1 ile 30 arası toplam 659 sonuç

Konu: Yeni Los Galacticos Avrupa'yı Sallayacak ! [ Real Madrid - 11. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Oliveira , Hummels ,Shmelzer ,götze ,ilkay ve benderi kesinlikle kadroda tut. Bunlar senin demirbaşın olmalı. Ayrıca alabilirsen benderin kardeşini al.Sağ bek olarak romario yu alabilirsen süper olur. Bende 2019 dayım dortmunla çok güzel bir kadro kurdum ve bu söylediğim adamlar beni başarıdan başarıya götürüyor. Benim şanslı olduğum tek şey geldiğimde hepsi takımdaydı çilek olarakta Fierro vardı. Sende aynısını yapabilirsin bence. Başarılar....
    Last edited by kasım akdemir : 09.Ağustos.2012 at 18:37 Reason: Oliveira yı unutmuşum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    Yıl olmuş 2016 , Barça hala yeniyor.
    Barca harbiden hala iyi. Ne zaman duracaklar merak ediyorum. Bu arada Barca kalesini Volkan Demirel koruyor.
    Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Oliveira , Hummels ,Shmelzer ,götze ,ilkay ve benderi kesinlikle kadroda tut. Bunlar senin demirbaşın olmalı. Ayrıca alabilirsen benderin kardeşini al.Sağ bek olarak romario yu alabilirsen süper olur. Bende 2019 dayım dortmunla çok güzel bir kadro kurdum ve bu söylediğim adamlar beni başarıdan başarıya götürüyor. Benim şanslı olduğum tek şey geldiğimde hepsi takımdaydı çilek olarakta Fierro vardı. Sende aynısını yapabilirsin bence. Başarılar....
    Yorum ve öneriler için teşekkürler. Dikkate alacağım sene sonunda.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri