Karşıyaka SK ve Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Alper AKSUCULAR bugün yaptığı basın toplantısıyla çok sevdiği yetiştiği ve büyük başarılara imza attığı kulübü Karşıyaka SK'ya veda etti.
Dünyaca ünlü İngiliz takımı Manchaster United Alex McLeish'nin emekli olmasıyla boşalan Menejer'lik koltuğuna Karşıyaka SK ile Türk Futbolunda devrim yapan Alper AKSUCULAR ile 4 yıllık anlaşma yaptı.
Alper AKSUCULAR basın toplantısında Karşıyaka Semti ve Futbol takımında artık misyonunu doldurduğunu kariyerinde mutlaka Avrupa da da şansını denemek istediğini ve Dünyanın ona göre bir numaralı Ligi İngiltere Premier Ligin'den gelen teklife sıcak bakarak bu zorlu görevi aldığını belirtti.Kalbinin her zaman Karşıyaka ile attığını bir gün mutlaka geri geleceğini söyledi.
abi şampiyonlar ligi için tebrikler tercihin doğru orda misyonunu tamamladın. yeni takımın kırmızı şeytanlar manchester unitedda başarılar
Tebrikler hocam. En az yarı final demiştim ama şampiyonluk süper oldu. Manu'da başarılar...
TariboWest
Keşke süper kupa ve dünya kulüpler kupasınıda alsaydık.Ama olsun yeni heyecanlar iyidir.Benim genelde uzun süre durduğum takımdan başka takıma giderken heyecanım kaçıyor umarım sende öyle bir şey olmaz abi
İnşallah sıkılmazsın abi oyundan, ilgiyle takip ettiğim nadir kariyerlerden bir tanesi çünkü bu. Başarılar diliyorum sana Manu'da![]()
Değerli yorumlarınız ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım sıkılmam ama heyecanım arttı oyuna Manu 3 yıldan beri Şampiyonluk yüzü görmüyor İngiltere'de bu bile heyecanlandırıyor beni..
Şampiyonlar Ligine de 13 yıldan beri hasretler. Umarım Sir Alex Ferguson'ın yaptıklarını kısa bir zamana sıkıştırırım.
Karşıyaka'dan Manu'ya götürmek istediğin kimse var mı abi?![]()
tebrikler abi. cm 02-03 ten beri oynuyorum 7. sezondan ileri gidemedim. manu ile sıkılırsın gibime geliyor bu saatten sonra.
yinede başarılar.
O Belki artık yok . Büyük ihtimal Antrenör olarak anlaşıyoruz tekrardan geri gelecek.. Ama en az onun kadar iyi bir oyuncu transfer ettik..
FAUSTO NAVARRATE
30 Milyon Euro Peşin 30 Milyon da 48 taksitle tam 60 Milyon Euro ödedik A.Madrid'e onun bonservisi için. Karşıyaka yıllarından beri yaklaşık 4 seneden beri peşindeyim.
Abi tebriklerimi sunuyorum.İnşallah Manu'da da başarıdan başarıya koşarsın.
Hocam gerçekten çok iyi gidiyorsunuz Karşıyaka'ya Şamp. Ligini aldırmak büyük başarıBenim en uzun kariyerim 6 sezon sürmüştü maşallah 11.sezondayız
![]()
Başarıların üstüne dahada başarılar eklemen için iyi bir fırsat![]()
![]()
skorlara bak be![]()