1 ile 30 arası toplam 1929 sonuç

Konu: Karşıyakalı'nın Serüveni Ada'da Devam Ediyor [ 35 1/2 Karşıyaka-Man Utd 11. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

İnşallah sıkılmazsın abi oyundan, ilgiyle takip ettiğim nadir kariyerlerden bir tanesi çünkü bu. Başarılar diliyorum sana Manu'da

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hallederizBJK View Post
    abi şampiyonlar ligi için tebrikler tercihin doğru orda misyonunu tamamladın. yeni takımın kırmızı şeytanlar manchester unitedda başarılar
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Tebrikler hocam. En az yarı final demiştim ama şampiyonluk süper oldu. Manu'da başarılar...
    Quote Originally Posted by dgscnk55 View Post
    Keşke süper kupa ve dünya kulüpler kupasınıda alsaydık.Ama olsun yeni heyecanlar iyidir.Benim genelde uzun süre durduğum takımdan başka takıma giderken heyecanım kaçıyor umarım sende öyle bir şey olmaz abi
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    İnşallah sıkılmazsın abi oyundan, ilgiyle takip ettiğim nadir kariyerlerden bir tanesi çünkü bu. Başarılar diliyorum sana Manu'da
    Değerli yorumlarınız ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım sıkılmam ama heyecanım arttı oyuna Manu 3 yıldan beri Şampiyonluk yüzü görmüyor İngiltere'de bu bile heyecanlandırıyor beni..

Şampiyonlar Ligine de 13 yıldan beri hasretler. Umarım Sir Alex Ferguson'ın yaptıklarını kısa bir zamana sıkıştırırım.

Mesaj Yetkileri