Kadro çok iyi abi.Blackburn'le oyna o kadar , gel Dortmund'la al ŞL'yi.![]()
Kadro çok iyi abi.Blackburn'le oyna o kadar , gel Dortmund'la al ŞL'yi.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
kadro iyi sen bu takımla Ş.L. alırsın başarılar.
İnşallah hocam.
Sağol kardeşim. Daha ülke gezeceğiz.
Kadro sağlam oldu cidden. Umarım Avrupa'dan kupa getirebiliriz.
Kime niyet, kime kısmet.
İnşallah.
Ben de istiyorum.![]()
TariboWest
Yıl olmuş 2016 , Barça hala yeniyor.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Oliveira , Hummels ,Shmelzer ,götze ,ilkay ve benderi kesinlikle kadroda tut. Bunlar senin demirbaşın olmalı. Ayrıca alabilirsen benderin kardeşini al.Sağ bek olarak romario yu alabilirsen süper olur. Bende 2019 dayım dortmunla çok güzel bir kadro kurdum ve bu söylediğim adamlar beni başarıdan başarıya götürüyor. Benim şanslı olduğum tek şey geldiğimde hepsi takımdaydıçilek olarakta Fierro vardı. Sende aynısını yapabilirsin bence. Başarılar....
Last edited by kasım akdemir : 09.Ağustos.2012 at 18:37 Reason: Oliveira yı unutmuşum
İlk devre tamamlandı. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Fakat Almanya Kupası'nda sürpriz bir şekilde Mainz'a elendik ve hayal kırıklığı yarattık. Transfer döneminde takviye yapmayı düşünmüyorum. Belki takımdan ayrılacak 1-2 oyuncu olabilir.
TariboWest
Abi yeter.
Ne biliyim abi benim aklım hala BlackB'de.
Inter hayırlı olsun. Buluştunuz yine Lewandowski ile.![]()
Ya Ümit hocam senin loyality 0 ben diyim sana![]()
Valla hocam hayranım bu kulüp temponaBence çok başarılı bir sezon geçirmişsin Dortmund'la da, Inter'e gitmeyi sonuna kadar hak etmişsin. Adana'yla Şampiyonlar Ligi'ni alırsak ben de böyle bir dünya turu yapacağım
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Avrupa'daki Şampiyonlar
İngiltere : Manchester City
İtalya : Milan
İspanya : Real Madrid
Almanya : Bayern Münih
Türkiye : Beşiktaş
Şampiyonlar Ligi : Barcelona
Avrupa Ligi : Blackburn
TariboWest
Açık olan liglerin hepsinde şampiyon olma hedefim var. Bundesliga'da başaramadım bunu o yüzden İtalya'ya öncelik verdim. Sonra İspanya ve Almanya kalıyor geriye. En son da Fenerbahçe ile kariyeri sonlandırmayı düşünüyorum. Eğer bu şekilde devam edersem en uzun kariyerimi oynayabilirim.![]()
TariboWest