1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Mert iyidir iyi bakmayın geçen ki maça bir anda ısınmadan doğru düzgün,derbi maçına dahil oldu.

Tek artımız Kaleciler zaten.
    Mert iyimiydi?

Kuznim koyu Fenerlidir.Nize geldi izledik Volkan sakatlandı çıkarken aynen 'Oğlum Volkan yoksa siz kupayı unutun' dedim.Daha 5 dk olmadı Mert'ten ilk hata geldi.Kupanın kaybedilmesindeki en büyük faktör Volkan'ın çıkışıdır bence.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Mert iyimiydi?

Kuznim koyu Fenerlidir.Nize geldi izledik Volkan sakatlandı çıkarken aynen 'Oğlum Volkan yoksa siz kupayı unutun' dedim.Daha 5 dk olmadı Mert'ten ilk hata geldi.Kupanın kaybedilmesindeki en büyük faktör Volkan'ın çıkışıdır bence.
    bi noktada dediğe katılıyorum Volkan olsaydı maç öyle olmazdı fakat giden kupa olsun Mertin canından önemli değil kupa. Kaybetmediğimiz şey değil yani . Mertin canı sağolsun

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    bi noktada dediğe katılıyorum Volkan olsaydı maç öyle olmazdı fakat giden kupa olsun Mertin canından önemli değil kupa. Kaybetmediğimiz şey değil yani . Mertin canı sağolsun
    Mert'in kendisine bir lafım yok zaten.Kaleciler oynayarak daha iyi olurlar oda zamanı gelince sürekli oynarsa daha iyi olacaktır.

Ya bende o mantıktayım kuapalar hep var kazanılır elbet.Bizim ülkede bu böyle değil ama genel kesimde gençler mesela hiç değerlendirilmez.Salih mesela oynasaydı orta alanda dün oynayanlardan daha kötü oynayacağını sanmıyorum.Ama Salih çıksaydı herkes bombalardı hocayı.

Mesaj Yetkileri