melo girdi - hamit cikti
sercan girdi - elmander cikti
melo girdi - hamit cikti
sercan girdi - elmander cikti
Direkten dönen top ve kaçırılan fırsatların ardından Kasımpaşa ilk atağında golü buldu. Futbolun kuralı. 1-1 kitlenecek gibi maç. Takım geçen yıldan esintiler sunduğu bölümde iyiydi, beğendim. Skordan bağımsız olarak bakarsak olumlu yanlarımız daha çok.
Umuutttttt Gooolllllllllllllllllllll
Selçuk frikikten yazıyordu, olmadı Emre ortaladı, Umut tamamladı.
Yalnız gol ofsayt galiba
Screw you guys, I'm goin' home
son 5 dk ya yetiştim takım benim sayemde gol attı![]()
Sanki böyle pozisyonlarda ofsayt sayılıyordu ama yanlış hatırlıyorum sanırım.
75 dakika oynadigimiz guzel futbolun karsiligini aldik diyebilirim ilk haftaya galibiyet ile baslamak cok iyi oldu.
maçin adamlari tartismasiz emre çolak - umut bulut ve dany.
4-4-2"de amrabat"in alismasi cok zor olcak gibi bu adam cizgi oyuncusu.
Emre Çolak ve Umut'a katılırım, Dany'i sabaha kadar tartışırım.![]()
@Ümit
O zaman sıkıntı yok
Bu Kasımpaşa ilerde çok can yakar.
7 yabancı deniyor. Nedir isin dogrusu ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Danny nerden cikti, goze battiysa yaptigi hatalarla batmistir. golde de adamini demarke birakmis zaten![]()
macin yildizi emre colaktir acik ara. mukemmel bir oyun cikardi. iki de asist yapti zaten, skora da katkisi buyuk. umut avrupaya gitti geldi, bayaa golcu olmus. bos gecmiyor adam![]()
Umut,Elmander'î keser keser dedik inanmadınızUmut-Burak çok can yakabilir.Elmander'de golcü yetenekleri yok.Takım oyuncusu ancak Umut'ta aynı görevi yaptığı ve yerli olduğu için muhtemelen kesik yer.
Emre Çolak bence Galatasaray kariyerinin en iyi maçını çıkardı.Harikaydı.Bu yolda devam etsin 11 çıkarır Fatih hoca onu.
Dany'de bence çok iyiydi.Kademe hataları olsada gelecekte Ujfa gittiğinde yabancı stoper aramamıza gerek yok.Dany ilerleyen senelerde bu takımın as stoperi olur.
Çok iyi oynamasakta galibiyetle başlamak güzel.Tebrikler aslanlara.
Beklediğim gibi bir oyun oldu. İlhan kasıtlı olarak vurduğu için gol ofsayt değil. Umut'un maşallahı var. Güzel başlangıç.
Önce Elmander-Sercan mı anons edildi, Hamit-Melo mu? Önce Melo anons edildiyse oyun durduğu için bu kural ihlali mi ?
Sahada 7 yabancı ile top oynamadık. Böyle bir şey olsa maç anında patlak verirdi bu durum.
Kasımpaşa tam olarak takım olduklarında ilk 4 e rahat oynarlar diyorum.
hamit çikip melo girince 7 yabanci oldu sahada ama maç baslamadan elmander çıkıp sercan girdigi için kural hatasi yok
Geçen seneden...Beşiktaş'ın Gençlerbirliği ile oynadığı maçın 66. dakikasında gerçekleştirilen iki oyuncu değişikliği kafalarda soru işareti bıraktı. Müsabakayı 2-1 önde götüren Beşiktaş 66. dakikada iki oyuncu değişikliği yaptı. Ancak sahaya 6 yabancı ile çıkan siyah beyazlıalrda önce Nihat'ın yerine Bobo oyuna girdi. Böylece sahada kurallara aykırı olarak yedi yabancı oyuncu yeraldı. Ancak bu oyuncu değişikliğinin hemen ardından oyun başlamadan yapılan değişiklikle Fernandes kenara geldi ve Aurelio sahaya dahil oldu.
Bu durumda ise karşılaşmanın yeniden başlamasını sağlayan düdük çalmadan Beşiktaş altı yabancı ile sahada kalmış oldu.
Bu durum futbolseverlerin kafasında soru işareti bıraktı. Ancak ilk oyuncu değişikliği sırasında oyun başlamadığı için Beşiktaş kural dışı bir eylemin içine girmemiş oldu.
www.kartalbakisi.com
Kasımpaşa'yı da es geçmemek lazım doğru diyorsun. Djalma ve Uche tehlikeli futbolcular gerçekten. Oturduğu takdirde oldukça iş yapacaktır.