çok güzel transfer oldu culio , yazık adama oynuycam sanıyordu galatasarayda , maça çıkmadı ama işte 1 sene galatasarayda olacak performansı sergilemesine rağmen idmanlarda yetersiz diye yollanmış , hayırlısı olsun , güzel futbolcu.
çok güzel transfer oldu culio , yazık adama oynuycam sanıyordu galatasarayda , maça çıkmadı ama işte 1 sene galatasarayda olacak performansı sergilemesine rağmen idmanlarda yetersiz diye yollanmış , hayırlısı olsun , güzel futbolcu.
Kaka gelirse 4-3-1-2'ye dönülür.Taktiğiyle,hocasıyla al sana 2000 ruhu![]()
Maçlar devam ederken niye çağırdın Ordu'dan demezler mi adama? Ama demezler, çağırmadık, kendi geldi, vs vs vs...
"YÜCE ATATÜRK"
Yine başladık. Fatih Terim çok güzel açıkladı mevzuyu aslında ama, izlemek isteyenler Fatih Terim ayarı isimli videodan tekrar bilgi ve fikir sahibi olabilirler.
Geçen sene Arda kalacak diye gönderildi Culio, Arda gitti mecburen transfer oldu, Riera alındı. Riera bu sene kadroda, talibi yok, gönderilemiyor. Üstüne Amrabat transfer edildi, Culio, Riera, Amrabat 3 yabancı, 3 sol açık. Culio için muhabirler kampın başından beri yetersiz kalıyor diyor, hazırlık maçlarını izlediyseniz görürsünüz zaten bunu çok net.
Galatasaray kiraladığı oyunculara bana karşı oynayamaz diye madde bile koydurmuyor. Daha neyin muhabbeti yapılıyor bir anlasam, kendinize yapıldığında isyan ettiğiniz şeyleri başkalarına yapmanız sizin samimiyetsizliğinizi gösterir.
Başkalarını kolayca itham ettiğiniz konular başınıza geldiğinde farklı yorumlamak da bir samimiyetsizlik göstergesidir bence.
Gönderilip gönderilmemesi ya da 3 yabancı 5 yabancı olayı değildi demek istediğim. Culio oynasa da Ordu yenemezdi ya da oynayıp oynamaması da değil, kiralık adama oynayamayacak maddesi koydurtup koydurtmamak da değil ki (bunu başka yerde tartışabiliriz, madde koyulması etik mi değil mi diye ama madde koyulup da oynamasa maçtan önce kaçmasından iyidir), bir sezon önce olsa rollerde Fenerbahçe olsa muhtemelen dıdısının dıdısının dıdısıyla telefon görüşmesi çıkardı ve muhtemelen de hem oyuncu hem Fenerbahçe ceza almış olurdu.
"YÜCE ATATÜRK"
"BAZI" klupler kiraladigi oyuncuyu kendi takimina bile oynatmiyor niye bilmiyorum gol atcak falan diyemi acaba ama galatasaray bu maddeyi bile koydurmuyor.
Arkan: "G.Saray isterse Kaka'yı alır"
SPORX ÖZEL - Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, sadece Türk spor basını değil Avrupa basınında da geniş yankı uyandıran Brezilyalı süper yıldız Kaka hakkında Sporx.com'un sorularını yanıtladı.
"1 AY ÖNCE DE GÖRÜŞTÜK, ŞİMDİ DE GÖRÜŞÜYORUZ"
Kaka'nın Galatasaray'a transferi hakkında Sporx.com'a konuşan Refik Arkan, "Galatasaray isterse Kaka'yı alır" dedi. Aynı sözleri daha önce Hamit Altıntop'un Galatasaray'a transferi sürecinde de dile getiren Arkan, "Galatasaray, Melo ile görüştüğü gibi Kaka ile de görüşüyor. Bunlar yeni gelişmeler değil. Kaka için 1 ay önce de görüşme yaptık, hala da bazı görüşmelerimiz var. Oluşan şartları değerlendiriyoruz, bakacağız. Galatasaray isterse alır. Başkanımız Ünal Aysal'ın İstanbul'a dönmesini bekliyoruz, daha sonra bu konudaki karar verilecek. Çilek olabilir" dedi.
http://live.sporx.com/futbol/superli...n=IcerikPaylas
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
İsterse alır ne demek yahu? Kaka'yı istememek gibi bir durum olabilir mi? Yemişim sistemi falan, Kaka yahu ismi geçen futbolcu, burun kıvıran futbola ihanet eder bence.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Şu mevzuyu da anlamıyorum. Galatasaray'ın alamayacağı oyuncu yok, Galatasaray isterse alır vs vs vs. Böyle bir dünya olmadığını yöneticiler de biliyor ama nedense taraftarı gazlamak için sürekli kullanılıyor. Gerçi diğer takımlarda da var aynı durum.
Refik Arkan "Galatasaray isterse alır." sözünü Hamit ve Melo için de söylemiş zamanında![]()
Kesinlikle maç aldırır, kazandırır; ama ben bir futbolcunun öne çıkıp, ona göre sistemin kurulmasından yana değilim. Bu transferi gerçekleştirirsek, yanlış yola girdiğimiz düşünürüm.
Ha bir de, Melo transferinden sonra Çilek'e gerek yok diyen arkadaşların sözlerini unutmamalarını istiyorum.
Zaten Kaka'yı ofansif ortasaha meziyetleri olduğu için kadrona katıyorsun. Kanat oynabilir belki diye Kaka'yı almak mantıklı bir hareket olmaz. Kaldı ki eski hızına ulaşabilecek mi?
Ben de oynarsa öyle oynar diyorum ama o da sıkıntılı. Bir kere çift forvetten vazgeçmek demek bu.Elmander'li, Umut'lu defansif forvetlerimizin istenilen düzeyde baskı yapmamasını göze alıyoruz. Fenerbahçe maçında ne kadar faydalı oldukları besbelliydi.
Senin zaten tıkır tıkır işleyen bir sistemin var, ne diye bozuyorsun ki?
Sonuçta senin dediğin gibi riskli bir transfer. İşte sorun da bu zaten. Vasat,oyun sistemi belirsiz bir takım olsaydık bu transfere sevinebilirdim; ama değiliz.
Kaka'nın gelme ihtimali varsa transfer edilmeli dememeliyiz. Unutmayın ki yıldız transferleri bekleyen genelde Fenerbahçe cephesidir. Galatasaraylı taraftarların böyle bir beklentisi olmamalı. Zaten bu sene güzel transferler yapıldı. İlla Kaka gelsin diye zorlamanın bir mantığı yok. Gözünüz doysun yahu
Son cümle de güzelmiş![]()
Mersin İdman Yurdu da yeni oyuncusu için bir imza töreni düzenledi. Culio, İstanbul'da düzenlenen törenle resmi sözleşmeyi imzaladı. 29 yaşındaki futbolcu, Mersin'de başarılı olacağına inandığını söyledi: "Mersin İdman Yurdu'nda oynayacağım için çok mutluyum. Kulübün bana olan güvenini boşa çıkarmamayı umuyorum. Çabaları ve gayretleri için Mersin İdman Yurdu'na teşekkür etmek istiyorum. Yeni sezona Galatasaray ile en iyi şekilde hazırlandım. Umarım hem Mersin hem benim iyi bir sezon geçiririz"
Arjantinli oyuncu, Fatih Terim'in takımda kalmasını istediğini, ancak düzenli olarak forma giyebileceği için Mersin İdman Yurdu'na gitmeye karar verdiğini de sözlerine ekledi.
ve 10 numara giycek mersinde culio icin hayirli olsun cok cok cok ust duzey topcu olmasada geldigi gunden beri sempati duydugum adamlardan birisi.
Culio için Bakan girmiş devreye.Yapacak birşey yok almaları normal.
edit: zaten yazıyormuş, nereye bakıyorsam artık... Keşke geçen sezon tatsızlıklar olmasaydı, Orduspor'da iyi dönem geçirmişti Culio.
oussama assaidi'yi liverpool kiralamış.
(/s)
Bence tam tersi Liverpool aldıysa kesin iş yapmaz.![]()
bu adamda iş olsaydı kiralamayıp alırlardı bence de. büyük balık olduğunu zannetmiyorum.
(/s)
3 milyon pound verip satın almışlar diye yazıyor her yerde.
Liverpool'da patlama yaparsa görürüm o zaman denilenleriLiverpool bu sonuçta onun için iyi bir sınav olucaktır.
Pek patlama yapacağını düşünmüyorum yedek olur en fazla çünkü yarın veya ileriki günlerde Liverpool Dempsey transferini de bitirecek Barça dan Tello için de uğraşılıyor elde Joe Cole ve Downing de var bunların hiç birini kesebileceğini düşünmüyorum. Gs lılar rahat olsun![]()
Assaidi'yi alırdıkta vazgeçtik işte bence Amrabat yerine onu almalıydık ama yapacak bir şey yok Liverpool'da iyi işler çıkartacağını düşünüyorum...
Assaidi > Amrabat. Amrabatı sırf Galatasaraylı olduğu için ve TR ligini tanıdığı için aldık. Ben Assaidi'yi tercih ederdim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Assaidi ekonomik açıdan daha mantıklıydı ama nedense tercih etmedik, hayırlısı. Benim için yabancıya gitmedi![]()
Amrabat Assaididen daha mantıklı transfer en azından Tr ligi için Amrabat daha güçlü bi futbolcu oyun görüşüde Assaididen daha iyi zaten oynadığı maçtada gösterdi ne kadar yararlı olucağını Assaidi Liverpool'a gitmeseydi biz alsaydık burdaki çoğu kişi keşke Amrabatı alsaydık derdi bence![]()
Kaka Galatasaray'a!
2012-08-17 09:27:00
![]()
Kaka Galatasaray'a
Ricardo İzecson dos Santos Leite.
Tam ve gerçek adı.
Gerçek ismi Ricardo'yu
Kardeşi söyleyemiyor.
Çareyi ise Portekizce'de Ricardo ile aynı anlama gelen,
Kaka (Caca) isminde buluyor.
Dünyanın en iyi ofansif ortasahası.
Hala öyle.
Hikayesi çok ilginç.
Küçükken bir havuz kenarında top oynarken ,
Kayıyor,
Boynunu fena kırıyor!
Ailesi Brezilya'nın en zengin ailelerinden.
Bu sebeple anında en "kral" müdahele için
Para saçılıyor doktorlara.
"Kurtarın oğlumuzu "
Doktorlar çift mesai ile,
Genç delikanlıya müdahele üzerine,
Müdahale uyguluyor.
Sonra mı?
Olanlar inanılmaz!
Allah mucizeyi gösteriyor.
Ve Kaka inanılmaz bir hızla,
Düzeliyor;
Bir futbol prensi doğuyor yeniden...
Sao Paolo'da yıldız gibi parlıyor,
Brezilya milli takımında ise
El üzerinde tutuluyor.
Ardından Milan
Ve Real Madrid...
Neyse,
Kaka'nın nasıl bir yıldız olduğunu anlatacak değilim.
Anlatacağım olay başka...
Beşiktaş eski asbaşkanı Serdal Adalı ile sohbet ediyoruz,
Telefondayız;
-"Başkanım bir Kaka istihbaratı duydum ,doğru mudur?"
-"Doğru kardeşim, ikna etmeye çalışıyoruz ama annesini, Kaka kabul ediyor ama ! Annesi soru işaret ..."
-"Vereyim mi bu haber başkanım ?"
-"Ver kardeşim, Kaka ile sorunumuz yok. Dediğim gibi sorun annesinde, Kaka kabul etmek üzere!"
-"Peki Serdal Ağabey veriyorum izninle."
Akşam heyecandan yerimde duramıyorum.
Tanıtım,
Alt yazı,
Vs...
"Kaka Beşiktaş'a çok yakın"
Ve işte bu haberi eski kanalımdan duyuran ben,
Önce taraftarı olduğum kulubün taraftarlarınca
Daha yayında bu haberi verdiğimde linç edildim,
Hakaret mi?
Olmaz mı!
Çoluk çocuk hem de...
Peki şimdi sesleniyorum o Beşiktaş taraftarına;
" Kaka Galataray'a geliyor, anlaşmak üzereler" diyen
Meslektaşlarıma ilk inanan kim biliyor musunuz?
Galatasaray taraftarı!!!
"Çünkü Galatasaray büyük, biz herkesi alırız " diyorlar...
Yalan haber demiyorlar,
Hahahaaaa uydurma demiyorlar,
Ana avrat küfür etmiyorlar,
İnanıyorlar.
Çünkü diyorlar ki;
"Galatasaray çok ama çok büyük ,
Gelecek tabi Kaka..."
Sesimi duyan var mı?
twitter.com/@_ertemsener
Screw you guys, I'm goin' home
twitterde burak bozdag diye bir takip ettigim var ve verdigi haberlerin cogu dogru cikti bugune kadar kaka ile ilgilide yazmis.
Kaka, inanis olarak brezilyali oyuncularin üye olduğu ve koyu fanatigi olduğu isa'nin atletleri adli gruba üye.hristiyan bir olusum bu.
Ve dini grubun 4 kurucusundan biri taffarel.taffarel kakayi ikna etmek uzere.kakanin menajeri saat 3te istanbulda.
Kakanin menajeri cristianla bugün, unal aysal,lutfi aribogan ve abdurrahim albayrak gorusme yapacak.
Cristian, cumartesi de turkiyede kalacak.
kaka 9milyon aliyor.9 milyonun 3.6si vergi ispanyada.kaka 5.5 net aliyor.
Real madrid bu paranin yarisini karsiliyor.yani 2.750sini karsiliyor.real madrid yillik 9 vereceğine 2.750 verecek.6.250 karda adamlar.
Refik arkan dün basina kakanin babasiyla 10gun önce konustuk ve anlastik diyor.resmi site 9 agustosa haberi cikan kakayi hiç yalanlamiyor.
Başkan söz verdim çilek alicam diyor adnan ozturk çilek sezonu sürüyor niye olmasin diyor
Kakanin menajeri figer.figerin yardimcisi cristian.cristian ispanyada oturuyor ve bizzat o yönetiyor.
Kakanin 2 menajeri var.biri babasi digeri de juan figer.babasiyla 10gun önce anlasildigini dün başkan yardimcimiz refik arkan dogruladi.
Kakanin babasinin ismi don leite değil bosco leite.