Sayfa 266 / 578 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
7,951 ile 7,980 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yiğit Türkü bar mı satın almış ne lan o tip
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk İnan devleri geride bıraktı
    Galatasaray'ın başarılı oyuncusu dünya yıldızlarını solladı.

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı takıma katıldığı günden bu yana sergilediği performansla tribünlerin sevgilisi olmayı başaran Selçuk İnan'a bir büyük onur da uluslararası spor sitesi Bleacher Report'tan geldi.

2011-2012 sezonunda Galatasaray forması ile tam 5 frikik golüne imza atan usta ayak, dünyaca ünlü internet sitesinin derlediği 11 frikik uzmanı listesinde kendisine yer buldu.

Selçuk'un geçen sezon attığı frikik gollerinin yer aldığı bölümde, yıldız futbolcunun birbirinden güzel gollere imza attığının altı çizildi.

Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo ve David Beckham gibi isimlerin arkasında 6. sırada yer alan Selçuk İnan için 'Turkish Xavi' benzetmesinin yapılması dikkatlerden kaçmadı.

Başarılı oyuncu, Juventus'un İtalyan yıldızı Andrea Pirlo ve CSKA Moskova'nın Japon yeteneği Keisuke Honda'yı da geride bıraktı.

Sitenin derlediği 11 Frikik Uzmanı listesinde şu isimler yer aldı:

1) Cristiano Ronaldo
    2) Lionel Messi
    3) Xavi
    4) David Beckham
    5) Zlatan Ibrahimovic
    6) Selçuk İnan
    7) Andrea Pirlo
    8) Benat Etxebarria
    9) Keisuke Honda
    10) Santi Cazorla
    11) Sebastian Larsson

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla bu listede olmuş olmamış çok önemli değil, çok kritik maçlarda attığı firikik golleriyle önemli puanlar kazandırdı. Nazar değmesin. Bir de bu haberi Hamit okusun, her topun başına gelmesin mümkünse..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

pirloyu tanimasak tamamda selcugun pirlonun önünde olmasi bana garip geldi.. pirlo penalti gibi frikik kulllanan bir adam 30-40 metre hic affetmiyor hepsi kaleyi buluyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Geçen yil"in degerlendirmesi bu KanaKe , ki selcuk ronaldodan fazla frikik golu atti geçen yil.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Selçuk'un attığı frikik golleri de öyle sıradan takımlara değil.2 tane Trabzonspor'a 1 tane de Fenerbahçe'ye attı.Bu da daha çok anlam kattı bu gollere.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

tamam ben zaten selcugun frikiklerine laf etmedim begeniyorum ayrica.. ama pirlo gibi yillarin frikikcisinin selcuktan geride kalmasi garip geldi sadece..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ahaha patlattım kahkahayı

[YOUTUBE="03J35LSRjMg"]Hakan Balta[/YOUTUBE]
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Bu pozisyonda stadda Hakan'a çok sövdük Kaleye vursa yada içeri kesse net gol pozisyonu olacaktı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

BJK maçını Bülent Yıldırım yönetecek.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Umarım gene olaylar çıkmaz o maçta gelenek haline gelicek artık.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ben böyle bir çalım görmedim
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Daha da yükselecek Selçuk, doğru bir tespit. Tebrikler.

Ayrıca bu hakemi seviyorum sanki hep kazanıyoruz onunla

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    tamam ben zaten selcugun frikiklerine laf etmedim begeniyorum ayrica.. ama pirlo gibi yillarin frikikcisinin selcuktan geride kalmasi garip geldi sadece..
    banada orda beckham varken senede 40 frikik vurup 2 si gol olan ronaldonun 1. sırada olması garip geldi beckham ın ölüsü herkezden daha iyi frikikçidir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tatilden yeni geldiğim için Kasımpaşa maçını az önce seyredebildim.Sercan sanki geçen seneden daha güçlü.Emre çok iyi oynamış.Melo 90 dakikayı henüz çıkaramaz.Son 40 dakikaya bakınca bunları gördüm.

Bu arada birşey dikkatimi çekti.Çok fazla kontra yiyoruz.Geriye de kimse dönmüyor.2-3 kişiyiz baya savunmada.Geçen sene böyle değildi sanki.Takım iyi yolda.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Tatilden yeni geldiğim için Kasımpaşa maçını az önce seyredebildim.Sercan sanki geçen seneden daha güçlü.Emre çok iyi oynamış.Melo 90 dakikayı henüz çıkaramaz.Son 40 dakikaya bakınca bunları gördüm.

Bu arada birşey dikkatimi çekti.Çok fazla kontra yiyoruz.Geriye de kimse dönmüyor.2-3 kişiyiz baya savunmada.Geçen sene böyle değildi sanki.Takım iyi yolda.
    Engin ileride inanılmaz pres yapıyordu, rakiplerin hızlı çıkamamasında en büyük etkendi. ikincisi ise şu anda hazır olmayan Melo'ydu. Kim ne derse desin Engin Galatasaray'da her zaman olmalıdır. Ben Selçuk'un da tam hazır olmadığını söyleyeyim. Asistler yaptığına bakmayın, henüz yere sağlam basmıyor. Beşiktaş maçında kendini belli eder. Selçuk çok daha ön plandaydı geçen sezon. İlk maçlar dalgalı geçebilir, hatta Beşiktaş'a yenilebiliriz de bu şaşırtıcı olmaz. Bu ilk maçları kayıpsız atlatırsak büyük avantaj olacak.

Emre adam eksilten bir oyuncu ama sadece rakip hamle yaptığında böyle. Kendisi rakibin üstüne gitmiyor, bunun için Emre'nin kanatta oynamasını sağlıklı bulmuyorum, bizi zayıflatabilir kanatta oynaması.

Savunmada ciddi diziliş hataları oluyor. Ofsaytlara dikkat ederseniz çizgisel bir hat yok ve bu yüzden araya rahat adam kaçıyor.

Galatasaray'da Riera+Baros gidip yerlerine sağlam bir sol açık gelse müthiş bir kadro olur doğrusu. Sağ kanatta da ben Engin+Amrabat'ı oynatırdım.

Aydın hala aynı Aydın, kendini geliştiremedi, sadece belli bir potansiyeli olduğu için ara sıra parlama yapıyor, o da çabuk sönüyor. Kritik maçlarda kritik goller kaçırıyor.Açık alan oyuncusu. Oysa Galatasaray'a karşı büyük takımlar bile kapanma ihtiyacı duyuyor, dolayısıyla Aydın'a da ihtiyaç kalmıyor. Yedekte dursun bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Facx View Post
    banada orda beckham varken senede 40 frikik vurup 2 si gol olan ronaldonun 1. sırada olması garip geldi beckham ın ölüsü herkezden daha iyi frikikçidir
    Juninho ve Riquelme var önünde bence. Juninho bırakmış olabilir, Riquelme var en azından

Listeye fazla da takılmamak gerek, sadece geçen seneye göre baz alınmış sanırım. Pirlo'nun Selçuk'tan (en azından şu an için) daha iyi frikikçi olduğunu biliyoruz zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yeni yedek klubemiz boyleymis koltuklar degismis keske real madridin"ki gibi olsa 5-10 tane arka tarafta 5-10 tanede onde

Last edited by byariff : 23.Ağustos.2012 at 06:26

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Juninho ve Riquelme var önünde bence. Juninho bırakmış olabilir, Riquelme var en azından

Listeye fazla da takılmamak gerek, sadece geçen seneye göre baz alınmış sanırım. Pirlo'nun Selçuk'tan (en azından şu an için) daha iyi frikikçi olduğunu biliyoruz zaten.
    hiç beckham ı izlemedin heralde her mesafeden aynı rahatlıkta atan tek oyuncu beckham

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Yeni yedek klubemiz boyleymis koltuklar degismis keske real madridin"ki gibi olsa 5-10 tane arka tarafta 5-10 tanede onde

Biraz temizlik yapılsa hiçte fena olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Facx View Post
    hiç beckham ı izlemedin heralde her mesafeden aynı rahatlıkta atan tek oyuncu beckham
    Valla ben de aynısını Juninho için sana söyleyebilirim. Adamın sadece Lyon kariyerinde 50'den fazla frikik golü var, mesafeler 18-47 metre arası değişiyor Neyse konuyu fazla da dağıtmayalım bari.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cim-Bom bank!

Galatasaray, tüm sporcularının sağlık pasaportunu çıkaracak, bu değerleri kendi bilgi bankasında toplayacak. Bu sistem, en küçük oyuncusundan, üst düzeye kadar her branş tarafından uygulanacak

Galatasaray bir ilke imza atıyor ve kendi sağlık bilgi bankasını oluşturuyor. Hacettepe Üniversitesi ile ortaklaşa hareket eden sarı-kırmızılı kulüp, amatör branşlar da dahil olmak üzere sporcuların sağlık kartlarını hazırlayarak, gelecek 20 yılın sağlık stratejisini oluşturmak için düğmeye bastı. Bu kapsamda eğitim çalışmalarını da başlatan sarı-kırmızılı kulüp, Hacettepe Üniversitesi ile ortak hareket etme kararı aldı.
    Hasnun Galip’teki kulüp merkezinde yarın Hacettepe Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Doral ve ekibinin vereceği eğitim seminerine, futbol ile diğer amatör branşların altyapı hocaları, kondisyonerler, masörler ve fizyoterapistlerinin katılacağı bildirildi. Seminerde, ilk planda genç oyuncuların sakatlıklardan korunması, performanslarının artırılması ve tedavilerinin yapılmasının planlandığı bildirildi.
    13 branşta 50’inin üzerinde takımı bulunan ve 1500 sporcuya sahip Galatasaray’ın, minik yaş gruplarından itibaren sağlık durumlarının düzenli olarak takip edileceği, herhangi bir sorun yaşanması halinde sağlık bankasından alınacak kartlara bakılarak geçmişiyle karşılaştırılacağı ifade edildi. Böylece A takım seviyesine gelmiş bir sporcunun kalp rahatsızlığı varsa bu sorunun erken yaşlarda tespiti söz konusu olacak.
    Sarı-kırmızılılarda ilk planda voleybol altyapısındaki 117 sporcunun sağlık formlarının hazırlandığı belirtildi.

http://skorer.milliyet.com.tr/cim-bo...54/default.htm
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Hakan Balta daki mental yetenek .Caner ve ya İsmail de olacak dünya çapında olurlar Emre Çolak çok çok çok geliştirmiş daha da geliştirmesi lazım benim gördüğüm tek eksik birebir oynamıyor fazla o konuda güvense kendine geçemeyecek adam yok onun ama denemiyor bile.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Güzel bir proje hakikaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Evin ihtiyaçları bitmiyor ki. Bu sefer de kasaba göndermişiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Güya bugün GSTV'de saat 15:00 - 16:00 arası tasarım yarışmasının ödül töreni vardı.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by grkm33 View Post
    Hakan Balta daki mental yetenek .Caner ve ya İsmail de olacak dünya çapında olurlar Emre Çolak çok çok çok geliştirmiş daha da geliştirmesi lazım benim gördüğüm tek eksik birebir oynamıyor fazla o konuda güvense kendine geçemeyecek adam yok onun ama denemiyor bile.
    Bende bunun farkındayım aslında birebire girmekten çekiniyor sanırım.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Valla ben de aynısını Juninho için sana söyleyebilirim. Adamın sadece Lyon kariyerinde 50'den fazla frikik golü var, mesafeler 18-47 metre arası değişiyor Neyse konuyu fazla da dağıtmayalım bari.
    sen kaşındın http://www.youtube.com/watch?v=adYgHunQEl0 bak bakalım juninho bu kadar çok vuruş stilini kullanabiliyomuymuş (konuyuda batırdık ama )

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Her maç işte olduğum güne denk geliyor böyle bir şanssızlık olamaz ya.

30. Default

İçerde pas bekleyen o kadar adam var neden baskıda olan adama pas atar ki. Bunlar dışında her şey mükemmel.

Mesaj Yetkileri