Sayfa 225 / 447 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
6,721 ile 6,750 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Demek ki kalenin devreme zamanı geliyor, umarım Volkan ameliyat olmadan atlatabilir sakatlığı, ameliyat olursa da, önümüzdeki 8-10 senenin kalecisi olabilecek mi Mert bunu göreceğiz. Volkan kariyerinde her sene zirve yaparak ilerliyordu, eksikliği kesinlikle hissedilecek.

Ertuğrul geri çağrılabiliyorsa geri çağırsınlar, Mert yerine onu deneyelim, eğer ameliyat olursa Volkan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Demek ki kalenin devreme zamanı geliyor, umarım Volkan ameliyat olmadan atlatabilir sakatlığı, ameliyat olursa da, önümüzdeki 8-10 senenin kalecisi olabilecek mi Mert bunu göreceğiz. Volkan kariyerinde her sene zirve yaparak ilerliyordu, eksikliği kesinlikle hissedilecek.

Ertuğrul geri çağrılabiliyorsa geri çağırsınlar, Mert yerine onu deneyelim, eğer ameliyat olursa Volkan.
    Mert yerine neden başkasını deneyelim? Mert, Volkan'ın 23 yaşındaki halini düşünürsek fersah fersah önündedir. Bir maç ile ipi çekilecekse işimiz var... Kaldı ki Mert'in yaptığı hatalardan 30-40 tane yaptı Volkan son 2 sezon hariç.

Fenerbahçe alt yapı takımlarının hepsinin oynadığı dönemde göz bebeğiydi mert.Eğer Volkan'ın sakatlığı uzun sürecekse yerine düşünülecek ilk ve tek alternatiftir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ertuğrul'un daha potansiyelli olduğunu düşünüyorum, Mert ya da Ertuğrul olması sorun değil, yedekte Serkan olacağına Ertuğrul olsun.

Volkan'dan böyle bir sakatlık beklemiyordum, o sebeple 2-3 sezon daha zirvede olur, bu dönemde de Mert iyi bir yedek olarak devam eder, Volkan artık misyonunu tamamladığında da Ertuğrul kaleyi alır diye düşünüyordum, o nedenle bilinçaltımda Volkan'dan sonra Ertuğrul olmalı kalmış muhtemelen.

Yoksa Mert'in dün yaptığı hata umrumda değil, Fenerbahçe kalesini layıkıyla koruyacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben de alt yapılarda Mert'in çok tutulduğunu,göz bebeği olduğunu duymuştum. Hatta zamanında barcelona alt yapısına gidecekken son anda aksilik çıktığını falan.Bu ikincisi yanlış bilgi olabilir ama Mert bir Recep Biler değil.

Ertuğrul süper ligde çok maça çıktı ve baskısı nispeten az olan bir samsunspor ile o yüzden bizim çocuk iyi kaleci dedik ama Mert'i kesemez.Bana kalırsa Volkan'ın sakatlığı 6 ay falan sürerse Volkan'da kesemez Mert'i.

Engin sakatlanır Rüştü...Rüştü sakatlanır Volkan...Volkan sakatlanır Mert gibi bir döngü işte.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    stoch gibi bir futbolcunun hala ilk 11'e monte edilmesini konuşuyorsak, ölmüşüz de ağlayanımız yok.

sebebi aykut hocadır tabi.
    Arkadaşımla Krasic transferini konuşurken şöyle bir tespitte bulunduk vede gerçekten de gidişat onu gösteriyor.

Krasic'in gelmesiyle Stoch'un işi daha da zora girdi çünkü Aykut hoca iki kanattan birinin mücadele eden,ortasahaya yardımcı olan oyuncu olmasından yana.

Aykut hoca sağda Mehmet Topuz'u solda Krasic'i oynatır, Stoch yine yedek kalır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

krasic mehmet topuz'dan daha az pres yapmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan'ı kimse kesemez şu an. İsterse 1 yıl oynamasın gelir o kaleyi alır. Tıpkı Onur'un bu sene kaleyi Tolga'dan geri alacağı gibi.

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    krasic mehmet topuz'dan daha az pres yapmaz.
    Kesinlikle katılıyorum .

Ben krasici daha bireysel oyuncu zannediyordum dün 15 dakika izledim daha takım oyuncusu gibi mücadele gücü yüksek

Stocha gelince rıdvan dilmen tabiriyle papatya falı gibi oynar oynamaz oynar oynamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Krasiç'in ciğer konusunda Topuz'dan eksiği yoktur fazlası vardır arkadaşlar emin olun. Sırf bize karşı CSKA'da oynadığı iki maçta da hayran bırakmıştı kendisine herkesi. Adamın kondisyonu muazzam. Fit duruma geldikçe üstüste iki maç yap deseniz yapar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Stoch- Krasic bir arada oynar diyosunuz yani kanatlarda? Aykut Kocaman'ın oyun anlayışı üzerinden düşünürsek tabi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Volkanın sakatlığı çok çok kötü oldu altyapıdaki Erten çıkacak artık 3.kaleci olarak.

Sakatlığından dönüşte acaba aynı performansta olabilecekmi omuz önemli bir bölge vala çok sıkıntı çekebiliriz.

Merte güveniyorum ama bakalım Volkanın olması bize güven veriyordu Mert genç maçlara tedirgin çıkabiliriz inş güzel çalışırda korkmayın hissi uyandırır.

Orta saha almayacaksa Mehmeti ortada denemeyi akıl edebilir inş sevgili Aykut hoca !

-------------------------------Mert--------------------------------
    GG--------------Yobo--------------Egemen-------------Hasan
    -----------------------------Topal--------------------------------
    ----------------------Topuz-------Salih---------------------------
    Krasiç-------------------------------------------------------Stoch
    -----------------------------Kuyt------------------------------------

veya

-------------------------------Mert--------------------------------
    GG--------------Yobo--------------Egemen-------------Hasan
    -----------------------------------------------------------------------
    ----------------------Topuz-------Topal---------------------------
    Krasiç-------------------------------------------------------Stoch
    -------------------------Kuyt------Sow-----------------------------

Bana 2. kadro daha güzel geliyor en azından gol atarız pozisyon buluruz

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Mert iyidir iyi bakmayın geçen ki maça bir anda ısınmadan doğru düzgün,derbi maçına dahil oldu.

Tek artımız Kaleciler zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Mert iyidir iyi bakmayın geçen ki maça bir anda ısınmadan doğru düzgün,derbi maçına dahil oldu.

Tek artımız Kaleciler zaten.
    Mert iyimiydi?

Kuznim koyu Fenerlidir.Nize geldi izledik Volkan sakatlandı çıkarken aynen 'Oğlum Volkan yoksa siz kupayı unutun' dedim.Daha 5 dk olmadı Mert'ten ilk hata geldi.Kupanın kaybedilmesindeki en büyük faktör Volkan'ın çıkışıdır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bana kalırsa fenerbahçe türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip ancak takım olarak şu an galatasaray daha iyi

çünkü makineyi çalıştıracak en önemli parça , selçuk inan , bizde emre'ydi , emrenin yerinin mutlaka dolması lazım.

ortasaha en önemli mevki , idare eder bir sol bek veya idare eder bir kanat , hatta idare eder forvet , stoperle bile oynarsınız ama , bu taktikte , Alex oynayacaksa eğer , defans - forvet arasında çok uzun mesafeler oluyor.oynayamazsınız.

Eldeki oyuncular yetmez mi ? Alex'i kesersen yeter ama 3'lü orta saha yapman gerekir ,

topuz - topal - cristian ama bu sefer kuyt veya sow kesik yer.

onun için orta saha şart ve kuyt - alex - sow , 3'ü değişmeli oynayacak daha çok kuyt alex'in bölgesinde oynayacak - bu 3'lü sürekli değişerek , maça , takıma göre oynayacaklar ve bize çok rahat bir şampiyonluk getirecekler.

ciddi şekilde takımın tek eksiği , takımı takım yapacak tek bir eksik var , onun dışında ne motivasyon ne başka sorun yaşarız , her bölgedeki oyuncularımız rakiplerimizden kaliteli.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Mert iyimiydi?

Kuznim koyu Fenerlidir.Nize geldi izledik Volkan sakatlandı çıkarken aynen 'Oğlum Volkan yoksa siz kupayı unutun' dedim.Daha 5 dk olmadı Mert'ten ilk hata geldi.Kupanın kaybedilmesindeki en büyük faktör Volkan'ın çıkışıdır bence.
    bi noktada dediğe katılıyorum Volkan olsaydı maç öyle olmazdı fakat giden kupa olsun Mertin canından önemli değil kupa. Kaybetmediğimiz şey değil yani . Mertin canı sağolsun

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mert daha genç hatasız kul yoktur olur öyle Volkan'ın Schalke örneği var mesela ama yılmadı her sene daha da güçlendi ve şimdi bu halde Volkan olsa kupayı alamayabilirdik belki de...Mert'e yüklenmemek lazım o da zamanla Volkan gibi olabilir belki...Ama bence Ertuğrul daha iyi konumda Mert'ten Samsun'da çok maç oynadı tabi bundan dolayı...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    bi noktada dediğe katılıyorum Volkan olsaydı maç öyle olmazdı fakat giden kupa olsun Mertin canından önemli değil kupa. Kaybetmediğimiz şey değil yani . Mertin canı sağolsun
    Mert'in kendisine bir lafım yok zaten.Kaleciler oynayarak daha iyi olurlar oda zamanı gelince sürekli oynarsa daha iyi olacaktır.

Ya bende o mantıktayım kuapalar hep var kazanılır elbet.Bizim ülkede bu böyle değil ama genel kesimde gençler mesela hiç değerlendirilmez.Salih mesela oynasaydı orta alanda dün oynayanlardan daha kötü oynayacağını sanmıyorum.Ama Salih çıksaydı herkes bombalardı hocayı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaleciler için böyle büyük maçlardan önce en önemli şey kendini hazırlamak iyi konsantre olmaktır Mert de bu maça pek dahil olacağını düşünmüyordu herhalde herkes gibi.

Gökhan Gönül omuzdan dolayı sıkıntı yaşar, Volkan'ın omzu çıkar takımda ne Gökhan Zanlar varmışta haberimiz yokmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mert tam amatör gibiydi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Mert' e yüklenmemek lazım. Kaleciler 28-29 undan sonra gerçek kaleci olur derler. Mert' in oynayacağı uzun yıllar var önünde. Bu kadar yıl varken 1 derbi 1 kupa potansiyelli bir kaleciyi kazanmak için feda edilebilir bence.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Mert'i bir maçla yerin dibine sokmayın.Geçen sene oynadığında müthiş maçlar çıkardı.Yazın milli takımda oynadığında çok iyiydi.Ben Mert'e güveniyorum.Maç eksiğini giderdikçe daha iyi olacaktır

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

önümüzdeki mac yine canerle baslar simdi bu adam 2 tane penalti yaptirdi ona ragmen stochu yedek bekletir görürsünüz bak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Maç esnasında Mert'e kızdım ancak Volkan'ın ilk zamanları geldi aklıma.Sustum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006

Aynı nakarat

G.Saray-F.Bahçe Süper Kupa finalinde yaşananlar, lig öncesi yine ‘endişeli’ bir bekleyişe neden oldu. Küfürler, kartlar, yabancı maddeler havada uçuştu. Bilanço: Engin Baytar’a 8-10 maç ceza gelebilir. Aslan ve Kanarya’ya da ceza kapıda

KÜFÜRLER DE RAPORDA

G.Saray-F.Bahçe arasındaki Süper Kupa finali ilginç görüntülere sahne oldu. Taraflar maçtan önce tribünlere kol kola gitmesine karşın, mücadelede küfürler ve hakaretler ‘gırla’ gitti. Bu görüntüler, yeni sezon öncesi yine ‘tehlike sinyalleri’ verdi. İşte el ele kol kola başlayıp gergin biten derbiden geriye kalanlar: Kırmızı kart öncesi hakem Cüneyt Çakır’ı 2 eliyle sert şekilde iten Engin’in, kırmızı kart sonrası Çakır’ı bu kez omuzlarından tutarak sürüklemesi ve “Allah senin belanı versin. Allah seni kahretsin” demesi nedeniyle, son yılların en ağır cezasını alacağı öğrenildi. Sahadan çıkmakta direnen Engin’in, 4. hakem Süleyman Abay’a da ağır küfürler ettiği ve “Şerefsiz hakamler maçı katlettiniz” ifadelerini kullandığı belirtildi. Engin’in ayrıca F.Bahçe tribünlerine yönelik el-kol hareketlerinde bulunduğu ve “Hepinizin a... s... O... ç...” şeklinde bağırdığı da raporlarda yer aldı. TFF’nin hakkında işlem başlattığı Engin’e, talimat gereği 8 ila 10 maç arası ceza gelebilir. Engin’den, bugün savunma istenecek, perşembe günü de cezası belli olacak.

FENERBAHÇE İSYANLARDA

Sarı-Kırmızılı taraftarlarının sahaya çok sayıda meşale atması ve oyunun 2 kez durması nedeniyle, Sarı- Kırmızılı ekip de Disiplin Kurulu’na gönderilecek. Yine Cimbom tribününde bulunan taraftarların, sahaya çok sayıda ‘idrar torbası’ attığı da temsilci raporlarında yer aldı. İftar öncesi tribünlere gelen bazı taraftarların, yanlarında bulundurdukları poşet ve torbalara idrarlarını yapmaları ve bunları sahaya atmaları büyük şaşkınlık yarattı. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda gösterdiği üstün başarıyla takdir toplayan hakem Cüneyt Çakır, şampiyona sonrası yönettiği ilk maçta tepkilerin odak noktası oldu. Özellikle Fenerbahçe camiası, Cüneyt Çakır’ı çifte standart uygulamakla itham etti. Çakır’ın yurt dışında ayrı, yurt içinde ayrı maç yönettiği iddiasında bulunan Sarı- Lacivertliler, Hollandalı yıldızları Dirk Kuyt’a yapılan harekete faul verilmemesini ‘inanılmaz bir hata’ olarak niteledi. Ayrıca son dakikada G.Saray lehine verilen penaltı kararının da ‘son dece ağır olduğu’ görüşü öne sürüldü.

KOCAMAN: YAZIKLAR OLSUN

Maç öncesi “Sonuç ne olursa olsun maçtan sonra Terim’in yanına gideceğim” diyen Aykut Kocaman da sinirlerine hakim olamadı. Kocaman’ın maçtan sonra Çakır’ın yanına gidip “Hepiniz aynı tezgahın içindesiniz. Yazıklar olsun” diye bağırdığı da raporlara geçti. Kocaman’a da ceza gelebilir. Kaleci Volkan’ın Çakır’a hakaret ettiği şeklindeki iddialar raporlarda yer almadı. F.Bahçe tribünlerinden de sahaya çok sayıda yabancı madde atılması nedeniyle, Sarı- Lacivertli ekip de Disiplin Kurulu’na gönderilecek. G.Saray’ın yanı sıra F.Bahçe’ye de ağır para cezası gelecek. Hakem yorumcuları ikiye bölündü ve Çakır’ın verdiği kararlarla ilgili ortak görüşe varamadı. Özellikle Cristian’ın topu elle oynaması ve penaltı kararı, farklı yorumlara yol açtı. Kupa töreni sırasında yaşanan kargaşa ve izdiham nedeniyle çirkin görüntüler ortaya çıktı. Saha ana-baba gününe döndü. G.Saraylı futbolcular görüntü vermekte zorlandı. Organizasyon bozukluğu nedeniyle tatsızlıklar ortaya çıktı. Medya ve yöneticiler ezilme tehlikesi yaşadı.

http://www.htspor.com/futbol/haber/767960-ayni-nakarat

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    önümüzdeki mac yine canerle baslar simdi bu adam 2 tane penalti yaptirdi ona ragmen stochu yedek bekletir görürsünüz bak
    Caner milli maçta oynar da penaltı yaptırırsa vay haline

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Caner milli maçta oynar da penaltı yaptırırsa vay haline
    Penaltı yaptırma konusunda çok formda
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Volkan a çok üzüldüm. Gecmis olsun, umarım uzun süre sürmez.

Stoch konusunda maalesef size katılmıyorum. Bu adam oynadığında oynuyor ama oynamadığında çekilmez bir hal alıyor. Çok çabuk top kaybediyor. Forvet gibi oynuyor, kötü oynadığında 10 kisi kalmış gibiyiz. Mehmet'in gg ye yaptıgı boşluk yaratmaları hiç yapmıyor hasan için. Bunları geçtim , bu ortasahayla iki kanadın hücum oyuncusu olamaz bence. Hadi ortasahaya Topuz'u koydun diyelim yanına kimi koyarsan koy bu takım kaldırmaz Stoch-krasic ikilisini. Bence transfer yoksa Stoch da yok. Çok canımız yanar. Ben transfer yapmayacağımızı inanmıyorum , inanmak istemiyorum.

Ek: topal o kadar fiyaskoydu ki Allah yardımcımız olsun ne diyim.
    gs arta sahası kaldıyorda fener niye kaldırmıyor anlamıyorum gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Penaltı yaptırma konusunda çok formda
    Bizde oynarken Atletico maçındada penaltı yaptırmıştı. Önemli maçlarda yapıyor hep.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yuh arkadaş fiyatlar ne böyle

18 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45'te oynanacak olan Elazığspor-Fenerbahçe maçının biletleri Çarşamba günü satışa çıkacaktır.

Bilet fiyatları şu şekilde;
    Kale Arkası Biletleri:55 TL
    Açık :105 TL
    Kapalı A Fenerbahçe:255 TL
    Kapalı B Elazığspor :105 TL

Kapalı B Elazığspor taraftarlarına ayrılmıştır ve kimlik kontrolü ile satış yapılacaktır.

Kale arkaları,Açık ve Kapalı A Tribünü Fenerbahçe taraftarlarına satılacaktır.

Mesaj Yetkileri