Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Spartak Moskova kazanır

18 51.43%
  • Berabere biter

9 25.71%
  • Fenerbahçe kazanır

8 22.86%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 203 arası toplam 203 sonuç

Konu: Spartak Moskova - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi Play-Off 1.Maçı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bunların başına Kadıköy'ü yıkmak lazım İstanbul'da yapın bakalım o hareketi Bakalım çarşamba günü ne yapacaksınız

Ayıp be futbol ile bu tarz toplumun görüşünü,dinini,ırkını karıştırmak korkudan başka bişey olmasa gerek.

Valla ben artık kadro seçiminden çok neden bu adam 65'e kadar oyuncu değiştirmiyor bunu soruyorum kendi kendime ?
    Oyuncu seçimleri zaten berbat bi de düzeltme çabası yok.Şu kadronun kıymetini bilemiyorlar ortasaha hariç diğer bölgelerinde sorun olmayan bir takımın maçlarına bakıyorum her bölgesi sıkıntılı.

Ben gitsin yada kalsın demiyorum ancak bu gidişle elimizdeki şansları kaçıracağız.Skor olarak bence iyi bir sonuç ile döndük.

Peki daha düzgün bir kadro ile bence yenebilirdik rahat bir şekilde rakibimizi ben bu çıkarılan kadroyu hiç beğenmedim ancak böyle bile biz avantajlı skoru aldık.
    Last edited by LaigLeNoiR : 22.Ağustos.2012 at 11:39

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Şu Spartak Moskova'ya yeniliyoruz ya, söyleyecek şey bulamıyorum. G.Saray bu adamlarla oynasaydı herhalde darmadağın ederdi. G.Saray iki maçta da en az 2 farklı yener yollardı bu Spartak Moskova'yı. Abartıldığı kadar bir takım değil.

Aykut Hoca sene başından beri 18'e dahi almadığı Bienvenu'yu hangi akla hizmet kurtarıcı olarak EN KRİTİK MAÇTA oyuna aldı, anlayamadım. Anlayabilen varsa açıklasın.
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Abartmayın dostlar, rakip eğer bir Man City, bir Arsenal olsa o zaman 2-1 çok iyi skor olurdu. Ancak Spartak Moskova medya ve bizler tarafından çok şişirildi. Spartak Moskova'da Emenike hariç kim var? Emenike de bizim yakından tanıdığımız bir isim. Zenit bu abarttığınız takıma 5 attı iki hafta önce.

F.Bahçe berabere kalmalıydı ama kalamadı. Spartak sandığınız kadar iyi bir takım değil. Ligimizin açık ara en iyi takımı olan G.Saray bu Spartak Moskova'yı hezimete uğratırdı. G.Saray ile oynadığımız maçı hatırlayın, 10 kişi kalmış G.Saray bile Spartak'ın bugünkü oyunundan daha iyi oynadı.

F.Bahçe sahasında Vaslui'yi yenememiş, yenmeyi bırakın mağlubiyetten zor kurtulmuştu. Elazığspor ile oynanan, yaklaşık 30 bin F.Bahçeli taraftarın olduğu sahada bile galip gelemediler, hem de 10 kişi kalmış takıma karşı.

Bence hala manzarayı iyi görmeye çalışanlar var. Ligin 30. haftası mı geldi falan diyorsunuz. Bienvenu dediğiniz adamı antrenman maçları dahil düşünmeyen Kocaman ne hikmetse bu maçta kurtarıcı diye oyuna alıyor ama Alex yok. Kadıköy'deki maça Özer ve Sezer ile çıkarsa şaşırmayın.

Bu adamın tutarsızlığından bıktım. Milos Krasic'e 7 milyon Euro ver, 2 sene peşinden koş ama G.Saray, Elazığspor ve Spartak Moskova, bu üç maçta da adamı ilk onbir başlatma. Oyuna soktuğun dakika 75 bu maçların tümünde. Adamın top ayağına bir iki defa değiyor zaten o dar zamanda. Bu kadar uğraştın bu transfer için, o zaman ne diye oynatmıyorsun? Madem orta sahaya adam almadın, gittin tercihi sağ kanada adam almaktan yana kullandın, oynat da görelim. Kulübe için mi dünyanın parasını veriyorsun?

Söylemiyim söylemiyim diyorum da yeter ama artık.Her mesajında GS şöyle GS böyle.Tamam GS iyi oynuyor bişey demiyoruzda yeter artık.GS'nin sohbet alanında konuşmalarına devam et istersen.Biz iyi günde kötü günde takımımızı destekleriz.Rakiplerimize de saygımız var ama bizi onların oyunu niye ilgilendirsin kendi işimize bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

2-1 iyi skor aslında ama biz kazanmak için oynadığımızda sorun yaşıyoruz gol bölgesine taşıyamıyoruz oyunu taşısak zaten problem kendiliğinden kalkacak o yüzden gol atmak zorundayız sabırlı olup gol bulmaya bakmalıyız maçın son 15-20 dksına kadar gol bulamazsak risk almalıyız hayırlısı bakalım s.moskova nın defansı çok sağlam değil

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Söylemiyim söylemiyim diyorum da yeter ama artık.Her mesajında GS şöyle GS böyle.Tamam GS iyi oynuyor bişey demiyoruzda yeter artık.GS'nin sohbet alanında konuşmalarına devam et istersen.Biz iyi günde kötü günde takımımızı destekleriz.Rakiplerimize de saygımız var ama bizi onların oyunu niye ilgilendirsin kendi işimize bakalım.
    Sen takımından memnunsan böyle devam et.

Vaslui'yi evinde yenemiyorsun, 10 kişi kalmış G.Saray seni EZİYOR. Yine 10 kişi kalmış Elazığspor'u yenemiyorsun, ilk yarı şutun bile yok. Vaslui karşısında ilk maçta pozisyona bile giremedin.

Milyon dolarlar harcayıp takım kuruyorsun. Oynadığın futbola bak. Her maç iyi oynarsın da şansın yaver gitmez gol atamazsın, eyvallah ama her maç rezil bir futbol ortaya koyuyorsun.

İyi günde kötü günde takıma destek olma ayrı bir şey. Takım geçen sene kötü gündeydi, herkes desteğini verdi ama bugün takım iyi günde. Kötü gün gelsin, yine destek olmasını biliriz.

Geçen sene yarım puanla şampiyonluk kaçtı, sonra geçmişe dönüp "Ah şu maçta puan kaybetmeseydik" deniliyor. Elazığspor maçında kaçan 2 puan ligin son haftalarında aranacak. Sen baştan kaybedersen son haftalara geldiğin zaman puan hesabı yaparsın.

Şu an ligdeki rakibimiz G.Saray olduğuna göre onunla kıyaslamamız normal. G.Saray bu ligin açık ara en iyi takımı. Bunu kadro olarak değil, OYNANAN FUTBOL olarak söylüyorum. G.Saray'ın orta sahası sadece bize göre çok iyi (Selçuk-Melo farkı). Diğer mevkiilerimiz onlarla eşdeğer veya daha iyidir. Ama oynanan futbola bak, G.Saray bambaşka bir top oynuyor. FATİH HOCA, risk de alıyor, yerinde değişiklikler de yapıyor, bir şekilde istediği sonucu elde ediyor; bizim hocamız gol yenilince değişiklik yapıyor (bkz. Elazığspor maçı). Maçın bitmesine 3 dakika kala Caner'i alıyor dün, Krasic'i hep 15 dk kala oyuna sokuyor. Ben bu kadar berbat bir teknik direktörü bu kadroya yakıştıramıyorum. Kocaman'ın karakteri, efendiliği, kişiliği ile teknik becerisini ayrı tutmak lazım. Duygusal değil, mantıklı düşünmek lazım. Duygusal olmak gerekirse ben Kocaman'ın seneler boyu takımda kalmasını isterim ama mantığım buna izin vermiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe avantajlı skor aldı demek çok mantıksız geliyor bana.2-1 yenilmek ne zamandır avantaj oluyor ? Fenerbahçe iyi bir skor aldı ama kesinlikle avantajlı değil.Spartak iyi kontraya çıkıyor.Kadıköy'de kesinlikle gol atacaklardır.Fenerbahçe de atar.Kadıköy'de her şey olabilir.İki takımı da zor bir maç bekliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Ben de isterim takımın geleni geçeni yenmesini hırslı ve güzel futbol oynamasını ama benim veya senin istemenle olmuyor.Biz en kötü günde bile takımımıza gider destek veririz.Yeri gelir eleştiririz yeri gelir överiz.Ama her fırsatta başka bir takımı örnek vermeyiz.Biz Fenerbahçe'yiz onlar Galatasaray.Biz böyle oynarız onlar nasıl oynuyorsa oynar.Eğer Fenerbahçe'yi izlemekten sıkıldıysan GS maçlarını izlemeye devam et ama senden ricam gelip de Fenerbahçe konularında diğer takımların futbolunu örnek verme.

İçerde 3 2 yenersek kim çıkıyor ?

pek anlamam bu muhabbetlerden

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Spartak turlar

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

deplasmanda 2 gol attiklari icin spartak gecer turu.. yanliz ikinci macta da böyle geriye yaslanip oynarsak spartak ezer bizi.. abartilacak bir kadrosu yok ama hücumdaki adamlar cok hizli ileriye cok iyi top tasiyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lig maçı Spartak rövanşının provası olacak bir nevi, çıkacak kadro ve oyun anlayışı ipuçları verecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Futboldaki 3 sonuçtan 2'si (beraberlik ve galibiyet) ve gollü tek farklı mağlubiyetler (3-2,4-3,5-4 vs) Moskova ekibine yarıyor. Şanslar %25 / %75 Aykut Kocaman'ının tek forvet ısrarırını düşününce %25 bile fazla ama kıymetini bilmek gerek...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rövanş maçında 3 ön libero oynamazsa Fenerbahçe taraftar desteğiyle galibiyete daha yakın olan taraf.

Rövanşta şöyle bir kadro ile çıkması gerekir:

Mert
    G.Gönül-Yobo-Egemen-Hasan Ali
    Krasic-M.Topuz-M.Topal-Sow
    Alex-Kuyt

Alex'in eğer fizik gücü yoksa bile 55-60 dakika oynaması gerek. 55-60 gibi oyundan alır, yerine Stoch'u sokarsın, Sow'u da forvete çekersin. Veya skor lehe gidiyorsa Cristian'ı sokarsın. Ama ne olursa olsun ALEX ilk onbir başlamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

http://www.spartak.com/

Yakılan pankartlar sonrası Ay-Yıldız Team bişiler karalamış..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://twitpic.com/amkg91

resme burdan bakabilirsiniz , sitenin fişi çekilmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Spartak Moskova'nın internet sitesi haklendi. Rus kulübünün internet sitesinin girişine yerleştirilen Atatürk görselinin üzerine, "Tükr halkından ve Türkiye Cumhuriyeti'nden derhal özür dileyeceksiniz. Hiç bir suç cezasız kalmaz. FIFA affeder biz affetmeyiz" ifadelerine yer verildi.
    Bilindiği gibi Spoartak Moskova'lı taraftarlar Fenerbahçe karşılaşmasında Türk bayrağı ve Atatürk posteri yakmışlardı.
    Ayrıntılar birazdan...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Pankart için Gerekli çizim hazırlandı , Kutsal Sayılan Konuları ( Din-Mezhep vs ) içermeyen bir çalışma yapıldı.
    Taraftarlar çalışmayı bitirmiş, yanıtı çok merak ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bence baltacı mehmet ve birinci katerina'yı konu edinecek pankart

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Baltaci Mehmet olabilir.

Nesil
    2006

12 Numara'da bir mesaj okumuştum; ( tabii bu orada ki bir üyenin mesajı. )

Sen beraber istiyor duj, verecek 100 dolar diye. Biraz saygısızca; ama hoşuma gitti.

Quote Originally Posted by Universal View Post

Sen beraber istiyor duj, verecek 100 dolar diye. Biraz saygısızca; ama hoşuma gitti.
    çok iyi olur bu olursa

Bırakın bu pankart olayını, adamları eleyin, Şampiyonlar Ligi'nden safdışı edin, en güzel cevaptır. Cevapların en güzeli sahada verilir, skor ile verilir; pankart ile istediğin kadar cevap ver, anlamsız.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Universal View Post

Bütün bir ülkeye veya bir takımın taraftarlarına böyle bir imada bulunmak, hoş değil. Umarım böyle bir çirkinlikle karşılaşmayız. Başka bir takım taraftarının bunun muadili bir pankart açtığını düşünün, ne kadar tepki gösterirdiniz o zaman.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri