Dostum ağır olmuş sanki bu yorumAvrupa'daki her Türk takımını desteklerim ben sonuna kadar. Umarım biz galip geliriz, Fenerin intikamını alırız
![]()
umarım dostum,tek temennimiz
Kievi içerde yenip dışarda puan alırsak bu gruptan tur atlarız![]()
tamam teşekkür ederim bu kariyeri dağatmayalım. ben kısa bir cevap almak için yazmıştım ama konu büyüdü. kariyer sahibi arkadaşlardan özür dilerim.
Konuyu DESTEK MERKEZİ bölümüne taşıdım.Bilen arkadaşlar ordan cevaplayabilir.Neyse kariyer ile yorum yapayım.webcagri son maçı pek önemseme daha ilk maç toparlarsın ve gruplardan çıkarsın sen.Ligde zaten iyi gidiyorsun.
Tahminleriniz nelerdir ?
Abi iddia mı oynuyoruz burada????açıkla maçın sonucunu koy resimlerini.avrupa maçlarında yap bari şunu.sivassporla sıradan bir spor toto süper lig maçı.
Derdim yok.Amacım senin daha iyi tanıtım yapman.
yine de sen bilirsin.
Forumdakilerin fikrini almak istiyorum.
FENERBAHÇE ÇIKIŞA GEÇTİ
Bir Sonraki Maç
Kiev maçı kötü olmuş![]()
Hocam biraz daha yeni resimler koysaydın bari![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Resimleri görünce dedim kesin Mehmet Topuz gol atmıştır diyeBaktım topal atmış
![]()
Topal'ın golünü görmenizi isterdim
Hocam sen Alex'i Oynatmazsan daha çok yenilirsin.
Fenerbahçe Sivası yenmiş iyi olmuş şu Tranzonsporu da yenelimde
en az 3 gol at
Kiev maçında yaralanan oyuncularımıza Akhisar Bld. maçında taraftar dopingi !
Dopingli oyuncularım 3 puanı temizinden 3 golle aldı
Damiao ligte attığı 3 maçta 5 golle bizi sırtlayan isim. Ah Burak da iyileşseydi...![]()
Su skin yerine normal oyunun Dark skini daha güzel bence![]()
Hamsi tava yemişin afiyet olsun rengtaşım
En az 3 atmanı bekliyorum
SONRAKİ 5 MAÇIMIZ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..
![]()
Sezonun en önemli maçlarından bir tanesine çıkacağız birazdan.. Tahmin yapmak isteyen varsa buyursun yapsınGalatasaray-Bursaspor
Dipnot : Eski kalecilerimizden Richard Kingston 1 yıllığına ekibimize katılmıştır. Kendisine burada jübile yaptırmak istiyoruz.
Bi puan taplosu atan mı ona göre bir değerlendirme yaparız
Buyrun