1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    tamam ben zaten selcugun frikiklerine laf etmedim begeniyorum ayrica.. ama pirlo gibi yillarin frikikcisinin selcuktan geride kalmasi garip geldi sadece..
    banada orda beckham varken senede 40 frikik vurup 2 si gol olan ronaldonun 1. sırada olması garip geldi beckham ın ölüsü herkezden daha iyi frikikçidir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tatilden yeni geldiğim için Kasımpaşa maçını az önce seyredebildim.Sercan sanki geçen seneden daha güçlü.Emre çok iyi oynamış.Melo 90 dakikayı henüz çıkaramaz.Son 40 dakikaya bakınca bunları gördüm.

Bu arada birşey dikkatimi çekti.Çok fazla kontra yiyoruz.Geriye de kimse dönmüyor.2-3 kişiyiz baya savunmada.Geçen sene böyle değildi sanki.Takım iyi yolda.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Tatilden yeni geldiğim için Kasımpaşa maçını az önce seyredebildim.Sercan sanki geçen seneden daha güçlü.Emre çok iyi oynamış.Melo 90 dakikayı henüz çıkaramaz.Son 40 dakikaya bakınca bunları gördüm.

Bu arada birşey dikkatimi çekti.Çok fazla kontra yiyoruz.Geriye de kimse dönmüyor.2-3 kişiyiz baya savunmada.Geçen sene böyle değildi sanki.Takım iyi yolda.
    Engin ileride inanılmaz pres yapıyordu, rakiplerin hızlı çıkamamasında en büyük etkendi. ikincisi ise şu anda hazır olmayan Melo'ydu. Kim ne derse desin Engin Galatasaray'da her zaman olmalıdır. Ben Selçuk'un da tam hazır olmadığını söyleyeyim. Asistler yaptığına bakmayın, henüz yere sağlam basmıyor. Beşiktaş maçında kendini belli eder. Selçuk çok daha ön plandaydı geçen sezon. İlk maçlar dalgalı geçebilir, hatta Beşiktaş'a yenilebiliriz de bu şaşırtıcı olmaz. Bu ilk maçları kayıpsız atlatırsak büyük avantaj olacak.

Emre adam eksilten bir oyuncu ama sadece rakip hamle yaptığında böyle. Kendisi rakibin üstüne gitmiyor, bunun için Emre'nin kanatta oynamasını sağlıklı bulmuyorum, bizi zayıflatabilir kanatta oynaması.

Savunmada ciddi diziliş hataları oluyor. Ofsaytlara dikkat ederseniz çizgisel bir hat yok ve bu yüzden araya rahat adam kaçıyor.

Galatasaray'da Riera+Baros gidip yerlerine sağlam bir sol açık gelse müthiş bir kadro olur doğrusu. Sağ kanatta da ben Engin+Amrabat'ı oynatırdım.

Aydın hala aynı Aydın, kendini geliştiremedi, sadece belli bir potansiyeli olduğu için ara sıra parlama yapıyor, o da çabuk sönüyor. Kritik maçlarda kritik goller kaçırıyor.Açık alan oyuncusu. Oysa Galatasaray'a karşı büyük takımlar bile kapanma ihtiyacı duyuyor, dolayısıyla Aydın'a da ihtiyaç kalmıyor. Yedekte dursun bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Facx View Post
    banada orda beckham varken senede 40 frikik vurup 2 si gol olan ronaldonun 1. sırada olması garip geldi beckham ın ölüsü herkezden daha iyi frikikçidir
    Juninho ve Riquelme var önünde bence. Juninho bırakmış olabilir, Riquelme var en azından

Listeye fazla da takılmamak gerek, sadece geçen seneye göre baz alınmış sanırım. Pirlo'nun Selçuk'tan (en azından şu an için) daha iyi frikikçi olduğunu biliyoruz zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Juninho ve Riquelme var önünde bence. Juninho bırakmış olabilir, Riquelme var en azından

Listeye fazla da takılmamak gerek, sadece geçen seneye göre baz alınmış sanırım. Pirlo'nun Selçuk'tan (en azından şu an için) daha iyi frikikçi olduğunu biliyoruz zaten.
    hiç beckham ı izlemedin heralde her mesafeden aynı rahatlıkta atan tek oyuncu beckham

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

hiç beckham ı izlemedin heralde her mesafeden aynı rahatlıkta atan tek oyuncu beckham
    Valla ben de aynısını Juninho için sana söyleyebilirim. Adamın sadece Lyon kariyerinde 50'den fazla frikik golü var, mesafeler 18-47 metre arası değişiyor Neyse konuyu fazla da dağıtmayalım bari.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Valla ben de aynısını Juninho için sana söyleyebilirim. Adamın sadece Lyon kariyerinde 50'den fazla frikik golü var, mesafeler 18-47 metre arası değişiyor Neyse konuyu fazla da dağıtmayalım bari.
    sen kaşındın http://www.youtube.com/watch?v=adYgHunQEl0 bak bakalım juninho bu kadar çok vuruş stilini kullanabiliyomuymuş (konuyuda batırdık ama )

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

sen kaşındın http://www.youtube.com/watch?v=adYgHunQEl0 bak bakalım juninho bu kadar çok vuruş stilini kullanabiliyomuymuş (konuyuda batırdık ama )
    Bende de 5 as var!

www.youtube.com/watch?v=CuKIWfg_j1U

Birazdan atılacağız ikimiz de bence

Bu arada Hakan Balta o çalımdan sonra o pası vererek kalp kırdı. Maçı izlerken çalımı görünce Hakan Balta olduğuna inanamadım, ama pası da görünce taşlar yerine oturdu.

Bende de 5 as var!

www.youtube.com/watch?v=CuKIWfg_j1U

Birazdan atılacağız ikimiz de bence

Bu arada Hakan Balta o çalımdan sonra o pası vererek kalp kırdı. Maçı izlerken çalımı görünce Hakan Balta olduğuna inanamadım, ama pası da görünce taşlar yerine oturdu.
    Falso yok, hızlı ve sert. Güzel frikikler.

Mesaj Yetkileri