Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Spartak Moskova kazanır

18 51.43%
  • Berabere biter

9 25.71%
  • Fenerbahçe kazanır

8 22.86%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 203 sonuç

Konu: Spartak Moskova - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi Play-Off 1.Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

-----------------------------volkan---------------------------------
    --g.g---------yobo--------------egemen---------h.ali---------
    -------------------------m.topal--------------------------------------
    ------------m.topuz-----------------caner-------------------------
    --krasiç-------------------------------------------------kuyt---------
    -------------------------sow-------------------------------------------

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

alex-kuyt ikilisinin paslasması aykut hocayı çok yanıltıypr ve büyük ihtimalle bu ikiliyle cıkıcak bence hata yapma lüksü kalmadı elinde krasic kuyt sow alex gibi yüksek kalite atak oyuncuların varken ilerde bu kadar etkisiz olmamız çok dikkat çekici

2-0 kaybederiz gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güçlü ve mücadeleci bir orta saha oyunu sergilememiz gerek bu yüzden Alex'i yedekte tutmak daha mantıklı umarım Aykut Kocaman yine Alex baskısı kompleksine girip istemediği bir şekilde oynamak zorunda kalmaz.

Kocaman'ın sistem değiştirmeyeceğini düşünürsek göbekte ;

Selçuk-Topal
    Cristian

çok vasıfsız kalır.

Topuz-Topal
    Cristian

veya

Topuz-Cristian
    Kuyt

Topa hakim olmak ve o bölgede etkin olmak için daha yararlı olabilir.
    Karşımızdaki rakip Barcelona olsa bile takımıma güveniyorum ve yinelemekte fayda var, bizi yenecek yine biz oluruz, kendi hatalarımız olur. Umarım bizim adımıza hataların en az düzeyde yaşanacağı bir maç olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Cristian a hiç güvenmiyorum topsuz oyunda hiç yok pas almayı bırak topa sırtını dönüyor oyüzden Cristian olmasında kim olursa olsun ortada.

Merakla bekliyorum;
    Bakalım bu maçta Aykut Kocaman ne gibi saçmalıklara imza atacak, hep beraber göreceğiz.
    Ritüel haline geldi artık bu durum. Göreceğiz neler yapacağını.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Çoğu kişi gibi bende pek umutlu değilim, ama Aykut Kocaman'ın genellikle maç 1-0 olduğunda uyguladığı ve taraftarları rahatsız eden futbol anlayışı bu maçta işe yarayabilir. Fenerbahçe bu anlayışla başlarsa sürpriz bir kontra atak golüyle maçı kazanabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yeneriz yada yeniliriz onu bilmiyorum, ama en kötü 2-1 yenilsek bile avantajlı skorla maçtan ayrılacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    -----------------------------volkan---------------------------------
    --g.g---------yobo--------------egemen---------h.ali---------
    -------------------------m.topal--------------------------------------
    ------------m.topuz-----------------caner-------------------------
    --krasiç-------------------------------------------------kuyt---------
    -------------------------sow-------------------------------------------
    Benim de düşündüğüm kadro bu şekilde fakat Aykut Kocaman'ın böyle bir kadro ile çıkacağını sanmıyorum. Gerçi Volkan sakat zaten istese de çıkamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bence Spartak Moskova'yı deplasmanda yenmek kendi sahanda yenmekten daha kolay. Bu tarzdaki takımlar her zaman deplasmanda daha tehlikeli olmuşlardır.

Ben bu maçtan ümitliyim Fenerbahçe deplasmanda birşeyler yapabilir.
    Rusya'da yok aga deplasmanda büyük sıkıntı yaşıyorlar ama gariptir ki Dinamoya 4 atabildiler ardından Zenitten 5 yediler. Genelde içerde daha iyiler, deplasmanda dengesizler.

Bu haftaki maçlarını seyredemedim son 15 dakikada yenmişler ama bu sene 2 maçlarını seyretme şansı bulabildim. İleri hattı korkutabilir savunma blokları ise evlere şenlik. Brezilyalı 44 numaralı bi savunma oyuncuları var halısahaya çağırıp takıma almazsın o derece.

Bence şanslar yarı yarıya. Şöyle bişey de var sen Spartak'ı eleyemiyorsan iyiki çıkmamışsın zaten. Spartak'ı küçümsemek için demiyorum. Stoke, Spartak, D.Kiev gibi takımları eleyebilmemiz lazım ki en baştakilere kafa tutalım.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

F.Bahçe'nin turu geçmesi için gollü beraberlik şart. Aşağısı kurtarmaz diye düşünüyorum. Güzel bir maç olmasını bekliyorum, inşallah izlerken sıkılmayız.

Aykut Kocaman iyi bir hoca ve değerlidir.Ancak yoruldu bence.Açıkcası bilmiyorum ama takımımız iyidir. Sistemde hata var yada ya da teknik direktör'de hazır gelmişken carlos başa gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

maçta şifre söz konusu olur mu acaba?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mert,Gökhan,Yobo,Egemen,H.Ali,M.Topuz,M.Topal,Cris tian,Selçuk,D.Kuyt,Sow

kadro belli oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

keşke kadroda bir önlibero daha olsaydı da sow'un yerine onu oynatsaydı ya da bekir'i de oynatıp 5 defans 4 önlibero tek forvet oynatsaydı.

geçen sene ilk yarıdaki gs maçı kadar korkak aciz bir kadro ve aciz bir futbol izlettirecek aykut kocaman.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Mert,Gökhan,Yobo,Egemen,H.Ali,M.Topuz,M.Topal,Cris tian,Selçuk,D.Kuyt,Sow

kadro belli oldu
    Bu nasıl bir kadro böyle ya? Topal, Selçuk, Topuz, Cristian fazla değil mi? 4'ünden birinin yerine Stoch oynayamaz mıydı? Kuyt sol açık mı oynayacak? Alex bile yok 11'de. Sorular sorular...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ya arkadaş yeter ya! ben hayatımda fenerbahçe tarihinde böyle vizyonsuz bir hoca görmedim. Yazıklar olsun. Kadroya bak. Hatalarından ders alır diyor herkes ama bu adam hata yaptığını düşünmüyor sanırım. Yoksa 20 kere aynı şeyi yapıp hepsinde başarısız olmasına rağmen 21incide de aynısını yapmaya kalkmazdı.

Avrupa'dan elendikten sonra oynayacaksa arada mangal partilerine davet etseniz yeterdi Krasiç'i. Hiç masraf etmeseydik.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Spartak kadrosu :

Dykan, Pereja, Suchy, Makeev, Rafael Carioca, McGeady, Kombarov, Bilyaletdinov, Romulo, Ari, Emenike

fenerbahce 4-1-3-2 duzeniyle sahaya çikiyor anladigim kadari ile

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Aykut Kocaman isterse uzun yıllar Fenerbahçe'nin başında kalabilir ama istemiyor herhalde. Bu kadronun başka bir açıklaması olamaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kadroya baktım düsündüm düsündüm güldüm gectim.Sow ve Kuyt'ın yerine Semih ve Caner olsaymıs fazla hücum yapıyoruz rakip kontralarla filan etkili olur aman.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hoca oyunu tutmak istiyor sanırım. beraberliğe razı bir kadro var. ben yenilgi beklemiyorum.

Nesil
    2006

Aykut Kocaman büyük bir kumar oynadı. Alex ve Stoch yok. Kuyt en etkili forvette oynadığı açık neden kanatlarda yok ediliyor. Allah'ım sen bize kaza yaratma bu maçta.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Spartak kadrosu :

Dykan, Pereja, Suchy, Makeev, Rafael Carioca, McGeady, Kombarov, Bilyaletdinov, Romulo, Ari, Emenike

fenerbahce 4-1-3-2 duzeniyle sahaya çikiyor anladigim kadari ile
    kallstörm ve welilton yok yedekteler galiba yada sakatlık ceza falan mı var ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

inşallah 7 8 tane yeriz
    ama altıncı hissim en azından gollü beraberlik gelecek gibi diyor nasıl olacak bilmiyorum da isteğimse fark yiyip aykut kocaman ın ya kendine gelmesi ya kulağının çekilmesi yada kovulması
    bu kadronun açıklaması yok

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi bir skorla döneriz de hayatından fm dışında taktik bilgisi olmayan ancak olduğunu idda eden kişiler birazcık utanırlar söylediklerine ..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    İyi bir skorla döneriz de hayatından fm dışında taktik bilgisi olmayan ancak olduğunu idda eden kişiler birazcık utanırlar söylediklerine ..
    pardon mourinho

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    pardon mourinho
    Bunu benim demem gerekmiyor mu ) burda bu iddiayı yapan aykuta sallayan takım oluşturan ben değilim.

Bana kalırsa Selçuk Ön libero , sağ iç Topuz , orta Topal , sol iç Cristian , Kuyt-Sow santrafor oynar gibime geliyor yoksa Kuyt'ı kanada çekip yine saçma bir kanatlı taktik denersek bu kadro tamamen batırır hem hücum hem savunma da .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Arrow

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Şu kadronun kazansa dahi açıklaması olamaz. Rezalet ve futbola ihanet seçimler yapıyor hocamız hem de her hafta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

4-2-2 gibi bi diziliş canlandı kafamda direk.. Allah yardımcımız, şans bizimle olsun.. Bence kadro mantıklı..

Bu arada, UEFA siyah banda izin vermemiş.. Euro 2012'de Afganistanda 1 askeri öldüğü için İtalya'nın siyah bantla çıkmasına izin veren aynı kurum ve kişiler.. Saygılar diyorum..

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri