dün sahanın en iyisi hasan ali değilmiydi yoksa banamı öyle geldi
dün sahanın en iyisi hasan ali değilmiydi yoksa banamı öyle geldi
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sahanın en iyisi bizden değildi dün sanırım. Bizim en iyimiz kimdi dersen inan o kadar kötü oynadık ki karar veremiyorum. İlle de bir isim gerekirse belki Bekir, belki Kuyt biraz.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
milli takımında sol beki değilmi bu hasan
Her mevkimiz gayet iyi , kaliteli. Tabi ortasahaya ve stopere transfer şart.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
bu adam milli takıma kadar çıkmıssa demekki bi kalitesi var yaşıda daha 22
şu iki cümle birbiriyle çelişiyor.
kaliteliyse gayet iyiyse transfer şart neden oluyor ki?
kaliteli de mesela ne kadar? tr için şampiyonluğa oynar her türlü bunu ben de biliyorum. ama şu haliyle mesela galatasaray ile arada belli bir fark var kadro kalitesi olarak mesela. onu boşver, geçtim onu, 2 sene önce stoper yobo-lugano, 1 sene önce yobo - bekir şimdi bekir egemen. şu kalite düşüşüne baksanıza. kademe kademe dağlar kadar fark olmuş 2 sene önceye göre.
sol bek santos'tan ziegler fark var arada. ziegler hsan ali dağlar dağlar kadar fark var yani.
emre baroni, emre-topal arasında defans-ofans dengesi çok bozuldu topal ofans sıfır bir adam burada da problem var.
bu problemleri kapatacak başka yönden iyileşmeler neler var deseniz bir kuyt transferi var, kuyt ileri geri çok iyi bir adam o bir nebze kapatıyor ama transfer gerekli kesinlikle bu kadro kalitesi geçen seneye göre düşmüş bir kadro.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
O cümleden onu mu anladın ? O iki mevki hariç her mevkide kaliteli isimler var diyorum. Tüm ortasahayla tüm defansı anlamamissindir heralde. Egemen-Bekir-Serdar-gg-Volkan-topal hepsi milli oyuncu. MC ve dc ye birer adam aldık mı çok çok iyi oluruz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
hasan ismail kadar değil çünkü ismail beşiktaşta yıllar geçirdi takımla bir sürü maç çıkardı uyum problemi yaşamıyor. hasan yaşayabilir ilk defa oynayacak. ismail üzerine az da olsa koydu hasan ilk defa büyüklerde oynayacak.
hasan ismail kadar çünkü kumaşları aynı aynı tipte futbolcular oyun zekası yok hız var teknik var defans namına hiçbirşey yok salt hücum bilen adamlar.
arkadaşın çelişkisi ise şu, bana karşı takımını savunmak için herşey yerli yerinde diyor. sonra düşünüyor aslında takım daha da iyi olsun transfer yapılsın diyor. çelişkisi şu ki, ben zaten takımın belli bir seviyede olduğunu biliyorum ona göre kalite eksik diyorum eksik dediğim şey onun dediği bir iki transfer şart dediği şey zaten. anlıyor musun algılayabiliyor musun?
Hakan Balta'yı kim göklere çıkarmış ? Ben hiçbir Türk sol bek oyuncunun yeterli kapasitede olduğunu düşünmüyorum.Ama milli takımın as sol beki de Hakan Balta'dır bu gayet açık bir şey.Hasan Ali ve İsmail Köybaşı da arkasında geliyor.Birkaç seneye bu iki oyuncu Hakan Balta'dan çok daha iyi duruma gelebilir ikisi de genç ve gelişime açık oyuncular.Ama biz şu andan konuşuyoruz.
Takım iyi oynuyor da abi Baros göze battı,Kazım göze battı,Sercan göze battı,Servet göze battı ama Hakan Balta bu yıl göze batmadı.Hakan Balta'nın göze batmamasının tek sebebi takımın iyi oynamasımı ? Şampiyonluğun bana göre en önemli 7-8 isminden biridir Hakan Balta.Her ne kadar geçen yıllarda kötü olsa da o zaman bile Türk olarak Hakan Balta'dan iyi bir sol bek yoktu ne yazık ki.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sporx'in haberine göre Krasiç'in menajeri saat 14.30'da Kadıköy'e kulüp binasına geldi
bence en büyük sorun futbolculardaki kendine güven sorunu topu ayağına alan sorumluluk almaktan kaçınıyor herkes geriye oynuyor geri zaten problemli topu oyuna sokmada herkes Alex i eleştirmiş ama topla sorumluluk alan tek oyuncu bence 2. yarı topuz oyuna girdi faydalı oldu adam geçti top aldı ,verdi orta sahada kesinlikle oynamalı bence bir Emre belki olamaz belki ama kadro içersinde orada oynayacak en ideal adam.
Hakan Balta yeni yapılanmada düşünülmüyor.
Böyle söylesen zaten takılacak bir şey kalmıyor ortada Aygün, Balta'yla bir derdim yok, severim hatta karşılıklı sigara bile içmişliğimiz vardır bir mekânda denk gelipAma ağır adam, direk oradan kaybediyor gözümde.
Saydığın göze batan oyuncuların çoğu sorunlu oyuncular zaten kardeşim.Hakan'ın (Kadıköy'de gol atıp taraftara hareket çekmesi dışında) kişilik problemi yok gibi.Bu da değerlendirilmesine olumlu katkıda bulunuyor tabii.Bence biraz ,koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler, mevzusu gibi geliyor Hakan Balta konusu.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Hakan Balta ve Hasan Ali kıyası gereksiz. İkisinin de kendine göre yeterli ve yetersiz olduğu alanlar var, ayrıca aralarında aman aman bir fark da yok. Milli Takım yeni bir jenerasyon yakalama peşinde, Hakan Balta 30'una geliyor artık, Hasan Ali'nin öncelikli tercih olması mantıklı. Ayrıca ne farkeder kim as kim yedek, milli takımda as diye iyi oyuncu veya yedek diye kötü oyuncu olmuyor hiç kimse.
Hakan Balta'nın as olduğunu iddia eden fanatizmi doruklarında yaşayan G.Saraylı arkadaşlara gelsin.
Böyle G.Saraylı olmak herkese nasip olmaz, helal olsun bu adama, her konuda objektif olan bu arkadaşımızı örnek alın biraz.
Edit: Bir önceki sayfada H.Balta'nın yeni yapılanmada düşünülmediğini söylemiştim. Futboldan bu kadar uzaksanız gelip burada Hasan Ali için yedek sol bek demeyeceksiniz. Yeni yapılanmadan bihabersiniz.
Kabul edeyim ben geçen yıl gönderilmesi gereken ilk oyuncunun Hakan Balta olduğunu düşünüyordum ama adam 3-4 ay içinde öyle bir evrim geçirdi ki sanki Hakan Balta gitti oraya genç,dinamik bir oyuncu geldi.(Ne zaman hareket çekmiş abi ? Benim bildiğim kameraya doğru giderken taraftarlar ona hareket çekti) Son dediğini anlamadığım için yorum yapmayacağım
Neyse aslında Milli Takım'ın sol bekinin kim olduğu önemli değil oynayan hakkını versin o yeter ama ortada ki Hakan Balta gerçeğini unutmamak lazım
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp