Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?
- Voters
- 17. You may not vote on this poll
-
İstanbul BB kazanır
-
Berabere biter
-
Beşiktaş kazanır
-
19.Ağustos.2012, 23:12
Klasik,yıllardır alıştığımız Beşiktaş sahadaydı yine.Maça aslında fena başlamadık.İlk 15-20 dakika İBB kalemize bile gelemedi.Oyunun hakimiydik ama 1-2 pozisyon bulabildik anca.20'de Veli sakatlandıktan sonra İBB ağırlığını koydu ve oyunun hakimiyetini eline aldı.Pozisyonlar buldular ama atamadılar.İlk yarıda şutumuz yoktu.İkinci yarıda hücumda daha derli toplu oynadık.Ortada gidiyordu maç.İBB duran toptan Cihan ile buldu golü.Sonra biz daha çok bastırmaya başladık ve Almeida ile golü bulduk.Kısaca maçın özeti böyle.
Takım oyunu olarak vasat bir performans sergiledik.Maça başladığımızda,acaba yıllardır özlediğimiz Beşiktaş'ı mı seyredeceğiz dedim.İleride çoğalıp,paslarla oyunu tutuyorduk ama bu oyun uzun sürmedi.Bekler yeterince destek vermediler maçın başı ve sonu hariç.Yine özellikle maçın sonları haricinde yetenekli oyuncularımız da pek insiyatif alamadılar.Böyle olunca da berabere bitti beklenildiği gibi.
Cenk bugün bir kaç top sektirdi ama genel olarak iyiydi.İlk yarıda önemli bir pozisyon çıkarttı karşı karşıya.Hoca Toraman'ı anladığım kadarıyla ilk 11'in değişilmez ismi olarak düşünüyor.Umarım bu hatasının farkına bir an önce varır.Yıllardır seyrediyoruz.İyi bir stoper değil çünkü.Sırf kaptan kontenjanından kadroda yer alıyor.Veli'nin çıkması çok etkiledi.Veli'nin yerine Hasan Türk veya Necip daha iyi olur diye düşünüyordum ama bugün yanıldığımı gördüm.Oğuzhan'ın mutlaka ilk 11 başlaması lazım bu sistemde.Çünkü topu ileriye çok iyi taşıyor,iyi top dağıtıyor.Pektemek sezon hazırlığından beri pek iyi görüntü sergileyemiyor.Umarım bir an önce toparlanır.Diğer oyuncular ise idare ettiler.Daha iyi olmamız lazım ama.
Mesaj Yetkileri