Arkadaslar eskiden dedigimiz gibi mahkemeyi beklemeliydik ama mahkeme sonuclandi su anda da yargitay süreci var onu bekleyelim Aziz Yildirim sucsuz Fenerbahce ceza almamali.
Arkadaslar eskiden dedigimiz gibi mahkemeyi beklemeliydik ama mahkeme sonuclandi su anda da yargitay süreci var onu bekleyelim Aziz Yildirim sucsuz Fenerbahce ceza almamali.
durun yahu yargıtayı,AİHM'sini falan bekleyin kimse suçlu değil.şuçu kanıtlanmadı.![]()
Toroğlu'ndan Yıldırım'a hodri meydan
Futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Aziz Yıldırım hakkında müthiş bir iddia ortaya attı.
15:17 | 06 Ağustos 2012
TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Telegol' de Aziz Yıldırım'ın tahliyesini yorumlayan Erman Toroğlu, Aziz Yıldırım'ın yeniden cezaevine gideceğini düşündüğünü söyledi.
Aziz Yıldırım'a canlı yayında tartışma çağrısı yapan Toroğlu 'Ben isterim ki bir televizyon kanalında karşı karşıya otursak... Bir sunucu falan olmasa. O bana sorsa, ben ona sorsam da tartışsak. Ne güzel olur? Buradan böyle mektupçuluk gibi oluyor' dedi.
TEKRAR İÇERİ GİRECEK
Yıldırım'ın şikeden tekrar cezaevine gideceğini düşündüğünü söyleyen Toroğlu 'Allah kurtarsın. Spor adamının dışarıda olmasını isterim. Varsa zaten bir suçu içeriye alacaklar, yoksa bırakacaklar. Ama bence devam edecekler ve tekrar içeri girecek. Bu benim fikrim ' diye konuştu.
HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMİYOR
Tahliyesiyle birlikte Aziz Yıldırım'ın tehditler savurduğunu kaydeden Toroğlu 'Aziz Yıldırım içeriden çıktı ortalık yine karıştı. Birinci günü 'Ben Fenerbahçe'yi oynatmam ' dedi, ikinci gün 'Yanlış anlaşıldım ' dedi. Ama bakıyorsunuz huylu huyundan vazgeçmiyor. Yine silahlar çekildi ' ifadelerini kullandı.
Football is simple,but Football Manager is not
Canlı yayın mı? Orada mahkeme vardı, sonucu belli olan bir yargılama olsa da, aylardır süren mahkemeye gidip canlı canlı konuşabilirdin Toroğlu. Mahkemeye gitmediysen, şimdi çıkıp da Türk futbolu şöyle, Türk futbolu böyle deme, biliyorsan konuşsaydın.
"YÜCE ATATÜRK"
Aziz Yıldırım'ın itirafçısı (Denizlispor amigosu) çok fena fıs çıktı. İzliyor musunuz Derin Futbolu?
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Evet Denizli başkanı 6 yıl sonra ilk defa konuşuyormuş. O amigonun yalanını ortaya çıkarıyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu gece Denizlispor cephesinde amigo Ali yi itibarsızlaştırma operasyonu var diyor Ahmet Çakar ve haklı bence Rasim Ozan da çanak tutuyor bağıra çağıra
Beyaz eşya istemedim diyor Rasim Ozan da nedense Ali İpek yalan mı söylüyor diye amigoya illa sen yalancısın baskısı yapıyor tetikçilik kolay değil tabi.
Ali İpek de cevap vermeden ayrıldı şimdi yayından amigo gelince.
Ben Ali İpek in tutumunu beğenmedim açıkcası.Suçsuz dahi olsa insani şüphelendirir.
şuan hala istemedim diyor rasim ozan istediysen ayıp değil diyor hala ısrarla soruyor ya izledikçe deliriyorum şu adamı
Biri istedim diyor biri istemedim diyor. Bi sonuç çıkmaz bu konudan da. Ama iyi oldu amigonun da bağlanması.
Amigo "Paranın Galatasaraydan geldiği konusunda bir duyum almadım" dedi.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Para geldi diyor sadece.Galatasaray dan geldiğini görmedim diyor Adnan Polat ın yada herhangi bi yöneticinin direk elden verdiğini görmedikçe söyleyemez.
Ama beyaz tv kanalı Ahmet Çakar hariç kesinlikle amigonun karşısında Ali İpek' in arkasında taraflı yayın yapıyor.
Amigo tam konuşacak kendi hakkında birşeyler anlatıcak bu sefer de Sinan Engin hadi Alicim iyi akşamlar şu bu lafını kesiyor aynısını Rasim Ozan yaptı az önce farklı bişey konuşulurken lafı kesip beyaz eşyayı sordu ısrarla aldıysan söyle gibilerinden yaparcasına, yolladılar da şimdi yayından.
Yusuf Şimşek bağlandı şimdi de.
Şimşek : Biz hiç bir şekilde teşvik primi almadık.
Amigo için değişik bir insandır dedi, beyaz eşya için beni çok aradı.
Amigonun lakabı "Yamuk Ali"ymiş![]()
Yusuf istediği kadar almadık desin.Kimse inanmaz aynı şekilde aziz yıldırımda istediği kadar şike yapmadım desin yine kimse inanmaz
sıkıntıda burda.
Rasim Ozan Kütaylı gibileri görüp dinledikçe yapmaya çalıştıklarını gördükçe Fenerbahçe sevgim ve masumiyete inancım daha da artıyor.Eksik olmasın.
Gün gelir de diğer rakip taraftarların klubu cemaat ile böyle büyük bir medya savaşı içine girerlerse ancak o zaman anlarlar beni.
Ali İpek suçsuzsa dahi şu hal ve tavırlarıyla kesinlikle şüpheye düşürüyor.Bravo kendisine.
Ne güldüm yaAdam "yatcam uyucam" diyip telefonu kapattı
Zaten biri konuşurken öbürü araya giriyor felan felaket bir yayın var. Telegol vol 2.
izleyenlere soruyorum, ''6 sene önce yaşanmış bir olayı burda anlatacak kadar enayi miyim'' dedi mi ali ipek?
(/s)
Dedi.
Onun da bilipte söylemediği çok şey var. Bi ara konu Aziz Yıldırımın "Ligde kaldınız maçı bırakın" dediğine geldi, başkanda kem küm edip "Birşeyler konuşuldu ama bende başka birinden duydum" dedi. Kim dedi diyorlar yine kem küm edip nerden hatırlıyım diyor. Yahu böyle önemli birşey olurda hatırlanmaz mı![]()
Onu kesin olarak yalanladı.
Yani maçı bırakın demediğini söyledi yayından duyar duymaz onu, sesinin rengi de koyulaştı öyle birşey olmadı diye.
Denizli'nin düşmeyeceği 80 de belli oldu sanıırım 80 den sonra Aziz Yıldırım bunu der mi sence ?
Dese ve yapmak istese mümkün duruyor mu ? Dakika 80 olmuş başkan inip yatın Fener'e diye emir mi verecek Aziz Yıldırım veya x kişisi bunu isteyebilir mi niyeti olsa bile.
Sonuç olarak Aziz Yıldırım'ın meşhur itirafçısınn röportajı yayınlandı ve programa bağlandı. Ben işin bu tarafına, adamın söylediklerine bakarım. Programın videosu yarın eklenir sanırım sitesine, burada paylaşacağım zaten. Burada konu Aziz Yıldırım'ın bahsettiği mektup ve sözde Denizlispor amigosu. Sözde amigonun yazdığı mektupta iddia edilenler doğru mu değil mi net bir şekilde ortaya çıktı önemli olanda o.
Koskoca Fenerbahçe'nin başkanı olarak hiç mi araştırmazsın bu sözde amigo kimdir necidir lafına itibar edilir mi diye. Nasıl böyle saçma sapan bir mektupla gaza gelip kendini bu duruma düşürürsün enteresan cidden.
Dostum sen sanırım Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını dinlemedin yada tam metni okumadın bak şimdi olay şöyle:
Aziz Yıldırım amigo hakkında kullandığı ifade bu.Bunun ardından ve öncesinden de anlatmaya çalıştığı başka birşey.Burda amacı Galatasaray ın teşviğini bu kişi üzerinden ispatlamak değil.Bu açık yanı bir amigo bana mesaj çekiyor ben cezaevindeyken de Metris’e geldi, 10 Mayıs 2012’de geldi. Para geldi, döviz bozdurdum dedi ve her türlü tanıklılık yapmaya hazırım diyor. Biz bunu mahkemeye verdik, bir işlem yapılmadı.
Ama nedense kamu oyu ısrarla böyle algılıyor.
Bu kısmın öncesinde ve sonrasında da anlatmaya çalıştığı şey yargının taraflılığı.
Bu adam Aziz Yıldırım'a mektub da doğru söylemiştir yalan söylemiştir konusu o değil.Elimizde böyle bir ifade varken, tanıklık yapacağını söylemesine rağmen mahkemeye başvurmamıza rağmen mahkemenin bunu reddetmesini eleştiriyor gündeme getiriyor Aziz Yıldırım.Yine Denizli den başka bir memurun itirafı tanıklığı olduğunu reddedildiğini söylüyor.
Dava ile ilgili bir detay sonuçta mahkemenin kesinlikle dinlemesi gerekir gelir anlatır doğru bulursun dikkate değer bulursun veya mektup da yazdığından çark eder başka şey anlatır yine kararı ona göre verirsin.
Aynı şey Trabzonspor olaylarında da geçerli karabüklü gazetecinin bülent atamanın gelen teşvikten bu emenike şerefsizine bir kuruş vermeyeceğim herkes bilsin diye bağırdığını farklı farklı kişilerden teyit ettirdiğini söylüyor.Aziz Yıldırım bu adamın mahkemece dinlenmesini bildiklerinin araştırlmasını talep ettik diyor bu da reddedildi diyor.Bazı sivaslı topçuların dinlenilmesini trabzondan teşvik geldiğine dair ifadeleri olduğunu iletiyor mahkemeye, buda reddiliyor.
Yani burda bu yapılanların bu davanın tek amacının sade ve sadece Fenerbahçe olduğunu kamuoyuna yada biz Fenerbahçe'lilere anlatmak istiyor.
Kamu oyu işine geldiği gibi anlıyor basın da sapıttırıyor eksik olmasın sonra da böyle yorumlar ortaya çıkıyo.
Eğer amaç futbolu şikeden teşvikden temizlemek olsa, mahmekelerin hakimlerin savcıların tutumlarının böyle olmaması gerektiğini açıklıyor anlamayı bilene.
Başka bir amigo bağlandı yayına, bu sözde amigo için "amigo falan değil, bu Fenerbahçe'li "Rambo" var ya, onun gibi bir şey" dedi. "Başkandan yöneticilerden beyaz eşya istedi, almadılar bozuldu" dedi.
Dönemin Denizlispor kaptanı ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Yusuf Şimşek de bağlandı ve benzer şeyler söyledi. Kendisini sürekli bir şeyler isteyerek rahatsız ettiğini en sonunda telefonlarına çıkmamaya başladığını söyledi. Peki gerçekten amigo muydu sorusuna "yani, sağda solda onun bunun yanında takılan biriydi" dedi.
Dönemin Denizlispor başkanı bağlandı benzer şeyler söyledi.
Programın sunucusu sözde amigonun meczup olduğuna dair bir sürü tweet mail vs geldiğini söyledi.
Sözde amigo gitmiş rapor almış, zaten röportajda ilk onu gösteriyor "ben meczup değilim" diye. Para gördün mü: Yok. Teşvik geldiğine emin misin: Yok. Boş çanta vardı onu sallıyorlardı diyor. Ordan kurmuş senaryoyu. Kaleci Hamidou paramı aldım gidecem gibi bir şeyler demiş. Her ne hikmetse futbolcular teşvik alacak, sonra gelip kendisine anlatacaklar![]()
@GebzeLi1907
metni baştan sona okudum FB resmi sitesinden.
Benim mesajımı da okumanı isterim.Aziz Yıldırım orada yargının iki yüzlülüğünü anlatmak için bunlardan bahsetti.
Bir üstteki mesajına ithafen ise;
Ben adamın bilerek itibarsızlaştırıldığını düşünüyorum.Ahmet Çakar çok iyi çizdi potreyi yarın nete düştüğünde izlerken Rasim Ozan'ın böğürmelerinden çok Ahmet Çakar'ın yorumlarına kulak vermeni öneririm.
Adamın her lafını kesip ağzına tıktılar Rasim Ozan ile Sinan Engin.
Ali İpek in tutumlarına ne diyeceksin ? Masumsa bile şüpheleri daha da üzerine çekti şu tavırlarıyla.Hiç bir soruya cevap vermiyor ters ters atar yapıyor.Ben enayimiyim bunları anlatayım mahkeme mahkeme gezeyim sonra deyip telefonu kapıyor ?