izleyenlere soruyorum, ''6 sene önce yaşanmış bir olayı burda anlatacak kadar enayi miyim'' dedi mi ali ipek?
izleyenlere soruyorum, ''6 sene önce yaşanmış bir olayı burda anlatacak kadar enayi miyim'' dedi mi ali ipek?
(/s)
Dedi.
Onun da bilipte söylemediği çok şey var. Bi ara konu Aziz Yıldırımın "Ligde kaldınız maçı bırakın" dediğine geldi, başkanda kem küm edip "Birşeyler konuşuldu ama bende başka birinden duydum" dedi. Kim dedi diyorlar yine kem küm edip nerden hatırlıyım diyor. Yahu böyle önemli birşey olurda hatırlanmaz mı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Onu kesin olarak yalanladı.
Yani maçı bırakın demediğini söyledi yayından duyar duymaz onu, sesinin rengi de koyulaştı öyle birşey olmadı diye.
Denizli'nin düşmeyeceği 80 de belli oldu sanıırım 80 den sonra Aziz Yıldırım bunu der mi sence ?
Dese ve yapmak istese mümkün duruyor mu ? Dakika 80 olmuş başkan inip yatın Fener'e diye emir mi verecek Aziz Yıldırım veya x kişisi bunu isteyebilir mi niyeti olsa bile.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved