Sayfa 676 / 896 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
20,251 ile 20,280 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

dün sahanın en iyisi hasan ali değilmiydi yoksa banamı öyle geldi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    fenerbahçenin sol beki hasan'dan başka kim var? caner mi var bir tek? sol bek çok kötü durumda hasan ali ismail köybaşı kadar bir oyuncu bile değil.

ayrıca orta saha da çok yetersiz baroni-mehmet. stoper de fark yaratamıyor fenerbahçe nin kadro kalitesi düştü net olarak.
    Dünkü maça bakarak Hasan Ali'yi gömüyorsan orada onun suçu yok.Topu ayağına ayıp ceza sahasına koşan Stoch çok kötü idi.

Hiç yardım etmedi Stoch dün Hasan Ali'ye doğal olarak adam da istediğini yapamadı..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    dünkü maça göre söylemiyorum izlemedim zaten ben kendi adıma konuşacak olursam. kötü oynadı diyenler de var o ayrı ama ben genel olarak söylüyorum hasan ali fenerbahçe'de yedek falan anca olur yani as sol bekin hasan olması büyük kalite problemi demek.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sahanın en iyisi bizden değildi dün sanırım. Bizim en iyimiz kimdi dersen inan o kadar kötü oynadık ki karar veremiyorum. İlle de bir isim gerekirse belki Bekir, belki Kuyt biraz.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

dünkü maça göre söylemiyorum izlemedim zaten ben kendi adıma konuşacak olursam. kötü oynadı diyenler de var o ayrı ama ben genel olarak söylüyorum hasan ali fenerbahçe'de yedek falan anca olur yani as sol bekin hasan olması büyük kalite problemi demek.
    Yapma gözünü seveyim

Gayet yeterli olacaktır Hasan Ali önümüzde Reto örneği varken.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

milli takımında sol beki değilmi bu hasan

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Evet milli takımın yedek sol beklerinden biri

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Kötünün iyisiydi o da.Bence bu durum dünkü maçın vehametini gösteriyor.İlk 11'in kalite olarak en düşük oyuncularından biri Hasan Ali.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Yapma gözünü seveyim

Gayet yeterli olacaktır Hasan Ali önümüzde Reto örneği varken.

hasan ali ismail köybaşı kadar bir adam. ismail yeterliyse sana göre haklısın ama bu adamlar ziegler le falan karşılaştırılacak oyuncular değiller. ziegler çok iyi olmadığı halde yani.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Her mevkimiz gayet iyi , kaliteli. Tabi ortasahaya ve stopere transfer şart.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

fenerbahçenin sol beki hasan'dan başka kim var? caner mi var bir tek? sol bek çok kötü durumda hasan ali ismail köybaşı kadar bir oyuncu bile değil.

ayrıca orta saha da çok yetersiz baroni-mehmet. stoper de fark yaratamıyor fenerbahçe nin kadro kalitesi düştü net olarak.
    hasan ali ismail köybaşı kadar bir adam. ismail yeterliyse sana göre haklısın ama bu adamlar ziegler le falan karşılaştırılacak oyuncular değiller. ziegler çok iyi olmadığı halde yani.
    Az tutarlı ol yahu

Ciddiyim az tutarlı ol.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

bu adam milli takıma kadar çıkmıssa demekki bi kalitesi var yaşıda daha 22

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Her mevkimiz gayet iyi , kaliteli. Tabi ortasahaya ve stopere transfer şart.

şu iki cümle birbiriyle çelişiyor.

kaliteliyse gayet iyiyse transfer şart neden oluyor ki?

kaliteli de mesela ne kadar? tr için şampiyonluğa oynar her türlü bunu ben de biliyorum. ama şu haliyle mesela galatasaray ile arada belli bir fark var kadro kalitesi olarak mesela. onu boşver, geçtim onu, 2 sene önce stoper yobo-lugano, 1 sene önce yobo - bekir şimdi bekir egemen. şu kalite düşüşüne baksanıza. kademe kademe dağlar kadar fark olmuş 2 sene önceye göre.

sol bek santos'tan ziegler fark var arada. ziegler hsan ali dağlar dağlar kadar fark var yani.

emre baroni, emre-topal arasında defans-ofans dengesi çok bozuldu topal ofans sıfır bir adam burada da problem var.

bu problemleri kapatacak başka yönden iyileşmeler neler var deseniz bir kuyt transferi var, kuyt ileri geri çok iyi bir adam o bir nebze kapatıyor ama transfer gerekli kesinlikle bu kadro kalitesi geçen seneye göre düşmüş bir kadro.

Nesil
    2006
    Yer

Az tutarlı ol yahu

Ciddiyim az tutarlı ol.

bi çay koy da gel sen 2 cümleyi okuyup bunu diyorsan. anlayamıyor musun ne demek istediğimi?

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Evet milli takımın yedek sol beklerinden biri [/B]
    Hasan Ali milli takımın as sol beki, yedek değil. Yedek diyorsan ası söyle de bilelim.

Bana göre dün sahanın en iyisi Kuyt ve Alex idi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

bi çay koy da gel sen 2 cümleyi okuyup bunu diyorsan. anlayamıyor musun ne demek istediğimi?
    Noldu Hasan, İsmail kadar değildi ?

Ne yazdığını oku ondan sonra konuş bence dostum ne dediğini bilmiyorsun malesef.Bide kalkıp yukarda iki cümle birbiriyle çelişiyor deme bunun anlamını biliyorsan bir üstüne bak derim..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Hasan Ali milli takımın as sol beki, yedek değil. Yedek diyorsan ası söyle de bilelim.

valla baya cahilsin o zaman hakan balta'yı bilmiyorsan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O cümleden onu mu anladın ? O iki mevki hariç her mevkide kaliteli isimler var diyorum. Tüm ortasahayla tüm defansı anlamamissindir heralde. Egemen-Bekir-Serdar-gg-Volkan-topal hepsi milli oyuncu. MC ve dc ye birer adam aldık mı çok çok iyi oluruz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer

Noldu Hasan, İsmail kadar değildi ?

Ne yazdığını oku ondan sonra konuş bence dostum ne dediğini bilmiyorsun malesef.Bide kalkıp yukarda iki cümle birbiriyle çelişiyor deme bunun anlamını biliyorsan bir üstüne bak derim..

hasan ismail kadar değil çünkü ismail beşiktaşta yıllar geçirdi takımla bir sürü maç çıkardı uyum problemi yaşamıyor. hasan yaşayabilir ilk defa oynayacak. ismail üzerine az da olsa koydu hasan ilk defa büyüklerde oynayacak.

hasan ismail kadar çünkü kumaşları aynı aynı tipte futbolcular oyun zekası yok hız var teknik var defans namına hiçbirşey yok salt hücum bilen adamlar.

arkadaşın çelişkisi ise şu, bana karşı takımını savunmak için herşey yerli yerinde diyor. sonra düşünüyor aslında takım daha da iyi olsun transfer yapılsın diyor. çelişkisi şu ki, ben zaten takımın belli bir seviyede olduğunu biliyorum ona göre kalite eksik diyorum eksik dediğim şey onun dediği bir iki transfer şart dediği şey zaten. anlıyor musun algılayabiliyor musun?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

As mı sol beki ? 3 dandik maçta oynadı diye kim ne ara as oyuncu oldu ? Semih Kaya da 2 milli maçta oynadı o da as o zaman.Milli takımın as sol bekinin Hakan Balta olduğunu göremeyecek kadar karardıysa gözlerin bilemiycem.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hasan ismail kadar değil çünkü ismail beşiktaşta yıllar geçirdi takımla bir sürü maç çıkardı uyum problemi yaşamıyor. hasan yaşayabilir ilk defa oynayacak. ismail üzerine az da olsa koydu hasan ilk defa büyüklerde oynayacak.

hasan ismail kadar çünkü kumaşları aynı aynı tipte futbolcular oyun zekası yok hız var teknik var defans namına hiçbirşey yok salt hücum bilen adamlar.

arkadaşın çelişkisi ise şu, bana karşı takımını savunmak için herşey yerli yerinde diyor. sonra düşünüyor aslında takım daha da iyi olsun transfer yapılsın diyor. çelişkisi şu ki, ben zaten takımın belli bir seviyede olduğunu biliyorum ona göre kalite eksik diyorum eksik dediğim şey onun dediği bir iki transfer şart dediği şey zaten. anlıyor musun algılayabiliyor musun?
    Dostum senin ciddi sekilde oturup Hasan i izlemen gerek. Çok yanlış taniyorsun

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

As mı sol beki ? 3 dandik maçta oynadı diye kim ne ara as oyuncu oldu ? Semih Kaya da 2 milli maçta oynadı o da as o zaman.Milli takımın as sol bekinin Hakan Balta olduğunu göremeyecek kadar karardıysa gözlerin bilemiycem.
    Bi sene takım iyi oynayınca göze batmadı diye kaç senedir sövdüğünüz Hakan'ı göklere ne zaman çıkardınız siz onu anlamadım ben.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bi sene takım iyi oynayınca göze batmadı diye kaç senedir sövdüğünüz Hakan'ı göklere ne zaman çıkardınız siz onu anlamadım ben.

Hakan Balta'yı kim göklere çıkarmış ? Ben hiçbir Türk sol bek oyuncunun yeterli kapasitede olduğunu düşünmüyorum.Ama milli takımın as sol beki de Hakan Balta'dır bu gayet açık bir şey.Hasan Ali ve İsmail Köybaşı da arkasında geliyor.Birkaç seneye bu iki oyuncu Hakan Balta'dan çok daha iyi duruma gelebilir ikisi de genç ve gelişime açık oyuncular.Ama biz şu andan konuşuyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takım iyi oynuyor da abi Baros göze battı,Kazım göze battı,Sercan göze battı,Servet göze battı ama Hakan Balta bu yıl göze batmadı.Hakan Balta'nın göze batmamasının tek sebebi takımın iyi oynamasımı ? Şampiyonluğun bana göre en önemli 7-8 isminden biridir Hakan Balta.Her ne kadar geçen yıllarda kötü olsa da o zaman bile Türk olarak Hakan Balta'dan iyi bir sol bek yoktu ne yazık ki.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Sporx'in haberine göre Krasiç'in menajeri saat 14.30'da Kadıköy'e kulüp binasına geldi

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

bence en büyük sorun futbolculardaki kendine güven sorunu topu ayağına alan sorumluluk almaktan kaçınıyor herkes geriye oynuyor geri zaten problemli topu oyuna sokmada herkes Alex i eleştirmiş ama topla sorumluluk alan tek oyuncu bence 2. yarı topuz oyuna girdi faydalı oldu adam geçti top aldı ,verdi orta sahada kesinlikle oynamalı bence bir Emre belki olamaz belki ama kadro içersinde orada oynayacak en ideal adam.

Hakan Balta yeni yapılanmada düşünülmüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hakan Balta'yı kim göklere çıkarmış ? Ben hiçbir Türk sol bek oyuncunun yeterli kapasitede olduğunu düşünmüyorum.Ama milli takımın as sol beki de Hakan Balta'dır bu gayet açık bir şey.Hasan Ali ve İsmail Köybaşı da arkasında geliyor.Birkaç seneye bu iki oyuncu Hakan Balta'dan çok daha iyi duruma gelebilir ikisi de genç ve gelişime açık oyuncular.Ama biz şu andan konuşuyoruz.
    Böyle söylesen zaten takılacak bir şey kalmıyor ortada Aygün, Balta'yla bir derdim yok, severim hatta karşılıklı sigara bile içmişliğimiz vardır bir mekânda denk gelip Ama ağır adam, direk oradan kaybediyor gözümde.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Takım iyi oynuyor da abi Baros göze battı,Kazım göze battı,Sercan göze battı,Servet göze battı ama Hakan Balta bu yıl göze batmadı.Hakan Balta'nın göze batmamasının tek sebebi takımın iyi oynamasımı ? Şampiyonluğun bana göre en önemli 7-8 isminden biridir Hakan Balta.Her ne kadar geçen yıllarda kötü olsa da o zaman bile Türk olarak Hakan Balta'dan iyi bir sol bek yoktu ne yazık ki.
    Saydığın göze batan oyuncuların çoğu sorunlu oyuncular zaten kardeşim.Hakan'ın (Kadıköy'de gol atıp taraftara hareket çekmesi dışında ) kişilik problemi yok gibi.Bu da değerlendirilmesine olumlu katkıda bulunuyor tabii.Bence biraz ,koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler, mevzusu gibi geliyor Hakan Balta konusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan Balta ve Hasan Ali kıyası gereksiz. İkisinin de kendine göre yeterli ve yetersiz olduğu alanlar var, ayrıca aralarında aman aman bir fark da yok. Milli Takım yeni bir jenerasyon yakalama peşinde, Hakan Balta 30'una geliyor artık, Hasan Ali'nin öncelikli tercih olması mantıklı. Ayrıca ne farkeder kim as kim yedek, milli takımda as diye iyi oyuncu veya yedek diye kötü oyuncu olmuyor hiç kimse.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hakan Balta ve Hasan Ali kıyası gereksiz. İkisinin de kendine göre yeterli ve yetersiz olduğu alanlar var, ayrıca aralarında aman aman bir fark da yok. Milli Takım yeni bir jenerasyon yakalama peşinde, Hakan Balta 30'una geliyor artık, Hasan Ali'nin öncelikle tercih olması mantıklı. Ayrıca ne farkeder kim as kim yedek, milli takımda as diye iyi oyuncu veya yedek diye kötü oyuncu olmuyor hiç kimse.
    Hakan Balta'nın as olduğunu iddia eden fanatizmi doruklarında yaşayan G.Saraylı arkadaşlara gelsin.

Böyle G.Saraylı olmak herkese nasip olmaz, helal olsun bu adama, her konuda objektif olan bu arkadaşımızı örnek alın biraz.

Edit: Bir önceki sayfada H.Balta'nın yeni yapılanmada düşünülmediğini söylemiştim. Futboldan bu kadar uzaksanız gelip burada Hasan Ali için yedek sol bek demeyeceksiniz. Yeni yapılanmadan bihabersiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Saydığın göze batan oyuncuların çoğu sorunlu oyuncular zaten kardeşim.Hakan'ın (Kadıköy'de gol atıp taraftara hareket çekmesi dışında ) kişilik problemi yok gibi.Bu da değerlendirilmesine olumlu katkıda bulunuyor tabii.Bence biraz ,koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler, mevzusu gibi geliyor Hakan Balta konusu.
    Kabul edeyim ben geçen yıl gönderilmesi gereken ilk oyuncunun Hakan Balta olduğunu düşünüyordum ama adam 3-4 ay içinde öyle bir evrim geçirdi ki sanki Hakan Balta gitti oraya genç,dinamik bir oyuncu geldi.(Ne zaman hareket çekmiş abi ? Benim bildiğim kameraya doğru giderken taraftarlar ona hareket çekti ) Son dediğini anlamadığım için yorum yapmayacağım Neyse aslında Milli Takım'ın sol bekinin kim olduğu önemli değil oynayan hakkını versin o yeter ama ortada ki Hakan Balta gerçeğini unutmamak lazım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri