin ardından kabul ettim.

Siz hiç böyle bir şey gördünüz mü bilmiyorum ama bu bütçeyi kullanınca ortaya şöyle bir sonuç çıktı
    (11.08 tarihi öncesindekiler yapay zekanın kararları)

Bazı önemli oyuncuların ss aldım.
    Diğer oyuncuları merak edenler varsa ss alabilirim.

Muhteşem bir kadro olmuş los galacticos adını hakkıyla vermişsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'yi 3 sezon üst üste şampiyon yaptıktan sonra Valencia'dan teklif geldi bende yeni bir macera yaşamak için kabul ettim. Takım geçen sezonu 9. bitirmiş ve Avrupa'da yok. 75.000 kişilik yeni stad yapmışlar Nuevo Mestella diye ordan iyi para gelir heralde. Kadro bu hedef bu sezon ilk 5.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadro hiç fena değil Eralp. Ortasahayı biraz daha kuvvetlendirebilirsen on numara olur. O Thodoris kimdir nedir ne değildir ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Kadro hiç fena değil Eralp. Ortasahayı biraz daha kuvvetlendirebilirsen on numara olur. O Thodoris kimdir nedir ne değildir ?

Thodoris 4 yılda aldığım tek regen. Taktik gereği ortasahada iki yönlü oyunculara ihtiyacım var. Profili hoşuma gitti ucuzdu da aldım. Bu sene fazla transfer yapmak istemiyorum kadro yeterli bana göre ilk yarıya bakalım duruma göre devre arasından sonra eklemeler yaparız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu Carlos Fierro'yu da hiç oynatmadım. Herkes alıyor o kadar iyi mi?
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

uzun zaman sonra bi kariyer açtim kendime kayseri yonetiyorum simdilik iyi gidiyoruz en yakin takipcim trabzonspor.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri