Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
Kerim Frei kim ?
Hakan Balta milli takımın as oyuncusu diyordun. 2-3 dandik maçta Hasan Ali oynadı diye hemen as mı oldu diyordun. Hasan Ali milli takımın yedek sol beklerinden biri diyordun. Ne oldu? Gördüğün gibi Hakan Balta yok. Fanatizm yapan ben miyim, sen misin? Hakan Balta'yı yeni yapılanmada A.Avcı düşünmüyor demiştik o kadar ama ciddiye almamıştın.

Milli kadroyu beğenmedim açıkçası. Üç büyükler dışında takım mı yok Allah aşkına? Alper Potuk neden kadroda yok? 2 yıl öncenin şampiyonu Bursaspor'dan bir tane bile futbolcu yok. Çok basit bir kadro seçimi olmuş, üç büyüklerdeki oynayan adamları almış, gerisi yok.

M.Topuz'un kadroya neden alınmadığını da anlamadım, bu adama kastları var herhalde hiçbir şekilde almıyorlar.

Beşiktaş'tan Necip, G.Saray'dan Emre Çolak'ın olmaması da apayrı saçmalık. İkisi de gelecekte bu takımın önemli isimleri olacakken kadroya almamak çok büyük hata. Ayrıca yine Sinan Bolat neden yok, onu da anlamış değilim.

--

Edit:

Selçuk-Emre-Nuri
Solda Arda-Sağda Hamit.
Burak

Yada orta sahayı Selçuk-Nuri yapıp İleri hattı Arda-Pektemek-Burak-Umut'ta olabilir.
Kurduğun orta sahalar çok ofansif kaçıyor, savunma zaafiyeti ortaya çıkar, kesici adam şart. Selçuk-Emre-Nuri-Topal dörtlüsünden ikisini oynatır (M.Topal kesin oynar, yanına birini ilave eder), ileriyi de Hamit-Arda-Sercan-Burak ile kurar.

Mantıklı olan; Hamit-Topal-Selçuk-Sercan / Arda-Burak olur ileri hat.

Nuri fazla forma şansı bulamadığı için kendi takımında bence yedek kalmalı, Selçuk daha formda ve ileri hatla uyumu daha iyi. Emre'yi de seçebilir hoca. Ama kesin Topal oynar, Emre-Selçuk olursa çok ofansif olur, ileriyi iyi çıkarız ama savunma olmaz.