Sayfa 407 / 483 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457 ... SonSon
12,181 ile 12,210 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Daha iyiye gideceğini sanmıyorum ne yazık ki.

Şampiyonlar Ligi için ülke olarak kritik bir konumdayız, bu sene iyi puanlar gelmezse şampiyon olan takım seneye direk olarak gidemeyecek. İçerde dışarda, her takım için tek vücut olarak destek vermemiz gerek. Ülkemizin futboldan çok daha ciddi sorunları var, futbol sayesinde bazen yaralar sarılabiliyor. Örneğin Milli maçlar, artık eski havasında geçmiyor. Oysa eskiden böyle değildi. Şimdilerde Milli Takım söz konusu olunca tek konu kadro seçimleri. Kendi takımındaki oyuncular alınmış mı, rakip takımdan kaç oyuncu var tek dert bu.
    Yanlış hatırlamıyorsam Romanya liginin ardından 11. sıradayız

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Daha iyiye gideceðini sanmýyorum ne yazýk ki.

Þampiyonlar Ligi için ülke olarak kritik bir konumdayýz, bu sene iyi puanlar gelmezse þampiyon olan takým seneye direk olarak gidemeyecek. Ýçerde dýþarda, her takým için tek vücut olarak destek vermemiz gerek. Ülkemizin futboldan çok daha ciddi sorunlarý var, futbol sayesinde bazen yaralar sarýlabiliyor. Örneðin Milli maçlar, artýk eski havasýnda geçmiyor. Oysa eskiden böyle deðildi. Þimdilerde Milli Takým söz konusu olunca tek konu kadro seçimleri. Kendi takýmýndaki oyuncular alýnmýþ mý, rakip takýmdan kaç oyuncu var tek dert bu.

bölünmüþluk sadece futbolda yokki.Suanda ulke her konuda kutuplasmis durumda.Boyle giderse daha kotu gunleride yasariz hic suphem yok

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Benimki varsayım değil , Şekip mosturoglu ve Aziz Yıldırım in imzasının olmadıgı açıklanmıştı o zaman.. Neyse uzatmayalım , baskan yakında yine konuşacak bakalım bu sefer nasıl tavır takınacak Galatasaray kulubü ..
    bu biraz bana mantıklı gelmiyor aziz yıldırım bu kulüpte 12 senedir her olaydan haberi olan bir adam bunda da haberi vardır bunun basına ve taraftarlara böyle bildirilmesinin 2 sebebi var birisi mahkeme de neden çektiniz sorusuyla karşılaşmamak için diğeri de benim şahsi görüşüm taraftarın gözünde temiz görünmek içindir tam desteği arkasına alıp şekip mosturıoğlunu kötülemek içindi bu da amacına ulaştı zaten.(bunu yapmak çok önemli gibi görünse de zaten azizi yıldırım kendim çektirtim dese bile taraftarın gözünde imajı kaybolmazdı)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hıncal Uluç, Aziz Yıldırıma cevap vermiş.

[YOUTUBE="qEQ21fS37Ag"]Aziz Yıldırıma cevap[/YOUTUBE]

Yani Göztepe maçında şike olduğuna inanmanızın delili Hıncal Uluç'un yazısıysa adam kendisi diyor "Şikenin başlangıcı diye bir milat koymak istiyorsa Aziz Yıldırım benim o konu hakkında çok yazım var. 6 yaşındaki Hıncal Uluç'un Fenerbahçeyi niye bırakıp başka bir takıma gittiğini de yazdım ben. GS şampiyon olmasın diye BJK'ye hükmen yenilmek için sahaya lisanssız futbolcuyla çıktı Fenerbahçe. Ve o sene GS şampiyonluğu kaybetti. Ben de 6 yaşımdaki aklımla sportmenliğe sığdıramadığım için Fenerbahçe'li olmayı bıraktım. Bu yazıları niye hatırlamıyor ? Ertesi sene de BJK borcunu ödedi. Bu defa FB-BJK maçında BJK yende GS şampiyon olacaktı. Bu defa BJK çok zayıf bir takımla çıktı. Orda Türk Medyasının tarihi başlıkları var. Burda tekrar etmek istemem. Ben olsam Aziz Yıldırımın yerinde, tarihi hiç işin içine karıştırmazdım."
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Aslında M.S. 67 yılındaki olimpiyatlarda Roma imparatoru Neron'un, rüşvet ve baskı ile atlı araba yarışlarına katıldığı ve kazandığına dair rivayetler de var. Hatta bir ara Neron'un arabasının tekeri bozulduğu için yarış durdurulmuş, tamir edildikten sonra kaldığı yerden devam etmiş.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Hapisten çık sonra al eline mikrofonu ağzına geleni söyle. Açık açık Havuzdan çıkarız de ondan sonrada altta ki açıklamayı yap. Neymiş kamuoyu yanlış değerlendirmiş Aziz yıldırımın böyle bir söylemi yokmuş. İnsanları aptal yerine koymaktır bu açıklama. Yazık!!! yakışmadı FB yönetimine ama Aziz yıldırım bunu hep yapıyor Sinirlendiğinde azına geleni söylüyor sonra arkasını toplamak yönetime kalıyor. Sonrada miletin ağzına sakız oluyorlar. Gerçekten çok komik ve vahim bir açıklama.

FENERBAHÇE'NİN HAVUZ AÇIKLAMASI
    Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Başkanımız Sayın Aziz Yildırım'ın 28.07.2012 tarihli havuz sistemi hakkındaki görüş ve açıklamalarının kamuoyuna yanlış değerlendirilerek sunulması sonucu görülen lüzum üzerine, SPK Seri VIII No:54 sayılı Tebliğ, Madde 18 çerçevesinde açıklamamızdır. Başkanımızın açıklamalarında Fenerbahçe'nin havuz sistemini tek taraflı olarak sona erdirme beyanı bulunmamaktadır. Açıklamalarda ısrarla ve önemle belirtilen husus, Fenerbahçe Başkan ve yöneticilerinin adil yargılanma hakkına açıkça müdahale eden bazı kulüp başkan ve yöneticilerinin yargılamayı etkileyen eylem ve beyanlardan kaçınmayarak Fenerbahçe'nin marka değerine zarar verme yönündeki eylemlerinin sonlandırılmasına yöneliktir.
    Açıklamalarda değinilen ana unsur, bu eylem ve tasarrufta bulunan kişi ve kurumların havuz sistemi içerisinde menfaat birliği yaptıkları Fenerbahçe'ye karşı oluşturdukları bu çelişki ve tutarsızlık içeren mevcut durumun bir an evvel giderilmesine yöneliktir" ifadeleri kullanıldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tahmin etmiştik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine geri vites yapmışlar.
    Şaşırmadık.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sasirdik"mi Hayir taraftara oynadigini solemistim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de adamın söylemiyle açıklama arasında çok da fark yok, sen bana şikeci diyeceksin, ben beter olayım diye her türlü işi yapacaksın sonra da çıkıp aynı havuzdan beslenmeye kalkacaksın, bizi havuzda istememeniz gerekir tarzı açıklamalardı.

Buradaki mesajlara da bakıp, önceki günlerde bu anlama gelecek ifadeler kullanıldığı söylendi. Açıklama ile değil, sonrasında gündem o şekilde oldu, TFF'nin kurallarını koyanlar, basında çığırtkanlık yapanlar, çıkamaz işte çıkamaz diye bağırıp çağıranlar türedi.

Yoksa çıkma düşüncesi olsa, bunun detayları hakkında çalışma yapacağız denmez, çıkıyoruz denir.

Fenerbahçe'yi kirli buluyorsan aynı havuzda isteme, Fenerbahçe kirliyse ligden düşür, hem bunları yapma hem de konuş, menfaatin olduğu konularda sus. Ve üste çık sonra da...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O gün yaptığı açıklamada biz olmayalım madem anlamına gelen şeyler söyledi, sonra frekans değişti belki de bir anlık sinirle olmamasını sağlayacağız anlamına gelen sözler de sarfetti diye hatırlıyorum. Bu nedenle tamamen bir geri basma olarak görmemek gerekir bence durumu. Ayrıca bu konuda niye tekrardan açıklama yapma gereği duyuldu, onu anlamadım.

Linkteki yazının güzel olduğunu düşünüyorum, konunun geneliyle ilgisi var;

http://haber.gazetevatan.com/Haber/469683/1/Gundem

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tam ben koycaktim burak arkadasimiz koymus anlamili ve guzel bir yazi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Açıklama şu sebeple, sonuçta direk para ile alakalı bir konu ve manipülasyon şüphesi doğurmasın diye medyada dolaşan dedikodulara son vermek gerekiyor. O nedenle açıklama yapılmış, siz bizi havuzda istemiyorsanız çıkarız diyor daha doğrusu çıkarın diyor, aynı suda olmayalım diyor.

Diğer 17 kulünün birleşip Fenerbahçe havuzdan çıksın diyeceğini sanmıyorum zaten o nedenle yatırımcıları bilgilendirme amaçlı yapılmış açıklama, KAP'a yapılan açıklama zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

O gün yaptığı açıklamada biz olmayalım madem anlamına gelen şeyler söyledi, sonra frekans değişti belki de bir anlık sinirle olmamasını sağlayacağız anlamına gelen sözler de sarfetti diye hatırlıyorum. Bu nedenle tamamen bir geri basma olarak görmemek gerekir bence durumu. Ayrıca bu konuda niye tekrardan açıklama yapma gereği duyuldu, onu anlamadım.

güzel değil mükemmel bir yazı.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Yazıyı bende okudum. Sanırım söylenmesi gereken herşey orada özetlenmiş. FAZLA LAFA GEREK YOK...

kendinizi o adam yerine koyun ve olayları öyle değerlendirin

1 yıl sizin için neler yazdılar siz karşılık veremediniz sizin takımınız için neler söylediler siz cevap veremediniz

sabır taşı olsa çatlardı heralde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tabi canım her şeyi özetlemiş ! adam içeride 1 yıl haksız yere yattığını düşünüyor. adama ağzı olan salladı bu süreç boyunca. adam kızgın , sinirli.. şöyle bir düşünün bence ; bir yıl haksız yere yatsanız (adam öyle düşünüyor çünkü) ve arkanızdan herkes sallasa ne yapardınız , tatlı dil mi kullanırdınız ? az ble konuştu bence. gerçi devamı gelecek...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bahsedilen mükemmel yazıyı kim yazmış merak ettim açtım karşıma Fenerbahçe karşısında oynamamış İskender Alın'ın şike yaptığını iddia eden Sanem Altan çıktı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Amca,baba,koca üçgeni sayesinde bir yerlere gelmiş, takım taraftarlıgıyla köşe bulabilen birinin yazdıklarını pek kaale almaya gerek yok zaten

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Aziz Yıldırımın son açıklamalarını bile meşru göstermeye çalışan siz Fb taraftarlarına teşekkürlerimi sunuyorum. holiganlıkla , Taraftarık ve objektif taraf arasındaki farkları öğrenmek lazım. Siz kabul edin yada etmeyin Aziz yıldırım hepinizi Holigan yapmış siz farkında olmadan. Fenerbahçeye başkan olduğundan beri elle tutulur (lig şampiyonluğu hariç) hiçbir sportif başarısı olmayan bir adamı nasıl olurda böyle savunursunuz anlamıyorum. Hatta yaptığı her açıklama ile klübünü zor duruma düşüren. Yaptığı açıklamaların seviyesizliği nedeni ile birçok kesimin tepkisini çeken ve haklı olarak nefretini kazanan bir adamı nasıl olurda bu kadar yüceltirsiniz anlamıyorum.Siz önce Fenerbahçenin imajını zedeleyen bu adamdan kurtulun bi temizlenin ondan sonra konuşun. Ben hayatımda fenerbahçe taraftarı kadar at gözlüğü takmış bir topluluk görmedim. yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cas davasinin tam olarak neden cekildiginin aciklamasini yaptimi Aziz Yildirim ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Açıklanmayan bir o mu kaldı kulüplerimizce ? İşinize bakın. Oyuncu bulun biraz. Seneye alacak adam lazımdır Galatasaray'a.

Ayrıca bizleri holiganlaştıran başkan değil , tavırlarınızdır.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Cas davasinin tam olarak neden cekildiginin aciklamasini yaptimi Aziz Yildirim ?
    Türkiyenin menfaaati için bilinen tek neden bu.Ne menfaat elde ettik ben bilmiyorum ama.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nerden bilsin adamcağız içerideydi.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Her şey Türkiye için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cas davasına bu kadar takılması ve çekilmesinin eleştirilmesi Cas davasında haklı olduğumuz anlamına mı geliyor ? Yoksa Fenerbahçe'ye saldırırken yine mantığın ve aklın önemi yok mu ?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Cas davasına bu kadar takılması ve çekilmesinin eleştirilmesi Cas davasında haklı olduğumuz anlamına mı geliyor ? Yoksa Fenerbahçe'ye saldırırken yine mantığın ve aklın önemi yok mu ?
    Yok şerefiniz deyip çektiniz ya hani çekersek şerefsizim dediniz ya hani ondan takıldık bu kadar.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Yok şerefiniz deyip çektiniz ya hani çekersek şerefsizim dediniz ya hani ondan takıldık bu kadar.
    "çekersek şerefsizim dediniz ya"

Biz bu kadar dert etmiyoruz sen neden dert ediyorsun ki

Fenerbahçenin menfaatleri için o dava geri çekilmiştir bu kadar basit.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ünlü futbol bilgini Sanem Altan Demiş ki ;
    "Aziz Yıldırım’ın söylediklerine gelirsek, yakın bir dostum o konuşmanın ertesi günü Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile konuşmuş.

Şener şöyle yorumlamış Aziz Yıldırım’ın dediklerini:

- Yahu tek cümlesinde bile “Biz şike yapmadık” demiyor."

Ya oruç kafama vurdu ya ben yaşlanıyorum ya da bu Altan brother's yine saçmalamış. Hayır kendi saçmalamasını da geçtim, bunu Sadri Şener'in adını kullanıp ondan alıntılıyarak yapması ayıp. Konuşmayı dinlediğinden bile şüpheliyim. Aziz Yıldırım bu sözü 2-3 defa üstüne basa basa söyledi ki ilkinde dakikalarca alkış aldı.

Basının gözle görülmeyen yerdeki bilgileri manipüle edip gazetecilik safsaftası adı altında servis etmesini anladık da herkesin gözüyle gördüğü kulaklarıyla duyduğu bir bilgiyi manipüle etmesini de sonunda görmüş olduk, tebrikler Altan brother's yazın güzel değil mükemmel olmuş
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri