Quote Originally Posted by benbenim View Post
Olayın içyuzunu bilmiyoruz ama görünüşte alex in yaptıgı bir yanlış var. Yarın bu olay tatlıya bağlanır , rahat olun.

Bu arada dün kadınların bagirmasi onceden planlanmış. Bir tweet dolaşıyor, 70 den sonra görün vs diye. Fenerbahce muhalifleri is basında.

Unutmadan alex efsanemiz, onu silmeyiz rahat olun.
Fenerbahçe muhalifleri demek kolaycılık. 4 sene önce ıslıklayan da mı F.Bahçe muhalifiydi?

Taraftar yeri gelir ıslıklar, yeri gelir destek verir. İşine gelmeyen hareket için F.Bahçe muhalifliği demek yanlış. Neticede bu taraftarın bir duruşu, bir görüşü var. O günün şartlarında demek ki ıslıklamayı uygun buldu ve ıslıkladı -ki bu neredeyse stadın tamamıydı. Bugün de Alex'in arkasında durmaya karar verildi ve Alex'e destek verilip Aykut Hocaya "Söyle Aykut Alex Nerede" tezahuratı yapıldı. Yarın Alex çıkar başka bir şey söyler, bakarsın taraftarın tavrı değişir, hocaya döner, hiç belli olmaz.

Yeri gelmiştir, yönetim de ıslıklanmış, hoca da ıslıklanmıştır. Taraftar her zaman aynı tepkiyi veremez, sonuçta sabit bir düşünce/görüş olması mümkün değil. Yapılan yanlış karşısında tepki göstermek en doğal haktır.

Aziz Yıldırım'ın dün yaptığı bence büyük yanlıştır. Hem twitter'dan söylenen sözleri eleştirdi, hem de kendisi medya aracılığıyla Alex'i, üstelik takım kaptanı olan bu adamı eleştirdi. Biri eleştirisini twitter'dan, diğeri kameralardan yaptı, arada sadece platform farkı var.

Başkanı en zor zamanında taraftar destekledi. Bu taraftarın hakkını ödeyemeyeceğini başkan kendisi defalarca söyledi. Sen bu taraftarın tepkisine de saygı duymak zorundasın. Taraftar seni her zaman destekledi ama senin yaptığın sonuna kadar yanlış, öyle bir tepki veremezsin, çıkıp maçın ortasında anons yapamazsın. Taraftar senin hoşuna gitmeyen bir hareket yapınca hemen çıkıp üste çıkamazsın.

Olası bir Spartak Moskova hezimetinde kıyamet kopacak, göreceksiniz. Ben asıl maç öncesi veya maç esnasında Alex lehine tezahurat ve pankart bekliyorum. Ama esas maç sonu Kocaman'a ağır tepkiler gelecek gibime geliyor. (Dipnot: Eleneceğimizi düşünüyorum. Ancak elenmeyip tur atlarsak da işler iyiye döner hoca açısından.)