Originally Posted by
Ralf
Fenerbahçe taraftarı çok ilginç. Ya da ilginç demeyeyim de ikiye bölünmüş durumda diyeyim. Bir kısmı Aykut Kocaman'ı istiyor, bir kısmı da hiç istemiyor. İşin tuhaf yanı da isteyen taraftarlar Aykut hocayı çok överken istemeyen taraftar da kötülüyor.
Kendi fikrimi belirtecek olursam; futbol işi sempatiyle olmaz. Yani söylemek istediğim Aykut Kocaman bana kalırsa "Fenerbahçe'ye göre" yetenekleri sınırlı bir hoca. Ben hiç inanmıyorum başarı getireceğinden. Fenerbahçe'nin teknik direktör konusundaki bu ısrarı bence yıl kaybından başka hiç bir şeye yaramayacak.
Teknik direktör konusunda sık sık değişim yapılması taraftarı değilim. Bu bakımdan Manu ve Arsenal'i çok seviyorum. Keşke yetenekli bir hoca getirilse ve yıllar boyu kalsa. Ama Aykut hoca bu yeteneklere sahip bir hoca değil ki uzun yıllar kalsın.Biz Türk milleti olarak duygusal bir milletiz ama futbolda (özellikle teknik direktör konusunda) duygulara yer olmaması lazım. Aykut Kocaman ile Fenerbahçe belli bir yere kadar gidebilecektir. Kesinlikle bir Zico olamayacaktır.