Sayfa 232 / 447 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
6,931 ile 6,960 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Daum transfer istedi Aykut hoca engelledi.

Galatasaray bizi yakaladı, Aykut Kocaman seyrediyor

Fatih Terim, Aykut hocayı eziyor

Aykut Kocaman bizi geriye götürüyor

Aykut Kocaman Emre'yi kovdu

Aykut Kocaman transfer yapmıyor

Aykut Kocaman hücum oynatmıyor ( Elazığ maçında gördük Stoch-Alex-Kuyt-Sow ilk11'deydi noldu? )

Roma'yı da Aykut Kocaman yaktı beyler haberiniz yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut hocanın transfer istemediğine inanmanıza inanamıyorum. Görmüyor mu takımı , elbette istiyor. Ama yönetim yapmadığı için Aykut hoca istemiyor diye gösteriliyor. Aykut hocayı eleştirirsiniz elbette ama artık eleştiri kısmını geçtik, adamı sokmadiginiz kılık kalmadı. Sezon başlamadan Aykut hoca kalabildiği kadar kalsın diyenler şimdi Aykut hoca nasıl gider onu düşünüyor. Bir durun , güvenin su adama !
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe Teknik direktörü Aykut Kocaman ve sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Topal, Spartk Moskova ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
    Aykut Kocaman basın toplantısında Gökhan Gönül ve Milos Krasic ile ilgili kararını maç saatinde vereceğini söylerken, defansif bir kadro ile sahada oalcaklarını belirtti. Kocaman ayrıca Moskova'nın şu an için bir adım önde olduğunu fakat sahada oyununu rakibine kabul ettiren tarafın tur atlayacağını söyledi.
    İşte Aykut Kocaman ve Mehmet Topal'ın açıklamaları...
    KOCAMAN: "TAKIM SAVUNMASI ANLAMIDNA DOĞRU OLANLARI YAPACAĞIZ"
    "Spartak özellikle son 3-4 yıllık periyotta Fenerbahçe'nin sorunlarını aşma çabası içinde olduğu dönemde, Spartak Moskova'nın kendi seviyesini arttırma düşüncesiyle bir adım önde gözüküyor olabilir. Yarın ki maçla ilgili bir toparlama yapmak gerekirse; sahada iki takım kendi oyununu rakibe kabul ettirmeye çalışacaktır. düşüncesini kabul ettiren taraf bir adım öne geçecektir. Takım savunması anlamında doğru olan şeyleri yapacağız."
    SAHANIN SUNİ ÇİM OLMASI HAKKINDA...
    "Benim için olumsuz değil ama oyuncular oynayacak. Sonuçta onların ne düşündüğü önemli. Buradaki zemin doğal çim değil. Oyuncularımız doğal çime alışkın. Ben sahada bir sorun olmadığını oyuncularım kafa olarak daha iyi hissetsin diey söyledim."
    GÖKHAN GÖNÜL VE MILOS KRASİC OYNAYACAK MI?
    "Kadroyu yarın maça 1 saat kala yetkililere vereceğiz . O zamana kadar düşünme süremiz var, en doğrusunu düşünmek için."
    MEHMET TOPAL: "EMERY İLE KARŞILAŞMAK GÜZEL"
    "Emery çok iyi bir hoca. Kendisinden Valencia'da çok şeyler öğrendim. Diyaloğumzu kopmadı, maçtan önce eşleşme ile ilgili konuştuk. Kendisiyle burada yeniden karşılaşmak ügzel bir duygu."
    TOPAL: "TARAFTARIMIZ BİZİ SONUN KADAR DESTEKLESİN"
    "Taraftarın desteği takımımız için önemli. Futbolcular için baskı altında oynamak zordur. Beklentiler çok olduğu için olumsuzluklar arada olabiliyor. Profesyonel olduğumuz için bunları aştık. Biz sadece taraftarın sonuna kadar arkamızda olmasını istiyoruz."
    KOCAMAN'A NAZIM HİKMET İLE İLGİLİ SORU
    "Nazım Hikmet'in son dönemde sözleri Fenerbahçeliler tarafından fazlasıyla kullanılıyor ve o burada burada yatıyor. Kendisini ziyaret etme fırsatınız oldu mu?' şeklinde soruya Kocaman, "Ben içimden geleni söyleyeceğim. Kıvırmadan, çevirmeden. Ziyaret etmek istedim ama yatıp kalkıp Spartak Moskova'yı seyrediyoruz. Ne kadar futbolculara bilgi veririz diye düşünüyoruz. Ancak elimde hala fırsat var, ziyaret etmek istiyorum. Sadece Fenerbahçe için değil ülkemiz adına değerli bir insan ve bunu istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arada hatırlamakta fayda var.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    arada hatırlamakta fayda var.

ben orada tribündeydim, tam karşısında aykut kocaman ın
    %20 etkili quizimi ekip gittim
    o maçın sonunda gözlerim doldu yılların özlemi ve bunu pırıl pırıl adam gibi adam aykut kocaman ile kazanınca zafer daha da taçlandı,
    geçen sene 7 deplasmana gittim yağmur, çamur soğuk çağlayan biber gazı jop
    bu takımın cefasını her anlamda çekmiş biri olarak konuşuyorum,
    aykut hocayı çok seviyorum adamlık kişilik olarak futbolumuz içindeki en güzel insanlardan biri kendisi
    bunlar güzel şeyler lakin ortada somut bir gerçek, oynanan futbol var
    aykut kocaman bizim canımız tekrar diyorum ama bu takıma gereken futbolu oynatamıyor
    oynatacak gibi de gözükmüyor, 3 yıl oldu her yıl takım geriye gidiyor
    aykut kocaman görevde kaldıkça aykut hocayı savunanlarda birer birer karşısına geçecek 1 sezon 2 sezon 3 sezon tamamlandığında aykut kocaman'ı savunacak kimse kalmayacak(umarım o kadar kalmaz takımda)
    bu süreçte de galatasaray mevcut adımlarından somut başarı cevabını alırsa daha iyi adımlar atacak ve bizim önümüze geçecek
    bunu göremiyormusunuz anlamıyorum
    aykut kocaman ın oynattığı futboldan futbolcu seçimlerinden memnun olan mantıklı doğru bulan var mı ?
    varsa biri bana bunları kısa kısa nedenleriyle anlatabilir mi ?

(ortasaha transferini maddi yük olmasın diye istemedi gibi bahanelerle gelmeyelim
    emreyle kavga etmeyecekti, yada yolladın 8-10 milyon euroluk bir adamı koskoca fenerbahçe klubü rahatlıkla tolore ederdi.
    krasici aldırma en basitinden senin önceliğin orası değil çünkü)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    ben orada tribündeydim, tam karşısında aykut kocaman ın
    %20 etkili quizimi ekip gittim
    o maçın sonunda gözlerim doldu yılların özlemi ve bunu pırıl pırıl adam gibi adam aykut kocaman ile kazanınca zafer daha da taçlandı,
    geçen sene 7 deplasmana gittim yağmur, çamur soğuk çağlayan biber gazı jop
    bu takımın cefasını her anlamda çekmiş biri olarak konuşuyorum,
    aykut hocayı çok seviyorum adamlık kişilik olarak futbolumuz içindeki en güzel insanlardan biri kendisi
    bunlar güzel şeyler lakin ortada somut bir gerçek, oynanan futbol var
    aykut kocaman bizim canımız tekrar diyorum ama bu takıma gereken futbolu oynatamıyor
    oynatacak gibi de gözükmüyor, 3 yıl oldu her yıl takım geriye gidiyor
    aykut kocaman görevde kaldıkça aykut hocayı savunanlarda birer birer karşısına geçecek 1 sezon 2 sezon 3 sezon tamamlandığında aykut kocaman'ı savunacak kimse kalmayacak(umarım o kadar kalmaz takımda)
    bu süreçte de galatasaray mevcut adımlarından somut başarı cevabını alırsa daha iyi adımlar atacak ve bizim önümüze geçecek
    bunu göremiyormusunuz anlamıyorum
    aykut kocaman ın oynattığı futboldan futbolcu seçimlerinden memnun olan mantıklı doğru bulan var mı ?
    varsa biri bana bunları kısa kısa nedenleriyle anlatabilir mi ?

(ortasaha transferini maddi yük olmasın diye istemedi gibi bahanelerle gelmeyelim
    emreyle kavga etmeyecekti, yada yolladın 8-10 milyon euroluk bir adamı koskoca fenerbahçe klubü rahatlıkla tolore ederdi.
    krasici aldırma en basitinden senin önceliğin orası değil çünkü)
    Tutturmuşsun ortasaha transferi diye .. Acaba iyi bir ortasaha alsaydi bu konuşmaları yapacakmıydın acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Kasimpasa macini izleseniz Emre ortasahada dokturuyor. biz hala mehmet topal-selcuk sahinle oynuyoruz Elaziga karsi, yorumsuz birakiyorum.

edit[dayanamadim ] :70 yasindaki can bartu bile gecen sene emre takimdayken dahi bize ortasaha lazim, ortasahasiz oynanmaz bu oyun deyip durdu. tek umudum Kocamanin bu inadindan biran evvel vazgecmesi. Elaziga karsi 6 tane defans oyuncusuyla basladik, herhalde moskova provasini yaptik. baska aciklamasi yok cunku.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Tutturmuşsun ortasaha transferi diye .. Acaba iyi bir ortasaha alsaydi bu konuşmaları yapacakmıydın acaba ?
    sistem işlemiyorsa ortasaha yüzünden işlemiyor
    elimzdeki oyuncularla hiç bir sistem işlemez, ortasaha inanılmaz verimsiz
    evet aykut kocaman iyi çift yönlü en az bir ortasaha alsa
    sonra alex i kesip 4 4 2 ye dönse veya 4 3 3 e geçse veya alex le devam etse,
    rakibi önce durdurmayı değil vurmayı hedeflese
    altyapıya önem verse oyuncuları kaybetmektense kazanma yoluna gitse
    baroni ye gösterdiği iltiması sezer, salih'e gösterse
    yapmayacaktım hiç birini

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yapmayacaktım hiç birini
    salih haftasonu ispanyada u19 milli macinda oldugu icin kadroda yokmus. gerci olsaydi da ilk 11de baslamazdi ya, orasi ayri :]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

yapmayacaktım hiç birini
    O zaman Aykut Kocaman'a sallamayı bırakın, sitemlerinizi yönetime iletin.. Sonuçta Aykut Hoca sezon öncesi bir liste veriyor ve bu listedeki adamlar alınabiliyorsa alınıyor.. Aykut Kocaman'a "Krasiçi aldık, ortasaha alamayız, elindekilerle idare et" denmiş olamaz mı yönetim tarafından..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by barahir View Post
    O zaman Aykut Kocaman'a sallamayı bırakın, sitemlerinizi yönetime iletin.. Sonuçta Aykut Hoca sezon öncesi bir liste veriyor ve bu listedeki adamlar alınabiliyorsa alınıyor.. Aykut Kocaman'a "Krasiçi aldık, ortasaha alamayız, elindekilerle idare et" denmiş olamaz mı yönetim tarafından..
    sunu gormemiz lazim yalniz. rakibin elazig ve iki tane kesici adamla oynuyorsun ortasahada. bu hic tuhaf gelmiyor mu sana, yeri gelince elestiricez tabi. taraftar olarak tatmin edici bir oyun izlemek istiyoruz. umariz boyle devam etmez Aykut Kocaman. hic mi adam kalmadi da topal-selcuk birlikte oynar, anlamis degilim sahsen. ben de kocamani destekliyorum ama kimsenin dokunulmazligi yok. zamaninda daumu da elestirdik, zicoyu da. Aykut Kocaman da nasibini alacak, gayet dogal :]

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

aykut kocaman ozaman masaya yumruğunu vuracak, yönetim eğer istemiyorsa transferi
    çıkıp da transfer yapmakla iş bitmiyor türk milletinin anlayışı bu, falan demeyecek
    böyle olunca fenerbahçeye daha çok zarar veriyor
    ayrıca yine elindeki oyuncuların yaptıkları verebilecekleri belli
    kazma defansif oynayan adama ofans yeteneği kazandıramazsn selcuk mehmet topal gibi
    bu adamların ortasahada sana üretkenlik kazandırması im kan sız
    ofans oynayan adama defansı pressi yaptırabilirsin ama bakınız fatih terim

ayrıca yönetimin hoca transfer istedikçe karşı çıkacağını sanmam, 8-10 milyon euro bu klubü batırmaz
    geçen sene 10 milyon euro yu 3 yöneticisi cebinden karşıladı bu klubün
    belki de o yapılmadığı için şampiyonlar ligi gelirlerinden olacağız ayrıca
    yada hadi paramız yok, krasic alınırken öncelikle ortasaha almamız lazım bu parayı orda kullanalım demesi gerekirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    salih haftasonu ispanyada u19 milli macinda oldugu icin kadroda yokmus. gerci olsaydi da ilk 11de baslamazdi ya, orasi ayri :]
    gs maçında vasliu maçlarında kadroda yoktu,
    hazırlık maçlarında dahi yeteri kadar forma verilmedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben de size diyorum ki..

Aragones Sennayı istedi Josico geldi

Kocaman Tino Costayı, Diarra'yı istedi, Krasiç geldi başka adam alınmadı..

Sizce Aragones masaya yumruğunu vuramazmıydı?

Kocaman Orta saha için arayış içinde bu çok açık ve net.. En iyisini deneyerek bulmak zorunda. Baroni-Topuz denedi, Baroni-Selçuk denedi, Baroni Kocamanın evladı dendi, Baroniyi yanına çekti, bu sefer de neden 2 kesici diyoruz..

Ha diceksiniz ki Topuz oynasın.. Ben de Ortasahanın şuan Selçuk-Topuz olmasından yanayım.. Beğenmediğimiz Selçuk, Mehmet Topaldan 10 Km. ötede şuan

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Ben de size diyorum ki..

Aragones Sennayı istedi Josico geldi

Kocaman Tino Costayı, Diarra'yı istedi, Krasiç geldi başka adam alınmadı..

Sizce Aragones masaya yumruğunu vuramazmıydı?

Kocaman Orta saha için arayış içinde bu çok açık ve net.. En iyisini deneyerek bulmak zorunda. Baroni-Topuz denedi, Baroni-Selçuk denedi, Baroni Kocamanın evladı dendi, Baroniyi yanına çekti, bu sefer de neden 2 kesici diyoruz..

Ha diceksiniz ki Topuz oynasın.. Ben de Ortasahanın şuan Selçuk-Topuz olmasından yanayım.. Beğenmediğimiz Selçuk, Mehmet Topaldan 10 Km. ötede şuan
    e iyi ya iste, hemfikiriz o zaman. selcuk-topalla arayis olmaz, iki tane kesici adam iste. ne olacagi belli. keske onliberosuz oynasak, bu benim fikrim tabi. en kotu bir tane kesici olsun bari transfer konusunda birsey diyemem, o icerde konusulan bir konu, bilemeyiz. ben sadece sahada gordugum seyi soyluyorum. kadroda cozebiliyorsak eger gobege koyulcak adam selcuk topal degildir. rakip Inter falan degil, bildigin elazig

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ancak Selçuk-Topal seçiminin bendeki olumlu -ki bence Aykut Hocada'da olumlu- yanı Selçuğun Topaldan daha hazır olması şuan..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim ve Galatasaray'a büyük hayranlık duyan, kompleks derecesinde kendi takımını onlarla karşılaştıran arkadaşlara tavsiyem; Galatasaray taraftarı olmaları. Onlar da diğer Fenerbahçeli arkadaşlar da rahat eder böylece.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Fatih Terim ve Galatasaray'a büyük hayranlık duyan, kompleks derecesinde kendi takımını onlarla karşılaştıran arkadaşlara tavsiyem; Galatasaray taraftarı olmaları. Onlar da diğer Fenerbahçeli arkadaşlar da rahat eder böylece.
    benim de sana tavsiyem kimseye tavsiye vermemen.fenerabahçe lilğe sen mi sahip çıkacaksın ? asab bozuyorsun durduk yere

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

benim de sana tavsiyem kimseye tavsiye vermemen.fenerabahçe lilğe sen mi sahip çıkacaksın ? asab bozuyorsun durduk yere
    Her konuda Fatih Terim şöyle, Galatasaray böyle diyen arkadaşlaraydı lafım. Hayranlıklarını taraftarlığa dönüştürebilirler. Üzerine alındıysan bilemem tabi.Bizim takımımız Fenerbahçe ve başında Aykut Kocaman var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Neden ? Bir Fenerbahçeli Fatih Terim'e hayran olamaz mı, böyle bir kaide mi var ? Onu Aykut Kocaman'la ve başka bir Fenerbahçe teknik direktörüyle karşılaştıramaz mı ? Veya Selçuk İnan'a, Muslera'ya hayran olamaz mı ? Bu düşünceleri onun Fenerbahçeliliğini etkiler mi ? Fenerliler sadece kendi oyuncularına, hocalarına mı hayran olabilir. Aynı şekilde ben bir Galatasaray'lı olarak Alex'e büyük hayranlık duyuyorum bu benim Galatasaraylılık derecemi mi azaltır ? Çok soru sordum kusura bakma mantığını çözmeye çalışıyorum çünkü ?

Edit: Neden Fenerbahçelilerin Fatih Terim'i övmesi bu kadar zoruna gitti ki ? Bu bence güzel bişey, böyle kişiler bazı şeyleri aştıklarını belli ediyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Havadan nem kapma Özgür..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her konuda Fatih Terim şöyle, Galatasaray böyle diyen arkadaşlaraydı lafım. Hayranlıklarını taraftarlığa dönüştürebilirler. Üzerine alındıysan bilemem tabi.Bizim takımımız Fenerbahçe ve başında Aykut Kocaman var.
    Galatasaray'lı olmama rağmen sana karşı çıkıyorum. İnsanların Fenerbahçeliliği'ne laf etmemen lazım bence. Galatasaray'da bir çok taraftar Fenerbahçe'li oyunculara hayran. Alex ve Sow'a hayranlık duyan Galatasaray'lılar var. Şimdi onların gidip hayranlıklarından dolayı Fenerbahçe'li olmasına gerek yok. Hayranlıkla , taraftarlık başka bir şeydir. He bir takımın övülmesi yada onun hocasının övülmesi de normal bir şeydir illa kendi takımının hocasını övmesine gerek yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Havadan nem kapma Özgür..
    Yok abi öyle bişey ya sadece ezeli rakibin hocasına, oyuncusuna hayranlık duyulmasına kendi takımındakilerle karşılaştırılmasına tepki gösterilmesi garibime gitti. Yani bunlar çok normal ve olması gereken şeyler. Bunları yapanlara gitsinler Galatasaraylı veya Fenerbahçeli olsunlar demek bana göre çok saçma, bende bunu dile getirdim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Neden ? Bir Fenerbahçeli Fatih Terim'e hayran olamaz mı, böyle bir kaide mi var ? Onu Aykut Kocaman'la ve başka bir Fenerbahçe teknik direktörüyle karşılaştıramaz mı ? Veya Selçuk İnan'a, Muslera'ya hayran olamaz mı ? Bu düşünceleri onun Fenerbahçeliliğini etkiler mi ? Fenerliler sadece kendi oyuncularına, hocalarına mı hayran olabilir. Aynı şekilde ben bir Galatasaray'lı olarak Alex'e büyük hayranlık duyuyorum bu benim Galatasaraylılık derecemi mi azaltır ? Çok soru sordum kusura bakma mantığını çözmeye çalışıyorum çünkü ?

Edit: Neden Fenerbahçelilerin Fatih Terim'i övmesi bu kadar zoruna gitti ki ? Bu bence güzel bişey, böyle kişiler bazı şeyleri aştıklarını belli ediyor.
    Tamam işte bu sorduğun sorular kadar Galatasaray'a hayranlık, sevgi besleyen biri varsa Galatasaraylı olsun zaten. Taraftarlığın özü de budur zaten. Bahsettiğim şeyi tam kavrayamamışsınız heralde. Bazı arkadaşlarda Fenerbahçe ve Aykut Kocaman'dan büyük oranda mutsuzluk ve hoşnutsuzluk seziyorum, fakat zıt yöndeki duyguları Galatasaray'a karşı besliyorlar. E burda da tavsiyemi dile getirdim zaten. İsteyen alınır isteyen güler geçer.

Edit'e cevap: Ben demiyorum ki Fatih Terim kötüdür, övülmesin vs.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçeli - bakın Fenerbahçeli diyorum, AykutKocamansporlu veya AzizYıldırımsporlu demiyorum-, tuttuğu takımın başarılı olmasını ister. Bizim ülkemizde herkes az buçuk futboldan anlar, artık dünya takip ediliyor. Değerlendirme yapılırken kıyas yapmadan da olmuyor. Eleştirilerin gelmesi normal.

Aynı şeyleri zamanında Galatasaray taraftarı da yaptı, yaptık. Adamlar bunları alıyor, adamların hocası daha iyi, taraftarı daha iyi denebilir. Yanlış olduğunu düşündüğü bir şeyi Rijkaard yaptığı zaman ortalığı yıkan insan Fatih Terim yaptığında sesini çıkarmıyorsa o zaman Galatasaraylı olmuyor, bir şahsı kulübünden üstün görüyor. Ben bu düşünceye karşıyım.

Aykut Kocaman neden eleştiriliyor, bir kere taahhüt ettikleri ile sahada oynanan oyun arasında fark var. Sonrasında meşhur orta saha meselesi. Geçen sene Emre varken - ki kendisi oyun anlamında en iyi Türk orta saha oyuncularından- keşke Cristian yerine daha iyi bir orta sahası oyuncusu olsa diyen taraftar vardı. Şimdi Emre yok, o bölgede çok isim var ama kalite sıkıntısı yaşanmakta. İki maçtır 10 kişi kalmış rakiplerine karşı oyunu domine edemeyen bir takım var sahada. Taraftar eleştri yaparken kiminle kıyas yapacak şimdi Beşiktaş ve Trabzonlu arkadaşlar alınmasın ama kağıt üzerinde favori olan 2 takım var. Ben takımımı değerlendirirken lig için Fenerbahçe ile kıyas yaparım, bunda gocunacak bir durum yok.

Sözün özü, kimsenin taraftarlık sorgulaması yapmaya hakkının olduğunu düşünmüyorum, illa sorgulanacaksa da önce şahıs hayranlığı yapıp körü körüne savunanların düşünmesi gerekiyor bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tamam işte bu sorduğun sorular kadar Galatasaray'a hayranlık, sevgi besleyen biri varsa Galatasaraylı olsun zaten. Taraftarlığın özü de budur zaten. Bahsettiğim şeyi tam kavrayamamışsınız heralde. Bazı arkadaşlarda Fenerbahçe ve Aykut Kocaman'dan büyük oranda mutsuzluk ve hoşnutsuzluk seziyorum, fakat zıt yöndeki duyguları Galatasaray'a karşı besliyorlar. E burda da tavsiyemi dile getirdim zaten. İsteyen alınır isteyen güler geçer.

Edit'e cevap: Ben demiyorum ki Fatih Terim kötüdür, övülmesin vs.
    Benim anlayamadığım bu kısım zaten. Taraftarlığın özü rakip takıpa hayranlık duymamak sevgi beslememek değildir ki. Taraftarlığın özü diye bahsettiğin aslında holiganlığın özüdür. Taraftarlığın özü tuttuğun takım ne durumda olursa olsun ona destek vermektir. Yoksa farkındayım Fatih Terim kötüdür falan demediğinin.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

elestriye tahammulsuzluk hicbir fayda getirmez, isteyen istedigini dile getirebilmeli. hem suclayacaksaniz medyayi suclayin, burda 5-10 kisi aramizda taktik uzerine beyin firtinasi gerceklestiriyoruz, hepsi bu. kendi aramizda, taktik uzerine kurulu bir oyunu oynayanlar olarak kendi dusuncelerimizi ortaya koyuyoruz. gecen seneki olumsuzluklar dolayisiyla hep arkasinda durdugumuz Kocaman ve ekibinin bu sene elindeki imkanlarla daha iyisini vermesini bekliyoruz. uzuntumuz Fenerbahcenin beklenenden uzak bir futbol oynamasi, baska birsey degil. ilk haftadan puan kaybi hayal kirikligi oldu. hic mi konusmayacak bu taraftar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Krasiç'in hiç hazır olmamasına rağmen ve takımla çok az antrenmana çıkmasına rağmen 2 maçtır takımı kurtarmak için sahaya sürülmesi bence Aykut Kocaman'ın ne kadar zorda olduğunun göstergesidir.

Normal şartlar altında hiçbir oyuncu oynatmaz o tarzda bir oyuncuyu ancak gelecek tepkileri bildiği için mecbur oynatıyor.

Bu arada ben Aykut hocanın yerinde olsam sahaya çıkarabileceğim 11 şöyle olurdu...

-------------------Volkan
    Gökhan--Yobo--------Egemen--Hasan

Krasiç----M.Topal-----Baroni-----Stoch

---------------Kuyt-----Sow

Bu kadroda Baroni yerine kaliteli bir orta saha ile çok iyi işleyen bir çark sistemi oluşabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fenerbahçeli - bakın Fenerbahçeli diyorum, AykutKocamansporlu veya AzizYıldırımsporlu demiyorum-, tuttuğu takımın başarılı olmasını ister. Bizim ülkemizde herkes az buçuk futboldan anlar, artık dünya takip ediliyor. Değerlendirme yapılırken kıyas yapmadan da olmuyor. Eleştirilerin gelmesi normal.

Aynı şeyleri zamanında Galatasaray taraftarı da yaptı, yaptık. Adamlar bunları alıyor, adamların hocası daha iyi, taraftarı daha iyi denebilir. Yanlış olduğunu düşündüğü bir şeyi Rijkaard yaptığı zaman ortalığı yıkan insan Fatih Terim yaptığında sesini çıkarmıyorsa o zaman Galatasaraylı olmuyor, bir şahsı kulübünden üstün görüyor. Ben bu düşünceye karşıyım.

Aykut Kocaman neden eleştiriliyor, bir kere taahhüt ettikleri ile sahada oynanan oyun arasında fark var. Sonrasında meşhur orta saha meselesi. Geçen sene Emre varken - ki kendisi oyun anlamında en iyi Türk orta saha oyuncularından- keşke Cristian yerine daha iyi bir orta sahası oyuncusu olsa diyen taraftar vardı. Şimdi Emre yok, o bölgede çok isim var ama kalite sıkıntısı yaşanmakta. İki maçtır 10 kişi kalmış rakiplerine karşı oyunu domine edemeyen bir takım var sahada. Taraftar eleştri yaparken kiminle kıyas yapacak şimdi Beşiktaş ve Trabzonlu arkadaşlar alınmasın ama kağıt üzerinde favori olan 2 takım var. Ben takımımı değerlendirirken lig için Fenerbahçe ile kıyas yaparım, bunda gocunacak bir durum yok.

Sözün özü, kimsenin taraftarlık sorgulaması yapmaya hakkının olduğunu düşünmüyorum, illa sorgulanacaksa da önce şahıs hayranlığı yapıp körü körüne savunanların düşünmesi gerekiyor bence.
    Körü körüne savunmak başka, bir adama endeksli eleştiri yapmak başka. Şu 2-3 haftalık süreçte, zamanında her ortamda tam destek gören bir adamın nasıl ağır eleştirilere maruz kaldığını, yaptıklarının,söylediklerinin nasıl ayaklar altına alındığını görüyoruz.

Aynı arkadaşlar konu Aykut Kocaman olduğu zaman onun Fenerbahçe'den büyük olmadığını, takıma zarar verdiğini bu sebeple gönderilmesi gerektiğini rahatça söylerken, bir Emre konusunda çok rahatlıkla "Aykut Kocaman onunla kavga etti, o sebeple gitti" diyebiliyor. . Daha önce Fenerbahçe'nin menfaatini düşünen adamlar birden Emre'ci olabiliyor. Benim tepkim buna.

Kimsenin de taraftarlığını sorguladığım yok. Birşeyden bu kadar hoşnutsuzluk duymak insana rahatsızlık verir. Futbol da bir hobi sonuçta, beğendiği, hayranı olduğu insanı desteklemesini tavsite etmekte bir sakınca görmüyorum ben açıkçası. İnsanlar farklı anlayabiliyorlar bunu, bilemem

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Körü körüne savunmak başka, bir adama endeksli eleştiri yapmak başka. Şu 2-3 haftalık süreçte, zamanında her ortamda tam destek gören bir adamın nasıl ağır eleştirilere maruz kaldığını, yaptıklarının,söylediklerinin nasıl ayaklar altına alındığını görüyoruz.

Aynı arkadaşlar konu Aykut Kocaman olduğu zaman onun Fenerbahçe'den büyük olmadığını, takıma zarar verdiğini bu sebeple gönderilmesi gerektiğini rahatça söylerken, bir Emre konusunda çok rahatlıkla "Aykut Kocaman onunla kavga etti, o sebeple gitti" diyebiliyor. . Daha önce Fenerbahçe'nin menfaatini düşünen adamlar birden Emre'ci olabiliyor. Benim tepkim buna.

Kimsenin de taraftarlığını sorguladığım yok. Birşeyden bu kadar hoşnutsuzluk duymak insana rahatsızlık verir. Futbol da bir hobi sonuçta, beğendiği, hayranı olduğu insanı desteklemesini tavsite etmekte bir sakınca görmüyorum ben açıkçası. İnsanlar farklı anlayabiliyorlar bunu, bilemem
    munferit olaylari birak da samimi olarak soyle, fenerbahcenin bu duzeniyle oynadigi maclardan keyif aliyor musun? takimin oynadigi futboldan memnun musun? birak simdi kim daha fenerbahceli kim degil, gordugun seyden bahset. ben sahsen gonderin su Aykut Kocamani, bir ise yaramaz diyemem. ama suanki goruntuden memnun degilim, bircok kisi de oyledir eminim. Aykut Kocamanin bunun ustesinden gelecegine de inaniyorum, ama herkesin sabri yavastan tukeniyor cunku takimda isik da yok maalesef. belki erken bunlari soylemek icin, insallah yaniliyoruzdur. cok isterim cunku Aykut Kocamanla basarili olmayi

Mesaj Yetkileri